-
yani derimki, 78125 altı bu güne zor oldukça, ama 78125 yakınları olanaklı,.....ama bu 1 dk, buna trade edilir sadece,...şimdilik oralara gelirse tarade ederim,......tersine 79125 geçilmeden short düşünürüm, 79125 üstünü stop ederim ölese,....750 de bunların ortasında, gömleğin yakasını ilikliyor,.....bunlar bu gün yarın deyil,....
-
78250 oldu taban,......kötü yükseliyor, 78050, 78125, 78250 du bakalım,......buna çarparsa deli satış olur,....
-
fiyat 78250 çarparsa short rahatlar,......
-
77450 bakın bunu aklınız da tutun,......bu kırılcak yer, kırılır demiyorum kırılacak yer,.....belkide bu manada taban da olabilir,....ama kırılırsa satış başlar,.....grafını attım,
-
[quote=egim;365208]sayın GANDİ djıa 12.576 altı olursa şortlar kalıcı piyasalar aşağı döndü diyebilirmiyiz?[/quote]
diyemeyiz,....12309 orada, 77450 burada pay var yani, o pay yenecek, v.s,....
-
aslen ben 7000 puvanlık bir bant içindeyken ki dahada genişledi bu, satış başldı nasıl diyebilirim, öncelik yukarıda ve aşağıda dışına çıkmalıyız bunun, işte ara yereler veriyorum haliylen, poz tutabilelim diye,....
-
sayın GANDİ eksik sordum size özür dilerim...
12.576 altı 12.309 a kadar gelirse diye soracaktım...
yoksa burası piyasa heran herşey mümkün...
-
şansa bak toplantıya girdik emirleri iptal etmiştim. 78550 den flata döndüm. günü karlı kapattık...
-
78425 destekmiş dünkü yer.. hadi neyse şükür cuma bereketi.
-
flattayım...ekranı kapattım. hafta sonu rahat geçirelim. bu şeroların ne yapacağı belli olmaz.
-
[B]VOB 30ENDEKS SABAH ALIŞ ÖNERİMİZDEN 11 KADEME 275 PUAN AKAZNDIK.IKINCI SEANSTA İSE ŞİMDİLİK 7 KADEME 175 PUAN [/B]
halil reçber yazmış sabah millete aldırmış 79.025
ikinci alışı 78.825
şimdi fiyat 78.550 yav vallaa komik oluyor.
birde küfür eder gibi kazandık. diye ...
-
1642,5 usd shortlasak mı çorba parası çıkar mı?
acaba 1642,5 olunca u30 ne olacak. ters korelasyon mü yoksa düzmü?
-
yine geldik 17:00 muhabbetine ...
-
[quote=egim;365227]sayın GANDİ eksik sordum size özür dilerim...
12.576 altı 12.309 a kadar gelirse diye soracaktım...
yoksa burası piyasa heran herşey mümkün...[/quote]
işte eğim oraya kadar ki bölüm bu 77450 oluyor,....78 de çok güçlü bilyorsun, önce bu gücü kırmamız lazım, bu gün 1 dk da 78250 çarpmamız lazım,....
-
doalrda tek kademe kaldı 1642,5
-
bu arada özür, 78400 olmuş 1dk, dışarı çıkmıştım çünkü,...
-
77925 yolu açılıyoor sanki
-
eksi apsd azalıyor. birileri pozisyon açıyor..
-
annadınıznı, bu 1 dk mesala, 5 lik daha bir faraktal oluyor,....
-
şimdide - apsd artıyor. valla algımın içine ettiler..
-
-
[quote=indregandi;365239]işte eğim oraya kadar ki bölüm bu 77450 oluyor,....78 de çok güçlü bilyorsun, önce bu gücü kırmamız lazım, bu gün 1 dk da 78250 çarpmamız lazım,....[/quote]
12 den indi hocam 78 250 gördü
-
-
-
1643,5 dolar şortladık .. akşama ekmek parası....1642 yazdım ya nasip.. iş olsun diye
-
Syn gandi hafta sonuna nasıl girmeyi düşünüyorsunuz
-
[quote=milaslı;365268]Syn gandi hafta sonuna nasıl girmeyi düşünüyorsunuz[/quote]
78600 de satış emrim var, bu olmassa flat olacak,...
-
işin ilginç tarafı dolar yükseliyor u30 da yükseliyor. sanki değerlemesi dolar üzerinden...
-
[quote=indregandi;365269]78600 de satış emrim var, bu olmassa flat olacak,...[/quote]
sağolun hayırlsı inş
-
usd sahibi olduk hadi iyi hafta sonları...
-
herkese iyi hafta sonları...
