-
Dolar 1.55xx di aşağı basacak varmı dedik yok, olmazda bastırmazlar, incelik burada, iki arada bir deredeyken, bunu yakaladıklarında oyarlar, dışarıda pavundu kullandılar, S&P yi kullandılar, burada iki ara bir dere vardı, dışarıya gazladılar, yani ermeni oluyoruz, küresel oluyoruz, para bu adamı vezirde yapar , ermenide yapar, küreselde,
baş pala en çok bu işlere yarıyor, güzel soyuyor ve soyduruyor, ....
-
endeks...53 950 lerde....hacim 1.080...yani 54 000 deyiz....
-
vob...67 000 lerde...hacim 497...az aslında....doymazsa bizide keser bu....
-
[QUOTE=jani;215445]endeks...53 950 lerde....hacim 1.080...yani 54 000 deyiz....[/QUOTE]
kuzum nefesim daralmaya başladı gene.....bir bardak su ver allah rızası ücün.....yandım ula yetişin......ha ha ha
-
Ben sana yandımmm Zühtüüüüü
Sen bana verdinnnnn Palaaaaaa
Quzu hocammm, algılarım antenlerim bozuldu, pek pis gaza geldim, her gün bir ev araba parası yolluyo pala bana, dün evi aldık bugün de arabayı yolladı sağolsun emme ev biraz güccük araba desen pek sportt değel...O zaman bas gazaaa palaaa bas gazaaa sür vobu palaaaa sür vobuuu.
Şaka bi yana öğlende geldi çattı, marginci bebelere emzik verilecek daha, bu marcinci bebeler ağlamaya başladımı tutamayız bunları quzu hocammmmm
-
savaşın 67 ila 68 arasında geçeceğini düşünüom asıl savaş burda olcak.. ( benimki işkembeyi kübradan sallama tavsiye değil) :)
-
[QUOTE=medet;215457]savaşın 67 ila 68 arasında geçeceğini düşünüom asıl savaş burda olcak.. ( benimki işkembeyi kübradan sallama tavsiye değil) :)[/QUOTE]
ha ha ha senin işkembeyi görek bakam.......
-
[quote=eksper;215458]ha ha ha senin işkembeyi görek bakam.......[/quote]
dediğim yerler cortcuların üssü gülme yav .. attık hepsi o..
-
zöhtü...karı aldıgında yaz haaa....sonradan yazarsan yersin cilayı ona göre...
-
vayyy haysiyetsiz vayyy....67 150 üffffffffffffffffffff....542 milyon hacim...
-
vay anam vay coştu coştu imf ile anlaşsak bu kadar coşmaz....kes kes....şerefsiz....
-
54 031 endeks....1 211 hacim....vayyy serefsiz vayyyy....bize kasıkla kendine tavayla...