operasyon başlasın kalkışa hazır olun
Printable View
operasyon başlasın kalkışa hazır olun
yataya bağladı çok fena.ne iniyor ne çıkıyor namussuz.aslına bakarsanız çıkıyor yani ama sürekli silkeliyor.ARALIK ayı sabıkalı ay son 10 günü zaten NOEL ayağına güme gidiyor.
run strobull run, run ali papa run.. ali papa & 40 bandit on the way
[quote=negrolino;312750]operasyon başlasın kalkışa hazır olun[/quote]
ben kemerleri bağladım abicim :D
Paraşütleri de hazırda tutuyom haa :D
[quote=negrolino;312750]operasyon başlasın kalkışa hazır olun[/quote]
Sabah sabah bi kalktık biz 200 metre anca gittik :D
hebeya ..anca 200 puan sürüyo ralli..üwww
pala terse bıraktın beni sisteme uymadım üüww
yediler...üww
sistemli graşka yeniden..üwwww..where is strobear
Burada üçgen muhabbeti yapa yapa herşeyi üçgen görür oldum:)
Sanki üçgen oluştu, hem de yukarıya koşturacak gibi...
PALA bugün çok çarpıcı işlemler yapıyor..üww
[quote=thracian;312759]Burada üçgen muhabbeti yapa yapa herşeyi üçgen görür oldum:)
Sanki üçgen oluştu, hem de yukarıya koşturacak gibi...[/quote]
evet trakyan insan bir süre sonra öyle olıuyor..üçgenler, elmaslar, kelebekler, atlar, ::: zarflar v.b. görmeye başlıyor vob da..
piyasa kilitlendi bence ben flaten zarar yok kar hiç yok :)
Saraylı hocam Bu ABS sistemi nedir Biraz bilgi verebilirmisin. Ben uzun zamandır STR ve Ematrader ı kullanıyorum.
3 gündür yh var,
sistem şimdilik alda.:)))
[quote=aerdogan11;312764]Saraylı hocam Bu ABS sistemi nedir Biraz bilgi verebilirmisin. Ben uzun zamandır STR ve Ematrader ı kullanıyorum.[/quote]
haftasonu yazdığım bir yazıda bilgi verdim erdoğan,
gece poz da kalan bi sistem,
hani klasik müzikte;
"bestecinin olgunluk dönemi eseri" diye bir tabir vardır ya,:)
işte öle bişi...:::
bakacaz performansına aralık ayında...
siz yine sistemlernizi kullanın...
pala pala 85300 ne ayak söyle bana
saatlikde obo olabilir mi aceba
[quote=Astatin;312769]saatlikde obo olabilir mi aceba[/quote]
olabilir,olmayabilir de...:::
bi tarafa trend başlasın artık...:)
[quote=saraylı;312770][COLOR=red]olabilir,olmayabilir de[/COLOR]...:::
bi tarafa trend başlasın artık...:)[/quote]
teprik ederim..benim aklımdaki yanıtta buydu..lakin patron, seni de teknik analiz düşmanı olarak kaydedebiliriz miyiz bu durumda::: yoksa sadece OBO düşmanı mı? yoksa sadece 60 dk düşmanı mı? yoksa sadece fiyat formasyonu düşmanı mı? yoksa...................................... uzar gider:rolleyes:
[quote=Astatin;312773]teprik ederim..benim aklımdaki yanıtta buydu..lakin patron, seni de teknik analiz düşmanı olarak kaydedebiliriz miyiz bu durumda::: yoksa sadece OBO düşmanı mı? yoksa sadece 60 dk düşmanı mı? yoksa sadece fiyat formasyonu düşmanı mı? yoksa...................................... uzar gider:rolleyes:[/quote]
haklısın ,daha net cevap vereyim:
düşerse obo vardır,:rolleyes:
çıkarsa ,yokmuş demek ki...:::
bu arada 120 dakikalıkta;
a) Dev tobo olabilir
b) a seçeneğinde tobo diye görünen şeklin ikinci omuzu Elmas formasyonu olabilir..elmas düşüş formasyonu deelmiydi lo..noolcek şimdi..strobaba olsa aha elmas varsa hedef 105000 derdi...
alüü..yok mu başka teknik analiz düşmanı
[quote=saraylı;312774]haklısın ,daha net cevap vereyim:
düşerse obo vardır,:rolleyes:
çıkarsa ,yokmuş demek ki...:::[/quote]
.brv.brv.brv
bir de patron.."önce az çıkıp sonra düşerse, vay be boğa tuzaklı obo oldu gördünmü kafir obo yu ne güzel çalıştı" durumu var...:::
anlaşılan o ki, şeklin obo ya benzemeye başladığı her yerde, acaba olacak mı olmayacak mı tereddütü var.... ki bu tereddüt acaba çıkacak mı çıkmayacak mı tereddütü ile aynı tereddüttür..deel mi..üstelik yine %50-50 dir ihtimaller..bu durumda söylemesinin havalı olması dışında (o da dah aönce duymayana karşı söylenirse) bu obo nun herhangibir andan hiçbir farkı yok he mi..üühühühüh:..:
[quote=Astatin;312776].brv.brv.brv
bir de patron.."önce az çıkıp sonra düşerse, vay be boğa tuzaklı obo oldu gördünmü kafir obo yu ne güzel çalıştı" durumu var...:::
anlaşılan o ki, şeklin obo ya benzemeye başladığı her yerde, acaba olacak mı olmayacak mı tereddütü var.... ki bu tereddüt acaba çıkacak mı çıkmayacak mı tereddütü ile aynı tereddüttür..deel mi..üstelik yine %50-50 dir ihtimaller..bu durumda söylemesinin havalı olması dışında (o da dah aönce duymayana karşı söylenirse) bu obo nun herhangibir andan hiçbir farkı yok he mi..üühühühüh:..:[/quote]
obo,tobo,v.s. ; ew cilerin subjektif dalga sayımı gibi öngörü esaslı yaklaşımlar...
