-
burada sıkışmışlık var, hani bir laf vardır tecavüz kaçınılmassa diye,
şimdi adam veriyi kötü açıkladı, burada kötü para devreye giriyor, buradan kaçış oluyor, kaçtı nereye gidecek, faize gitse o da dipte, adam izin vermiyor çıkmasına, orası kapalı, dönüyor yine borsaya veya çıktığı paraya, çünkü burada şu var, borsa çıkarsa dümenden büyüme mesafe almış gibi sunuluyor ve fiyat hareketi yeterli oluyor,
adam atlıyor borsaya, buna güveni yoksa çıktığı paraya geri dönüyor, bütün bunlar şu demek, sürü güdülüyor, sürü niye güdülüyor, mecbur ya güdecek ya batacak, tabiki güdecek, napıyor faiz anahtarını kapadı, adam buraya giremiyor o yüzden, giremediği bir tarafa buradan para kovulmuş zaten, gidin lem denmiş, diğeri kötü veriye kötü paraydı, dxy, buda kapalı,... geriye ne kaldı parite şu stres testi ile makyajlanan bayan, diğeri gold, emtialar, gelişmekte olanların borsaları ve diğer paralar, oynayın durun, şimdi burada veriler ne kadar sağlıklı bu sorgulanmalı, adamın biri yemin billah etmişti, yemin niye ediliyor elalemin verisine o da ayrı konu, derki bu veri işinde hesap hatası olmuş, ne diyecen, tombul parmak olmadımı,.....
sonuçta bazı odalar kapatıp kilit altına almışlar, anahtarlarda anahtar dolabında saklı, zimmet karşılığı nedenini söyleyerek alıyorsun, diğer odalarda on dönüm bostan, dışarıdan bakan odaların bütün ücra köşelerini görebiliyor, çırıl çıplak dolaşıyorlar, tülle geziyorlar ama elden bir şey gelmiyor,....bu böyle,....
-
buyrun şimdi, dxy ne oldu kötü para oldu, niye veri kötü çünkü, kötü adamın kötü parsı olur, bundan önceki verilerdede bu oldu ve dxy ye basılmıştı, buna şu demiştik bunda pay var demiştik iişte o pay kullanıldı, 80.40x lara kadar, buradan tepki ve son bir geri çekilmesi kaldı yaparsa, bunun gerisi bayanda yükseliş demek, bu [B]düzlem[/B] bittiğinde önlerinde şu şıklar var,
hep birden bütün unsurlarla taarruz, ralli,
hep birden çöküş, şelale....
zaman kazanmak, çalkalamak,.....bu çalkalama işinde gelişmekte olanlar önden koşuyor, çünkü ucuz dolare bunlarda tüketim demek, cari açık demek, bunlar o ülkelerde hele birde çözelleştirme yapılmışsa kovboyun arayıpta bulamadığı bir şey, dolarezizasyon aslında bir kablo dur, nakil hattı, elktrik kablosu, buradan her işini uzak diyarlarda görürsün, akım verirsin bununla, işine gelmesse verirsin yüksek voltajı adamı çarparsın, onun için havaya girilmemeli, yapılmayan işe kurban kesilmez,....
-
işte böyle, şimdi benim pozum dolare ama bunu dxy için almadım ben, domestic line ler için aldım bu pozu,
bu şöyle çalışıyor, dışarıda dxy öngörülenden fazla düşerse burada dolar çıkar,
burada borsa düşerse burada dolar çıkar,
dışarıda iyi veri açıklarlarsa bu defa birinciden az kazandırır ama, sonuçta portföy zarar görmez,......
-
işte böyle ne demiş dünyanın uydusu ay, bunu demiş,......
-
5 lik tam olarak des 175 te,
-
dolarede ekimde, 1.5220 üstünde kalmalıyım, işte bu benim çok kazandıran tablom,....
buna birde domestic eklenirse uçarım,.....borsa aşağı, dxy çok önemli deyil, o az kazandıran sneryoda,....
-
veri, evet veri veri delicious,.....
-
[quote=indregandi;281379]tek bir eklemem var, 74975 bu çok önemli anahtar bu, kapı açar kapı kapatır, 734xx üstüne bunu koymalıyız,
sıra 75600-754xx-[B]74975[/B]-73400-718xx aşağı sırası,[/quote]
bunu unutmayalım,...dikkat edelim,....
-
teşekkürler indi eline zihnine sağlık ...
-
güzel oldu, inanın insanın gönlündeki olunca dadı bir başka oluyor,.......sıralamayı unutmayın, yukarıyada aşağıyada,.....
şunu unutmayın şelale geliyorum demez gelir,....heh heh,....hangi sel vardırki insanlara sormuş oluşmadan önce, deyilmi, ortalık günlük güneşlikken gelir sel, sele kapılmak sözü buradan gelir, kapılmak..., deyilmi,......
-
cümleten very delicious,...
-
teşekkürler sayın indi.stoplar kondu ve yarın hiç ekran açılmayacak.hakkımızda hayırlısı artık.cümleten iyi akşamlar