ben çıkıyorum .. istop belli sayım belli .. projeksyon belli ... kısa devam .. şelale .. Kara cuma .. üvvv ... müsterih değilim ayrıca ...
Printable View
ben çıkıyorum .. istop belli sayım belli .. projeksyon belli ... kısa devam .. şelale .. Kara cuma .. üvvv ... müsterih değilim ayrıca ...
[quote=selçuklu;212753]ben çıkıyorum .. istop belli sayım belli .. projeksyon belli ... kısa devam .. şelale .. Kara cuma .. üvvv ... müsterih değilim ayrıca ...[/quote]Angehängte Grafik
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=305604&resize_x=600[/IMG]
[QUOTE=Astatin;212748]yok abi uzay gemisinde kalayım ben..böyle iyi..htta sizde benim gemiye sakın gelmeyin..daha doğrusu bozz gelmesin...bizim bayan subayların kılık kıyafetleride biliyon zaten..onların sağlığı açısından gelmesin..:D:D yoksa boozzz u severik:::[/QUOTE]
he bende asteton patron niye oyle nasd** ..yazıyo diyodum .. üvv ..
** hehhe . iyi olmuş bencede .. :D:D ** **
65400 muhtemel, 66300 Bomba
[quote=selçuklu;212755]he bende asteton patron niye oyle nasd** ..yazıyo diyodum .. üvv ..
** hehhe . iyi olmuş bencede .. :D:D ** **[/quote]
***** *********** ***** ** ************ ***** ****** ******* **********:eek::eek::eek:
[quote=selçuklu;212730]sazan abi ahanda triple three .. shortlar gol olur bence .. üvvv ..
[IMG]http://i44.tinypic.com/el3447.jpg[/IMG][/quote]
Sayıma bu noktadan sonra pek kafa takmıyorum Selçuklum. Üçgen ne yana kırılırsa Sazan o yana gider. Yukaru kırılırsa 1.500 puanlık bir hareket, aşağı kırılırsa, 3000+ puanlık hareket marjı var. Trend kırlışı fake ise ortalama 500 puanla stop edilir ve ters yönde pozisyon açılır. (Bu kadar contraction periyodunun expansion'ı da iyi para bırakır.)
bozz amcanızın pilotluğuna olumsuz görüş bildirenleri esefle kınıyorum........
vee....kendi jetimi almaya karar verdim....hostesleride kendim seçeceğim...
ücret dolgundur..........
vob....11.000 olursa jet parası çıkıyor......yerler rezerve ....
haberiniz olsun........hostesler süpper....kankam slvyo italyadan özel gönderecek..
Dün gece canavar gibi çalışan kodu tek bir harfi bile değişmemiş olmasına rağmen bu sabah çalıştırmayan Matriks'in programcılarını yanaklarından öpüyorum ve başarılarının devamını diliyorum...
[quote=Strategist;212767]Dün gece canavar gibi çalışan kodu tek bir harfi bile değişmemiş olmasına rağmen bu sabah çalıştırmayan Matriks'in programcılarını yanaklarından öpüyorum ve başarılarının devamını diliyorum...[/quote]
::::::::::::hehehehehehe...yalnı zdeğilim biliyordum...sırf bu yüzden ben sistemleri word e kopyalamıştım..her gün yeniden kopi peyst ediyordum ST ye....sonra ne olduysa kendi kendine düzeldi..aynı anda 1 den fazla sistemi test edemiyordum, opt lerde bazı değişkenleri görmüyordu falan..hepsi kendiliğinden düzeldi...
[QUOTE=Strategist;212767]Dün gece canavar gibi çalışan kodu tek bir harfi bile değişmemiş olmasına rağmen bu sabah çalıştırmayan Matriks'in programcılarını yanaklarından öpüyorum ve başarılarının devamını diliyorum...[/QUOTE]
abi dün tam yatıyodum gafamda ampul patladı sistemi yazdım zonra uykum geldi zabah çalıştırmaya calıştım grafige işlemedi namıssız simsiyah graf garşımda duruyore ::: bende zinirden kapadım zotriksi üvvv
birazdan gene bakcaym baa şans dileyin...
[quote=EMEKDAR;212751][IMG]http://www.yapbozoyunlarim.com/yapbozlar/byorgun-ayi55959719419.jpg[/IMG][/quote]
Baharı beklerken ömrüm kış oldu
Gözümde her zaman biraz yaş oldu
En güzel günlerim bana düş oldu
[B]Yorgunum dostlarım yoruldum artık[/B]
Vefasız yıllara darıldım artık
[URL]http://www.trmuzikdinle.com/6466/Emel-Sayin--Yorgunum-Dostlarim[/URL]
[quote=boz ayı;212764]bozz amcanızın pilotluğuna olumsuz görüş bildirenleri esefle kınıyorum........
vee....kendi jetimi almaya karar verdim....[COLOR=red]hostesler[/COLOR]ide kendim seçeceğim...
ücret [COLOR=red]dolgundur[/COLOR]..........
vob....11.000 olursa jet parası çıkıyor......yerler rezerve ....
haberiniz olsun........hostesler süpper....kankam slvyo italyadan özel gönderecek..[/quote]
öylemi?...::::::::: öyleyse ben de gelimmm..yalnız uçak kullanmam söyliimm şimdiden...