-
[quote=nedim972;365273]herkese iyi hafta sonları...[/quote]
hepiniz allaha emanet olun
-
1 dk lıkta satış baskısında kapadı,......5 lik için denge alamadık tek elimizde 77450 var, ama çok önemli bir yer 77450,....öle böle deyil, problem bir çırpıda gitmesinde,...
78375 de şu benim, turkey fiyatı, birde eski çalışılmış bir yere,....
sonuç, 1 dk satışta kapadık, bunun direnci 400 olarak çalıştı, kapanış 375 ten oldu,
5 dk için ise ara trade yani denge almamız gerekir, .....fark 78375-77450=925 puvan,...
bu ya çok ani gapla olmalı, uzun zamandır hasretiz, yada düzeltme almalıyız,...bunedenle flat girdim,...görmek için,....
şimdi ben ptesi savunma ile başlarım,....yukarı giderse baskı ile başlarım,.....taki yer belli edene kadr bu devam eder,....77450 altına gelişi ise artık yer belli kabul ederim,...
hafta çabuk geçti, iyi geçti, cümleten iyi haftalar,...
-
sayın GANDİ teşekkür ederim emekleriniz için...
herkeze iyi akşamlar...iyi tatiller...
-
[quote=ERK;365129]buralardan tepe yapabilirmiyim diye sormaya başladı.. 79.250-79350[/quote]
bu gün 11.30 daki yazım.. yeterince dikkate alınmışmı dır bilemem.
-
[quote=ERK;364823]Buralardan dip denemesi yapabilirmiyim diye soruyor 20 dk
77.500-600[/quote]
dün 10.16 daki yazım...
dün sanırım burası dip kalmıştı.
bu gün de 79.350 tepe olmuş...
ben de şaşırdım..
bendeki de şans haa........
-
[quote=ERK;365179]79.300 üstü stop patlatma hareketi ve sert satış isterim. PALA duy[/quote]
bu gün 15.17 deki yazım..
10 dk içerisinde pala sesimi duydu.
palam benim ...
-
[quote=indregandi;365049]ayut sevgili kardeşim,....yani yeni bir arkadaşa tabiki sayın diyecem, ancak senin gibi bana yazan kaç kardeşim var,...yani sen bana bu sıcaklığı hissettirmezsen ben bunu bu şekilde yazarmıyım hiç, biraz düşün...düşüncelerine yinede saygı duyuyorum ama biraz ters yaklaşıyorsun gibi geliyor,....
bak orada zaten affına sığındım demişim ve yazı öle gelişmiş, önemli olan bir şeyi o sırada manalı anlatabilmek ve düzeltmesini yapmışım zaten bu görülüyor,
....ikincisi burada tekrar açıkladım bunu,....az öncede dedim alınganlık yapıyorsun diye, üçüncüsü hani palaya beraber duracaktık, böylemi duracağız, ustaysak bırak kulağını çekelim deyilmi kardeşim, büyükmüşüzde, büyüklüğümüze ver bari, ....
dördüncüsü, bugün short sormuştun, hemen sonrasında sık yapmama rağmen trademi yazdım bu gün,......78 olayınıda nasıl vurgulamışız geçmişte, garan aynı şekilde,....
yiğidi öldür ama hakkını ver,....
böyle davranışın gerçekten üzüyor beni,.....[/quote]
Usta...
Senden Özür dilerim.
Alınganlık yaptım.
Söylemesi ayıp biraz yüksek rakamlarda oynuyorum.
Zararda olduğum zamanlardaki sinir stresimi tahmin edebilirsin.
Ellerinden öpüyorum..
Hakkını helal et.
Ayuthaya
-
[quote=ayuthaya;365319]Usta...
Senden Özür dilerim.
Alınganlık yaptım.
Söylemesi ayıp biraz yüksek rakamlarda oynuyorum.
Zararda olduğum zamanlardaki sinir stresimi tahmin edebilirsin.
Ellerinden öpüyorum..
Hakkını helal et.
Ayuthaya[/quote]
konu sıcakken üzüldüğümü söylemiştim, şimdi ise sevindiğimi söylemeliyim,....
-
şimdi bu gün kalın mavi, kalın bej yayınlayacam,...bunlar her zaman güzel üçgen verdi,...bu güzel üçgenlerin, içi başka dışı başka, diyeceğim odurki, dışında ol, ya long ya short,...ama dışında, içinde deyil,........
öte yandan turkeyin macro siyasetini zaman zaman yazdık, yazıyoruz.....bu konuda gelişme var ve deyim yerinde ise cuk oturtuyoruz,....önden yazıyoruz, oyuncular ise sadce oynuyor,...görüyorsunuz,.....
bu bize asimetri ile başetme gücü sağlıyor,...