herkes sustu kimseden ses solık çıkmıyor:D
Printable View
herkes sustu kimseden ses solık çıkmıyor:D
10 u dokuzu sekizi anlamam .. projeksyon belli bence .. shortlar gol olur tahminiim .. teprik ederim ... hörmetler .. ehuehhuehueu:D:D:D
Ahanda Kasımpaşa fatihi MBM gelmiş hoşgeldin abi yav ne var ne yok! :D:D:D
[QUOTE=AMON RA;169902]Ahanda Kasımpaşa fatihi MBM gelmiş hoşgeldin abi yav ne var ne yok! :D:D:D[/QUOTE]
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sistem perşembeden al da..57050 den beri..ben flatim..sat derse satarım..
[quote=security;169895]57875 e dikkatli olalım, kırılmaması için çaba harcanıyor ama kırılırsa 57150 lere kadar bir düşüş olabilir,[/quote]
875 güzel savunuldu, fakat bu iş için dolar kullanılıyor, onunda düşüş için aşağıda fazla bir yeri kalmadı, 60 lığı her an kesebilir, endex te ise yön şimdilik yukarı döndü, ama pamuk ipliği devam, 58050 den flatım, çıkışların hiç birine katılmayacağımı daha önce belirtmiştim,
58225 kısaldım....dow gece çöker.
asti sistem sat vermişti..hala sat da mı..
[quote=abka;169908]asti sistem sat vermişti..hala sat da mı..[/quote]
58050 al verdi...** uyduğum zamanlar hep çarpılan zamanlara denk geliyor nedense...ama ben hala şortum :) belki sistem yine çarpılır..:D
Günlüklerde 1.OBO nun boyun çizgidurumunda, OBO si olan 58550 ye doğru bir, zorlama yapılıyor, 58550 nin kırılması ve üstünde kalmamız durumunda, 1.OBO bozularak 2. OBO devreye girmiş olacaktır, 2. OBO sağ omuz hedefimiz ise 62000 civarındadır.Bu iki olasılık dışında kalan 60100 ise 58550 direncinin kırılması ile anlamlı hale gelecek, bir süredir oluşan düşüş kanalı üst trend çizgisinin geçtiği yerdir, ve öncelikli hedeflerdendir,
Aşağıda 56650 ilk desteğimiz olmakla birlikte bunu sırasıyla, 54600, 54200 ve erken olmakla birlikte 50500 ile 48300 izleyecektir,
tahtakale deki çocuklar iş başşında..hayda brehhh..
[quote=security;169912]Günlüklerde 1.OBO nun boyun çizgidurumunda, OBO si olan 58550 ye doğru bir, zorlama yapılıyor, 58550 nin kırılması ve üstünde kalmamız durumunda, 1.OBO bozularak 2. OBO devreye girmiş olacaktır, 2. OBO sağ omuz hedefimiz ise 62000 civarındadır.Bu iki olasılık dışında kalan 60100 ise 58550 direncinin kırılması ile anlamlı hale gelecek, bir süredir oluşan düşüş kanalı üst trend çizgisinin geçtiği yerdir, ve öncelikli hedeflerdendir,
Aşağıda 56650 ilk desteğimiz olmakla birlikte bunu sırasıyla, 54600, 54200 ve erken olmakla birlikte 50500 ile 48300 izleyecektir,[/quote]
onu bunu bilem de bu he an BO formasyonu olabilir...Vob Trader'ın bulduğu formasyondu..eskiler bilir
ülem ne gariph bı gun ::: 582xx 588xx yeresındeyız sındıde
gınalı guzu ya bravyo yuani
[QUOTE=jerfin;169898]cidden hiç bu sayıları loto da oynayanınız yok mu ?..
o zaman.. bu sitedeki herkesin batıl inançları var sonucu mu çıkıyor acaba..:..:[/QUOTE]
ben oynadım bı tane bıle tutmadı o hafta.. bıdahada oynamadım..
buhadar yeter efiksçi..daha ray değiştirmesin..hatta eski raya dönsün üwww
piff aga gene baslamıs .. göstermiş kendini.. teyyy belli oldu kolay kolay bisey vermeyecek kimseye herzaman oldugu gibi... o kadar kısaldık sebebi belliymiş :)
çapılacağımız varmıs carptı gene..
