Dolarda bile neredeyse sıkıştım, ayu kardeşlerimi düşünemiyorum allah kolaylık versin hepsine, bu pyler jet hızıyla geri gelecek ama ayu kardeşlerim orada olbilecekmi işte bu üzücü, boğ kardeşlerimede bol kazançlar,........
Printable View
Dolarda bile neredeyse sıkıştım, ayu kardeşlerimi düşünemiyorum allah kolaylık versin hepsine, bu pyler jet hızıyla geri gelecek ama ayu kardeşlerim orada olbilecekmi işte bu üzücü, boğ kardeşlerimede bol kazançlar,........
lanet sankoda bir ara gitti..Allahtan flatmişim...
tapi oldum beğenmedim flat
dışarı çıkıyorum yetişirsem kapanışta değerlendiririm
şincik bu döner tavan olursa şaşırırımıyım..hayır..boruu deel iki kademe artmış...yeter bu kadar gerçek hayata bakalım derlerse ve fırsat bu fırsat deyip %2-3 eksi olan akadar basarlarsa şaşırıırmıyım..yo onada şaşırmam..superpiyasa.com
3 günde yetidigm dahayak 5000 puan eft anlasılan şu ki ben bu işten anlamıyorum
yeter diip kenara çekilme vakti geldi.. yapacak bişey yok sağlık olsun..
[quote=YAVUZHAN;170523]seans arası gelmeside enteresan..[/quote]
bence hiçbir enteresanlık yok. 1 değil 2 değil.
Türkiye gerçeği.
Bu hafta üç günde 56800-63500 yani 6700 puan yükseliş yetermi?
Birkaç gündür hissettirmişlerdi. IMF anlaşmasına yorarken not arttırımı geldi. Bakalım sırada IMF haberi varmı?
63600 büyük direnç, kısa zamanda geçmek güç olabilir derim ben:).
[quote=Kennym;170544]3 günde yetidigm dahayak 5000 puan eft anlasılan şu ki ben bu işten anlamıyorum
yeter diip kenara çekilme vakti geldi.. yapacak bişey yok sağlık olsun..[/quote]
üüüüüüüüüüüü
[quote=bull market;170546]Bu hafta üç günde 56800-63500 yani 6700 puan yükseliş yetermi?[/quote]
Yangından mal kaçırıyorlarsa yetmez, demekki dubaiden sonra sırada türkiye var, sağına soluna destek yapılıyor(fitch), çıkışın çok hızlı olması çook düşündürücü,..........
Euro/dollar da 1,5145 i kırarsa 1,60 lara kadar gidebilir. Bunu da dikkate alın derim.
yyld :)
635xx yeresı sımdılık barıkat ama orasıda kırılırsa 65xxx yeresıne gıder burası....
624xx 635xx arasındayız su an fena oldu bu durum :::
oturup adam gıbı graf calısmazsak boyle olur
624xx altında asagısı fena 635xx ustundede 65xxx fena
iki kademe nota bu coşku çok az yawww..şimdi döner %3 eksi kapatırsa burası çook gülerim çok
margın call son saatı 14.30 dan once haberı gonder ..
bekleyen kısacıları bıtır...hadı bakalım sımdı de ver
walla helal olsun...bu kıyımdan başka bısıı deell...
vkvk..ştşbt ehuheheheu
[QUOTE=Astatin;170559]iki kademe nota bu coşku çok az yawww..şimdi döner %3 eksi kapatırsa burası çook gülerim çok[/QUOTE]
genelde not artırımından sonra öylemi oldu ne......:D:D
Spota kararlı bi şekilde para giriyor.
Selamunaleyküm Dostlar,
Bir süredir giriş yapmıyordum foruma, uzakdan okuyordum, izliyordum, gün sayıyordum...
Çünkü ben +4000 dedikçe borsa düşüyor, ben ise sizin gözünüzde küçük düşüyordum.
Dışlandım, itildim, hor görüldüm.
Şimdi ise daha çok üzülüyorum dostlar yine yanıldım....
