[quote=ATHLON;232536]je suis desole mais,rien a changer...:)
uzun dewam...[/quote]
[I]aussi moi....daccord.........[/I]
Printable View
uzun dewam...[/quote]
[I]aussi moi....daccord.........[/I]
dubra tepişka...ja ja
Gülmek pirzola yerine geçermiş.
Yazılara gülüyorum. Teşekkürler...
[QUOTE=Astatin;232545]dubra tepişka...ja ja[/QUOTE]
:mad::mad: tepişka ?? .. küsküşka .. :D:D
[SIZE=5]Lei è un disonesto al Pala[/SIZE]
[quote=unlimitted;232538]ulen var ya bu voborsa tam bizim lise sınıfı gibi.
zıvanadan çıkmak için fitili ateşleyecek bi tane cümle bekliyo herkes.
hobaraaa diye başlıyo tantana. :D:D[/quote]
Borsanın bu halinde ne olması beklenebilir ki?
Millet, Bollinger daralması geçiriyo..:..::..:
[quote=ERK;232541]sana inanıyorum..[/quote]
inanma patron yalan söyledim ehueheu :D:D:D
[quote=ERK;232541]sana inanıyorum..[/quote]
ben de sana inanıyorum
[quote=unlimitted;232550]inanma patron yalan söyledim ehueheu :D:D:D[/quote]
He.., Hani tepiyodu??:..::..:
[quote=selçuklu;232547]:mad::mad: tepişka ?? .. küsküşka .. :D:D[/quote]
günü Ian Check veya Gonzalez le bitirmeyelim patron..en azından Thomas olsun:..::..:
[QUOTE=unlimitted;232538]ulen var ya bu voborsa tam bizim lise sınıfı gibi.
zıvanadan çıkmak için fitili ateşleyecek bi tane cümle bekliyo herkes.
hobaraaa diye başlıyo tantana. :D:D[/QUOTE]
Abi hala liseye mi gidiyorsun?.dng
Buraya gelince işler biraz daha rahatlar dedim, tam tersi oldu! İşkolik olacağım yakında:) Ancak arada bakabiliyorum...
bak peşin peşin söyleyeyim bana kimse inanmasın..ERK patron senin için de geçerli ha :) :)sen de inanma bana..
şu an geberiyorum gülmekten....babolar eyiki varsınız ya....hay siz çok yaşayın...
[quote=excali;232553]He.., Hani tepiyodu??:..::..:[/quote]
depti, sen kaçırdın :..::..:
satır arasında çok enteresan bi formül gizli patron. sen onu kaçırıyorsun asıl...
benim tepecek dediğim noktalara bir bak.
güzide vob30'umuza da bir bak.
benim tepecek deyişimle vob30 arasında bir korelasyon var.
hepsi aynı değil tabii ki ama bir tane ilişki var kiiiii,
[B]istisnasız[/B] bir korelasyon. bakalım bulabilecek misin...:)
[quote=selçuklu;232525]i dont believe both of you ..:D:D[/quote]
Boz. :(
Yok yok boz ayıyı gastedmedim, güstüm anlamında.
[quote=astatin;232557]bak peşin peşin söyleyeyim bana kimse inanmasın..erk patron senin için de geçerli ha :) :)sen de inanma bana..[/quote]
sana inanıyorum.
[quote=ATHLON;232559]şu an geberiyorum gülmekten....babolar eyiki varsınız ya....hay siz çok yaşayın...[/quote]
abi ben bunca forum arasında bu forum kadar espri potansiteli ve kalitesi yüksek forum görmedim.
yaw ne diyorum size, karşımdaki arkadaş her gün mutlaka bi kere soruyo lan neye gülüyon ver şu siteyi biz de gülelim diye.:..::..:
Vadeli İşlemlerTanımU/KMiktarBirim MiktarBirimMaliyet FiyatıUzlaşma FiyatıKar/Zarar111F_IX0300410U65100TL67.367773.4539,534.95
VADE SONUNA KADAR .. BAKALIM...
[quote=ERK;232563]sana inanıyorum.[/quote]
artık yapacak bir şey yok...ben elimden geleni yaptım..:D:D
ben Jaguar XF e bir de ANJO ya acaip inanıyorum...misal...o açıdan diyosan, bir gün ikisi de olursa hiç heveslenme yani..yok bende inandıydım sana; Jagi ile iki tur atayım felan gibi taleplerin olursa duymazdan gelirim...:D
anket
[url]http://www.voborsa.com/forum/29-nisan-anket-t5496.html?p=232566[/url]
[quote=unlimitted;232564]abi ben bunca forum arasında bu forum kadar espri potansiteli ve kalitesi yüksek forum görmedim.
yaw ne diyorum size, karşımdaki arkadaş her gün mutlaka bi kere soruyo lan neye gülüyon ver şu siteyi biz de gülelim diye.:..::..:[/quote]
tabi abi versene adamlara siteyi...."site site" gezmesinler buraya gelsinler:D:D
[quote=unlimitted;232560]depti, sen kaçırdın :..::..:
satır arasında çok enteresan bi formül gizli patron. sen onu kaçırıyorsun asıl...
benim tepecek dediğim noktalara bir bak.
güzide vob30'umuza da bir bak.
benim tepecek deyişimle vob30 arasında bir korelasyon var.
hepsi aynı değil tabii ki ama bir tane ilişki var kiiiii,
[B]istisnasız[/B] bir korelasyon. bakalım bulabilecek misin...:)[/quote]
Noktalara yarın baksak, unlu tepici abi??.dng
Gözlerim şu an şu durumda da...dng
[B]Bu arada İYİ AKŞAMLAR HERKESE...brv.uyk[/B]
Patron,
Şortum ama geceyi bekleyelim diey oy verdim bu kez..ERK patron bunca zamandır diyo vardır herhalde bir bildiği...bir kere de biz ona inanalım :) ehuhueueue..
hem değişiklik olsun yaw....
