yemek yeyip geliyorum,az müsaade...:::
Printable View
yemek yeyip geliyorum,az müsaade...:::
78 bin üzerine çıkılmadıkça piyasa güven vermeyecek gibi ?
bugün ilk bar kapanışından beri long ta sistem..
bir önceki sinyal 76925 short tu ve para yapmadı..
[quote=bull market;359447]Pala sana sesleniyim bide, haftabaşı klasiği ossun
Nooldu?????
78000 üzerine atmaya g...t.n yimedi heral .kom[/quote]
az sabır :..:
[QUOTE=unlimitted;359460]az sabır :..:[/QUOTE]
Unlimit, şu karşılıklı işlemleri kim yapıyür biliyonmu? sen bilirsin diye sordum, ister özelden cevap yaz, ama okunuyomuş mesajlar nunu hatun öle dediydi, napsak ki?:confused:
Habarımız olmadan olunca tadı kaçıyo yaw:o
İşte haftalık tl bazlı 30 grafiği yeniledim, ellİot sayıyoz heralde:)
iii oluşması için i tepesini geçmesi lazım, emme biraz zor, haftalığa göre belki bu hafta ani bir 81000 ler ziyaret edilebilir gibi duruo:)
[IMG]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/6/7000.jpg[/IMG]
[quote=bull market;359462]Unlimit, şu karşılıklı işlemleri kim yapıyür biliyonmu? sen bilirsin diye sordum, ister özelden cevap yaz, ama okunuyomuş mesajlar nunu hatun öle dediydi, napsak ki?:confused:
Habarımız olmadan olunca tadı kaçıyo yaw:o[/quote]
kulağıma bişeyler geldi... hazırlıklar tamamlanınca papa corli berlini yapacaklar diye duydum .lelele
[QUOTE=unlimitted;359465]kulağıma bişeyler geldi... hazırlıklar tamamlanınca papa corli berlini yapacaklar diye duydum .lelele[/QUOTE]
Hımmm, tamam oldu, çerez olmayalımda:o
Grafik atamıyorumda! İndikatörlerim ve sistemim alda lakin belirlenen pivotların üstüne çıkamıyor oraları zorlayınca pivot bir üste geliyor! Bu durumlarda işkillenirim AGA pozisyon almam!
Negatif uyumsuzlukların ardından satış şartının 1. ilkesi gerçekleşti geri çekilecez bence ama geri toparlarmı bilemem!
[quote=saraylı;359457]yemek yeyip geliyorum,az müsaade...:::[/quote]
çok yemek yediğimi zannetmeyin,siteye giremedim de...
[quote=saraylı;359456]her satırın sonundaki değerler nedense ayrı çıkmış onları birleştirin yani 10 ve 24 olcak hepsi,alla alla...[/quote]
dediğim formülü düzellttinizmi?
çok kasvetli bir gün..