:p
ama subjektif olanın ,objektif olma mecburiyeti yok,ya da gördüğünüz herşey oluşmayabilir...:::
bu durumda napmalı,matematiği kullanıp,piyasanın düz giden bölümlerinde bize çarnaçar puanları vermesini beklemeli,ki buna sistematik trend takibi diyoruz....:)
yani bi yerde,garantiye kaçmalıyız,ötekiler garanti değiller...:rolleyes:
pala said that: bol işlem yapın raconu ben keserim :)
[quote=negrolino;312780]pala said that: bol işlem yapın raconu ben keserim :)[/quote]
aha da..pala nın soyadı SAİD miymiş....dng
85025 long
84725 short
84950 long
güne çarpılarak başladı 5 dk lık..
15 dklıkdaki triyengıl yukarı mı kırıldı yoksa yukarı kırıldı süsü mü veriolayyy...:) yoksa o triyengıl deel mi..üwwww
[quote=Strategist;312649]Ehem... Öhö öhö...[/quote]
Cuma günü yukardaki şifreli mesajla verdiğim sinyalin mevcut hali... Şu an itibariyle 100 pip'lik bir düşüş... Umarım şifreyi çözebilen olmuştur.... :p :..:
pala giydiriyor sanki bakalım ne yapacak öğlen arası
[quote=Strategist;312787]Cuma günü yukardaki şifreli mesajla verdiğim sinyalin mevcut hali... Şu an itibariyle 100 pip'lik bir düşüş... Umarım şifreyi çözebilen olmuştur.... :p :..:[/quote]
STrobull,
hem seri hem de serious sorularımız var patron...
-VOB 60 sklıksa OBO var mı
-VOB 120 dklıkda dev tobo var mı
-VOB 120 dklıkda ikinci omuz aslında elmaz mı
-VOB 15 dklkıkda ranning kırıldı mı yoksa tuzah mı?
-Kızılcıklar oldu mu selelere doldu mu
Gönderdiğim şortlar pala ya oldumu
faiz yukarı borsa yukarı dolar yukarı hangisi yanlış acaba?
[quote=negrolino;312788]pala giydiriyor sanki bakalım ne yapacak öğlen arası[/quote]
Giydirdiklerini cıkarttırır cıscıbıl bırakır herhal :..:
[quote=negrolino;312790]faiz yukarı borsa yukarı dolar yukarı hangisi yanlış acaba?[/quote]
3 ü de yanlışsa çok bozlurum şahsen..diğer senaryolar muhim deeelll
[quote=Astatin;312789]STrobull,
hem seri hem de serious sorularımız var patron...
-VOB 60 sklıksa OBO var mı
-VOB 120 dklıkda dev tobo var mı
-VOB 120 dklıkda ikinci omuz aslında elmaz mı
-VOB 15 dklkıkda ranning kırıldı mı yoksa tuzah mı?
-Kızılcıklar oldu mu selelere doldu mu
Gönderdiğim şortlar pala ya oldumu[/quote]
Cevap: Hejjjbiri... :)))
İdeal OBO şöyle olur, fiyat aşağıdan gelir, formasyon tamamlanınca aşağıya gider... Yukarıdan düşerek gelen formasyon OBO olmaz.. Tersi TOBO için de geçerli.. Şu an eyle bişey yok...
Ama ikinci resimdeki trend çizgisi önemli... üvvv...
İmza: StroFlat.. :)
Short devam short:)
Endeks 30 u 79000 e düşmekten kimse kurtaramaz:..:
Şelaleeeeeee.lelele.lelele.lelele
[quote=Strategist;312793]Cevap: Hejjjbiri... :)))
İdeal OBO şöyle olur, fiyat aşağıdan gelir, formasyon tamamlanınca aşağıya gider... Yukarıdan düşerek gelen formasyon OBO olmaz.. Tersi TOBO için de geçerli.. Şu an eyle bişey yok...
Ama ikinci resimdeki trend çizgisi önemli... üvvv...[/quote]
hımmmm...TOBO düşüş bitiş, OBO yükseliş bitiş formasyınudur derdi kısaca...eğer TOKOBA the VOBIX olsaydı:::
ü[url]www.bari[/url] kızılcıklar olaydı..vob dan geçtik de..tarım iyi olsun bari.üühühhü
çok gıymetli saraylı patron... şu anı ve fiyatı not alınız lüften
[QUOTE=negrolino;312790]faiz yukarı borsa yukarı dolar yukarı hangisi yanlış acaba?[/QUOTE]
Hangisi yanlışsa düşmeye mahkum nasılsa
Faizler aşırı düştüydü, o daha fazla düşmesin mantığından hareket edersek.
Faiz düşmezse dolarda düşmez:)
Bu durumda eninde sonunda düşecek olan belli omuyormu?.dng
Yyld löng.