+4000 dedim, +6500 oldu özür dilerim dostlar, yine tutturamadım.
[IMG]http://i45.tinypic.com/140ci7d.png[/IMG]
Zaten 238 kişinin 550m2 de ürettiği sistemim yanılıyor olamazdı. Teşekkürler Hindistanlı kardeşlerim.
Ben paramı saymaya gidiyorum. Hadikalın sağlıcakla.
[QUOTE=enorton;170555]yyld :)[/QUOTE]
Vay *.* benden başka long olan yok galiba bu mesaja bir allahın kulu teşekkür etmemiş :(
[quote=parderi;170565]Spota kararlı bi şekilde para giriyor.[/quote]
filmin devamında ne olucak merakla izliyorum bende :)
15:30 da ve 17:00 de verilerde var
[quote=enorton;170568]Vay *.* benden başka long olan yok galiba bu mesaja bir allahın kulu teşekkür etmemiş :([/quote]
senin gibi kararlı sistemciler sonuna kadar hareket içindedir :) öyle sert çıkışlar olduki realize etmeden durmak çok zordu :D
[QUOTE=Barney;170569]filmin devamında ne olucak merakla izliyorum bende :)
15:30 da ve 17:00 de verilerde var[/QUOTE]
Yelkenler tam şişmişken kolay dönmez bunlar.
bu hareketlilikte unutulmuştur diye kalan datalar için hatırlatma;
[FONT=TimesNewRomanPSMT]15:30 - AB MB Ba[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]kan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Trichet’in konu[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]mas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT]
[LEFT][FONT=TimesNewRomanPSMT]15:30 - ABD 3. çeyrek tar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m d[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]verimlilik[/FONT][/LEFT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT]15:30 - ABD haftal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k i[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]sizlik ba[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]vurular[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT]
[LEFT]
[LEFT][FONT=TimesNewRomanPSMT]17:00 - ABD kas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m ay[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ISM imalat d[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]endeks[/FONT][/LEFT]
[/LEFT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT]17:00 - ABD FED Ba[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]kan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Bernanke’nin konu[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]mas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT]
[LEFT][FONT=TimesNewRomanPSMT]17:00 - Türkiye kas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m ay[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ÜFE ve TÜFE[/FONT][/LEFT]
sistemim Eylül ayı 1000, ekim ve kasım aylarında 2000 puan kar yaptı yani toplamda 3 ayda 5000 puan... Bu ay 3 günde 5500 puan ve ben sadece 2000 puan kardayım :(
[QUOTE=parderi;170571]Yelkenler tam şişmişken kolay dönmez bunlar.[/QUOTE]
Buz dağına çarpmayalım da... :)
vay a* .. hep böyle günlerde ben dışarda oluyorum yaw a* .. vay a* .. a*... a* a* a*
[quote=parderi;170571]Yelkenler tam şişmişken kolay dönmez bunlar.[/quote]
Bence iş bitti bir süre 63400 git gel yapacaklardır ama yakında yelkenler suya inecektir.:::
[QUOTE=Larossıan;170577]Bence iş bitti bir süre 63400 git gel yapacaklardır ama yakında yelkenler suya inecektir.:::[/QUOTE]
Doğrudur, 63500 ün kırılacağını bende sanmıyorum ama, yelkenler suya ininceye kadarda farkında olmadan çok mal yedirir bunlar.
[quote=Para Babası;170567]Selamunaleyküm Dostlar,
Bir süredir giriş yapmıyordum foruma, uzakdan okuyordum, izliyordum, gün sayıyordum...
Çünkü ben +4000 dedikçe borsa düşüyor, ben ise sizin gözünüzde küçük düşüyordum.
Dışlandım, itildim, hor görüldüm.
Şimdi ise daha çok üzülüyorum dostlar yine yanıldım....
+4000 dedim, +6500 oldu özür dilerim dostlar, yine tutturamadım.
