bak yapamadım dedim ya,hemen rating düştü haa...:..:
Printable View
bak yapamadım dedim ya,hemen rating düştü haa...:..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;359490]yazıklar olsun sana pala zorlan zırnık veriyor onlada gidip ciğara mı içiyorsun? :D[/QUOTE]
He yav içmesek iyiya! Ciğarayı içince beynimden dopamin salgılanıyo mutlu mesut oluyom bırakamıyom! Champix diye bi ilaç çıkmış bıraktırıyomuş onu alacam ama bu sefer hem champix hem ciğara içerim diyede tırsıyom! :..:
[quote=AMON RA;359493]He yav içmesek iyiya! Ciğarayı içince beynimden dopamin salgılanıyo mutlu mesut oluyom bırakamıyom! Champix diye bi ilaç çıkmış bıraktırıyomuş onu alacam ama bu sefer hem champix hem ciğara içerim diyede tırsıyom! :..:[/quote]
benim de boğazıma dokunuyo,hem öksürük pastili alıp hem de öle içiyorummm...:..:
pastili bırakmayı düşünüyorummm...:..:
[quote=AMON RA;359493]He yav içmesek iyiya! Ciğarayı içince beynimden dopamin salgılanıyo mutlu mesut oluyom bırakamıyom! Champix diye bi ilaç çıkmış bıraktırıyomuş onu alacam ama bu sefer hem champix hem ciğara içerim diyede tırsıyom! :..:[/quote]
paketi 180 tl ona göre :..:
benimde sayılı günler kaldı bırakmama..
[QUOTE=saraylı;359494]benim de boğazıma dokunuyo,hem öksürük pastili alıp hem de öle içiyorummm...:..:
pastili bırakmayı düşünüyorummm...:..:[/QUOTE]
Hee abi bırak sen pastili! :D
[QUOTE=The Tatar;359495]paketi 180 tl ona göre :..:
benimde sayılı günler kaldı bırakmama..[/QUOTE]
Şaka biyana işe yarıyomu üstad! Demin aradım 171 i bırakacam lan dedim! Bana lan deme lan dedi bende ciğarayı bırakmıyom lan dedim kapadım hemen! :D
kapanışa yakın bunlar sanırım gene süpriz yapacak 700 üstü bende günlükler ala geçer.
geceyede long !
cümleten iyi akşamlar !
[quote=AMON RA;359501]Şaka biyana işe yarıyomu üstad! Demin aradım 171 i bırakacam lan dedim! Bana lan deme lan dedi bende ciğarayı bırakmıyom lan dedim kapadım hemen! :D[/quote]
eczacı bir arkadaş söyledi birçok ürün çıktıya sigara bıraktıran diğerleri yani tv lerde,internette raklamı olan,bitkisel diye satılanların hepsi palavra bunu epey sattık ve müşteri mennun dedi.kullanmadım ben yani.
benim bebiş olacak 10 gün içinde inşallah o yüzden babalıkla beraber bırakıcam kısmetse..zaten 31 yaşında başlamıştım..5 sene içtik kafi :)
[QUOTE=The Tatar;359507]eczacı bir arkadaş söyledi birçok ürün çıktıya sigara bıraktıran diğerleri yani tv lerde,internette raklamı olan,bitkisel diye satılanların hepsi palavra bunu epey sattık ve müşteri mennun dedi.kullanmadım ben yani.
benim bebiş olacak 10 gün içinde inşallah o yüzden babalıkla beraber bırakıcam kısmetse..zaten 31 yaşında başlamıştım..5 sene içtik kafi :)[/QUOTE]
Allah Analı Babalı büyütsün! Acısını göstermesin! Yav çok ayrı bişey! Hayde bakalım!
iyi akşamlar hepinize,
VOB dan memnun olun ve öyle kalın inş...:rolleyes:
77650 de benim sisteme göre 60 dk da sağlam direnç var! Açılışta kırarmı bilmem ama o noktanın üstünde kapanış yapmadığı müddetçe gece uzun poz almam!