[quote=Astatin;232570]tabi abi versene adamlara siteyi...."site site" gezmesinler buraya gelsinler:D:D[/quote]
yok verirsem gizemi kaçar biliyon iskelenin ucunda paltonun yakaları kalkık duruyoz bozma şimdi karizmayı :D:D
[QUOTE=Astatin;232576]Patron,
Şortum ama geceyi bekleyelim diey oy verdim bu kez..ERK patron bunca zamandır diyo vardır herhalde bir bildiği...bir kere de biz ona inanalım :) ehuhueueue..
hem değişiklik olsun yaw....[/QUOTE]
bende kısayım ama sana inanıyorum şeklinde oy kullanacam ..:D:o
BORSAMIZIN BUGÜNKÜ PERFORMANSINI HİÇ BEĞENMEDİM.
DAHA İYİ PERFORMANS SERGİLEMESİNİ BEKLERDİM...
İNŞALLAH Bİ SORUNU YOKTUR. vARSA YARIN BELLİ OLUR.
eĞER SORUNU YOKSA YARIN TELAFİ EDER.
iyi akşamlar......
yarın yeni bir gün................
[quote=Astatin;232568]artık yapacak bir şey yok...ben elimden geleni yaptım..:D:D
ben Jaguar XF e bir de ANJO ya acaip inanıyorum...misal...o açıdan diyosan, bir gün ikisi de olursa hiç heveslenme yani..yok bende inandıydım sana; Jagi ile iki tur atayım felan gibi taleplerin olursa duymazdan gelirim...:D[/quote]
astetom patrom..
ben de audrey bitoni ile aletta ocean a inanıorum ısrarla..
hatta audrey ile merabam ile olmuştu fuardaykene gayri...
Yeni vade günü herkese çay ısmarlıcam hatta boyozda olabilir yanında..Sıktı bu vade :)
yarın -1000 puan gap bekliyorum +-1500 puan sapabilir ama tahminim...içimde yarın jaguarın bir lastiğini (jant kapağı ile birlikte) çıkaracam gibi bir his var..
[quote=Astatin;232590]yarın -1000 puan gap bekliyorum[B][SIZE=4] +-1500 puan[/SIZE][/B] sapabilir ama tahminim...içimde yarın jaguarın bir lastiğini (jant kapağı ile birlikte) çıkaracam gibi bir his var..[/quote]
.dng.dng
[quote=ATHLON;232588]astetom patrom..
ben de audrey bitoni ile aletta ocean a inanıorum ısrarla..
hatta audrey ile merabam ile olmuştu fuardaykene gayri...[/quote]
walla athlonum atletiğim,
ben de fransada bir fuara gittiydim....ANJO yu bi 50 metre falan uzaktan gördüm....kimseye tavsiye etmiyorum yani..o derece:..::..:
uzun dewam...[/quote]
[quote=Astatin;232590]yarın -1000 puan gap bekliyorum +-1500 puan sapabilir ama tahminim...içimde yarın jaguarın bir lastiğini (jant kapağı ile birlikte) çıkaracam gibi bir his var..[/quote]
ne çıkarıyon patronaj bisiklet lastiği mi..?
inşallah..inşallah..............
sen lastiği çıkar...kaporta ..motor kolay....lastik önemli.....
ehuehuee...
:..:
herkese hayırlı akşamlar...ispor beny bekler..gideyim de dambıl neyın kaldırıp ındıreyım...
[QUOTE=ATHLON;232599]herkese hayırlı akşamlar...ispor beny bekler..gideyim de dambıl neyın kaldırıp ındıreyım...[/QUOTE]
kaldırıp indirme patromz indirip kaldır :::
[quote=ATHLON;232599]herkese hayırlı akşamlar...ispor beny bekler..gideyim de dambıl neyın kaldırıp ındıreyım...[/quote]
hocam bende bu akşam demirlerle güreşcem demek sizde demircisiniz :D fitnes mı body mi sizin yaptığınız ayrıca stres atmakta birebir bu body işi valla, barbell ları indirip kaldırıken pala aklıma geliyor daha iyi çalışıyorum :::
[quote=a.kaya;232606]hocam bende bu akşam demirlerle güreşcem demek sizde demircisiniz :D fitnes mı body mi sizin yaptığınız ayrıca stres atmakta birebir bu body işi valla, barbell ları indirip kaldırıken pala aklıma geliyor daha iyi çalışıyorum :::[/quote]
pala için twist öneriyorum :)
dow 11.216'da zorlanır. ilk denemede geçmesi zor...
[quote=ERK;232582]BORSAMIZIN BUGÜNKÜ PERFORMANSINI HİÇ BEĞENMEDİM.
DAHA İYİ PERFORMANS SERGİLEMESİNİ BEKLERDİM...
İNŞALLAH Bİ SORUNU YOKTUR. vARSA YARIN BELLİ OLUR.
eĞER SORUNU YOKSA YARIN TELAFİ EDER.[/quote]
inanmıyormusun yoksa.:D80-90-100 binlere
strategist system uncensored
[IMG]http://i40.tinypic.com/15ck5g1.png[/IMG]