[IMG]http://i45.tinypic.com/140ci7d.png[/IMG]
Zaten 238 kişinin 550m2 de ürettiği sistemim yanılıyor olamazdı. Teşekkürler Hindistanlı kardeşlerim.
Ben paramı saymaya gidiyorum. Hadikalın sağlıcakla.[/quote]
Sayım işlemi bitti, 6 elemanım ve ben zar zor bitirdik. Hindistandaki kardeşlerimi de unutmadım, bir kısmını Swift yaptım.
Yeni öngörüm;
Gana'dan gelecek olan veriler ziyadesiyle iştahımı kabarttı, Hindistandaki kardeşlerimde telefonla aradı teşekkür etti, kapatırken " Bu daha başlangıç baba! Daha çok giderimiz var" dedi.
Yeni hedef +3000!
[quote=parderi;170578]Doğrudur, 63500 ün kırılacağını bende sanmıyorum ama, yelkenler suya ininceye kadarda farkında olmadan çok mal yedirir bunlar.[/quote]
Ben buralarda oynamam trend başladığı zaman basarım yada 63400 gösterirlerse ordan ufak ufak basmaya başlarım.
[quote=Para Babası;170579]Sayım işlemi bitti, 6 elemanım ve ben zar zor bitirdik. Hindistandaki kardeşlerimi de unutmadım, bir kısmını Swift yaptım.
Yeni öngörüm;
Gana'dan gelecek olan veriler ziyadesiyle iştahımı kabarttı, Hindistandaki kardeşlerimde telefonla aradı teşekkür etti, kapatırken " Bu daha başlangıç baba! Daha çok giderimiz var" dedi.
Yeni hedef +3000![/quote]
Hayırlı olsun ne diyelim zarar eden arkadaşlarda var yemişim parayı hindistanda bilmem kaç kişiye yaptırdığın sistemini kendi beyninle yapsaydın daha mutlu ederdin bizi paranın nesiysen.
[quote=selçuklu;170576]vay a* .. hep böyle günlerde ben dışarda oluyorum yaw a* .. vay a* .. a*... a* a* a*[/quote]
zaten long değilmiydin patronaj?
[B]sistem para kazandırsında ,kim yaparsa yapsın....hiç umurumda değil...[/B]
kendin sistem yapmışsın ama ,para kaybetmişsin...bumu olmalı...
forumda slogan dolaşıyor..yok efendim kendin yapsan daha iyi olurmuş...yok baba ..burada ;etik ,asalet değil..bana para kazandıran sistem lazım....
[quote=Para Babası;170579]Sayım işlemi bitti, 6 elemanım ve ben zar zor bitirdik. Hindistandaki kardeşlerimi de unutmadım, bir kısmını Swift yaptım.
Yeni öngörüm;
Yeni hedef +3000![/quote]
katılıyorum,ama gülmekten,:)bence uzaktan izlemeye devam et....
[QUOTE=selçuklu;170576]vay a* .. hep böyle günlerde ben dışarda oluyorum yaw a* .. vay a* .. a*... a* a* a*[/QUOTE]
patron ben burdaydım kaşla göz arasında yedim 1800 puan.. foruma bakıyordum ekranı bi açtım pifff yamulmuşum... dünde böyle oldu ondan önceki gün de.. abavv bu nasıl bi dayak allahım ky böle böle bitiyomuş demekki .. ula kaşıkla verdiğini kazanla geri aldı .. bana gore degilmiş demekki.. yapıcak bişey yok uzak durmak en azından faydama.
herkese bol şans ve dayaksız günler diiliyorum ara ara gelip göz atarım artık uzaktan izlerim vobu :) kalın sağlıcakla..
[QUOTE=Astatin;170584]zaten long değilmiydin patronaj?[/QUOTE]
Evet zaten long değil miydin selcuklu patron, bak attık golü...
yok sabahtan longdum .. 61650 kısalıp stp yazıp çıktım stop olmuşum ..zarar yok ama .. çokdaha iyi olabilirdi ... kısmet işte ..
bir hintli arkadaşda bana bir sistem yapsın...makul ücret verirrim...:)