-
[quote=fXci;212772]abi dün tam yatıyodum gafamda ampul patladı sistemi yazdım zonra uykum geldi zabah çalıştırmaya calıştım grafige işlemedi namıssız simsiyah graf garşımda duruyore ::: bende zinirden kapadım zotriksi üvvv
birazdan gene bakcaym baa şans dileyin...[/quote]
Benim problemli sistemi yine tek bir harfini değiştirmeden kopyaladım. Kopyası sorunsuz çalışıyor... Çıldırmamak mümkün değil... Bu Matriks'i kullanırken insan acaba kamera şakası falan mı var diye düşünüyor... Nereye el sallayayım bilemiyorum... :..:
-
Daha düşmemişmi bu full+full short.
-
[B]Sanırım üçgen kırılışını öğle arası yapacaklar.[/B]
[B]Be carefull.[/B]
-
[quote=Astatin;211306]64.7=[COLOR=red]7[/COLOR]ex0+[COLOR=red]2[/COLOR]*7ex1+7ex2+[COLOR=red]7[/COLOR]*[COLOR=red]10[/COLOR]ex(-1)
2 ve 7 +10
:D:D:D:D[/quote]
Bu iki gün önceki çalışmaydı... şans topu sayıları olrak oynamıştım...çekilişte çıkan sayılar;
3,[COLOR=red]7[/COLOR],24,29,32+[COLOR=red]10[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]kıymet bilmiyonuss birader:D[/COLOR]
-
matriks dünkini çalıştırdı namıssız şinci 810000 dene simulasyon bitircek buda 4 zaat eder anca seans bitimine yetişir :::
bu arada sibob löngnşayne
YYLD
-
[QUOTE=sazan;212797][B]Sanırım üçgen kırılışını öğle arası yapacaklar.[/B]
[B]Be carefull.[/B][/QUOTE]
öğle arası kıracaklasarsa eğer yukarı yapıp makası kullanmaları lazım
aşağıda kullanılacak makas yok
-
ulen onca saat ekran başında yoktum, bakıyom da zamanı durdurmuşunuz.
ya da birileri VOBu durdurmuş.:D
ne oldi bağlantı mı kopti yine. ağalar alan ya da satan miktarı beğenmemiş anlaşılan. gıpraşmadığına göre...:rolleyes:
peee,
ben şimdi yemeğe gider gelirim siz hala 850'te olursunuz. ehuehue.
-
başlıcam yataylına a......*** poz long sistem salıdan beri long, kırılsa bi tarafa artırk farketmez tersede osla yeterki kırılsın bol kazançlar..
[IMG]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/11/2593.bmp[/IMG]
-
64700 altına sarkmadıkça 5 dk bozulmuyor long devam.
-
long devam iki bölü üj...
-
[QUOTE=unlimitted;212804]ulen onca saat ekran başında yoktum, bakıyom da zamanı durdurmuşunuz.
ya da birileri VOBu durdurmuş.:D
ne oldi bağlantı mı kopti yine. ağalar alan ya da satan miktarı beğenmemiş anlaşılan. gıpraşmadığına göre...:rolleyes:
peee,
ben şimdi yemeğe gider gelirim siz hala 850'te olursunuz. ehuehue.[/QUOTE]
abi grafik soğan cücüü.ü gibi sıkıştı vella :::
-
[quote=ATHLON;212807]long devam iki bölü üj...[/quote]
üj değil lem, üç. :D