14:00 daki saatlik barın en yükseğinin üstünde yada o seviyeden kapatması gerek tepkinin devamı için. Seviye için 79500-80000 aralığı ilk etapta. Bu arada tepki için 15.30 daki veriler önemli. bekliyoruz.
Printable View
14:00 daki saatlik barın en yükseğinin üstünde yada o seviyeden kapatması gerek tepkinin devamı için. Seviye için 79500-80000 aralığı ilk etapta. Bu arada tepki için 15.30 daki veriler önemli. bekliyoruz.
[quote=boz ayı;329062]3 rakkamın birden aşağı geçilmesi...özellikle u100 64.650 altı benim için sat sinyalidir.
64.650 altında kapanış...teyit...haftalık kapanış....işi bitirir...aslında bitmiş işi ( 92.450)
bitirir..GÖMER.....bugün kapanış..ve p.tesi teyit yeterlidir.bence.....[/quote]
devammmm
Gösterge Bono 8,07 :yü: % 2,02
63,200
gar 7,10
iş 4,94
spot 77,3
son noktalardı...kırılırsa vay vayy
tepkiler çok cılız, geçen cuma günkü gibi çok sert 1,000-2,000 puan almadıkları sürece kafa aşağı gideriz.
Sayın boz ayı lütfen birilerine kızıp yazılarınızdan mahrum etmeyin bizi...kıymet bilen bilir...yazılarınız için allah ne muradınız varsa versin...en azından acemi biri olarak sizin özellikler pivotlarınız bana çok yön gösteriyo...
istihdam sabit ,diğerleri düşük
[quote=egim;329150]Sayın boz ayı lütfen birilerine kızıp yazılarınızdan mahrum etmeyin bizi...kıymet bilen bilir...yazılarınız için allah ne muradınız varsa versin...en azından acemi biri olarak sizin özellikler pivotlarınız bana çok yön gösteriyo...[/quote]
[I]sn..eğim....kendimi ve yaptıklarımı tekrar anlatmayacağım...[/I]
[I]kzıyorum...bende insanım...laf atıp gidiyorlar...önceki sayfaları okumadan..[/I]
[I]şimdi.soruyorum........78.100..de şortları kapattım....78.350..de longg[/I]
[I]aldım desem ne olacak....ama yaptım....yazmadım....[/I]
yoruldum....çok yoruldum kavgadan........çokkkk.........
pivot trade ediyorum...
yazılarıma ara veriyorum....
topiğe istediklerini yazsınlar....
ben dinlenmek istiyorum..[B]bir müddet..[/B]
[B]hakkınız helal ediniz.........[/B]
Sayın boz ayı sizi çok iyi anlıyorum ve yerden göğe kadar haklısınız...
Şimdi, GDP kötü PCE iyi. bu piyasaları çok yukarılara taşımaz ama umut verebilir.