Long belliydi... Çok bariz.
Toplantı arasu borsa.
Yuh artık. ! (hala flat. Sistemde Tık yok. SW'ye göre işlem yapacak ve takip edecek de zamanım yok)
** ne borsaymış beeee kaç gündür günlükler satta saatlikler alda HAREKETTE GÜNLÜKLERİN TERSİNE GİDİYO YUHHHHH BEEEAAAAAAAA
58700-58900 arası satış için uygun yerler gibi görünüyor...
58200 kırılmadan short kalmak biraz riskli...
500 üstü kalabilirsek 800-900 leri görebiliriz...bence...
[QUOTE=erkmen;169930]58700-58900 arası satış için uygun yerler gibi görünüyor...
58200 kırılmadan short kalmak biraz riskli...[/QUOTE]
hocam heryerde cıkıyo bı aralık bende bunu anlamlandıramıyorum.. parası var takılıyo ıste bugun yukseltecek ınadına yarın basıcak cokta yere takıp ettıgını sanmıyorum buyuk ellerın.. kafası esıyo 1 gunde basıyo 3000 puan kafasına esıyo yukseltıyo.. bence bu gazın sonunda feci verecek dibine dibine ama iste insanların sabrını bıtırmek ıcın bı sure yukseltmesı lazım 65000 de cıkarken boyleydı.. sabır bıtır akabınde bas sabır bıtır bas.. tek bı teknıgı var aganın onunla ugrasıyo.. yarın muhtemelen + gap yapar dowdan + kaparsa ordan basar assa aynı geyık aynı geyık :)
dow bu gece çöker ...kapanış 9.001
[QUOTE=Kennym;169932]hocam heryerde cıkıyo bı aralık bende bunu anlamlandıramıyorum.. parası var takılıyo ıste bugun yukseltecek ınadına yarın basıcak cokta yere takıp ettıgını sanmıyorum buyuk ellerın.. kafası esıyo 1 gunde basıyo 3000 puan kafasına esıyo yukseltıyo.. bence bu gazın sonunda feci verecek dibine dibine ama iste insanların sabrını bıtırmek ıcın bı sure yukseltmesı lazım 65000 de cıkarken boyleydı.. sabır bıtır akabınde bas sabır bıtır bas.. tek bı teknıgı var aganın onunla ugrasıyo.. yarın muhtemelen + gap yapar dowdan + kaparsa ordan basar assa aynı geyık aynı geyık :)[/QUOTE]
aynen öyle sonuç olarak yön aşağı isterse dow 11000 e gitsin yön aşağı döndümü değiştirmek çok zor...
tabi bu arada pozisyon ayarlamasınıda yapıyor...
son günlerde ne kadar çok pozisyon açıldı görüyorsunuz...
bence bu açılan pozisyonlar çok sert hareketlerin habercisi gibi geliyor bana...
[QUOTE=abka;169935]dow bu gece çöker ...kapanış 9.001[/QUOTE]
10472 ustune atamazsa sana katılıyorum abke abim ::: çökmesede en azından 100 pıvan asavı gıdebılır
-450 puanda kısa devam **...sistem bugün 1300 puan ben -550 puan..üww de üww
[quote=abka;169935]dow bu gece çöker ...kapanış 9.001[/quote]
apka yada abke de iyiymiş yaw... ben 8001 diye tahmin ediyorum
way**..eurusd nin tekniği bi bakışla 151 i, başka bir bakışla 0.151 i gösteriyor..ehuheheheh
yarın -3000 gap olması lazım... 1500 puanı geçen cuma alırız diye umutlanıp alamadığımız, 1500 ü de bugünkü yükselişden...kabaca 3000..çok kaba oldu biliyorum :)
yalnız 60 dklık graf feci korkutyor beni...misal gece japonya battı haberi gelirse DOW tavan olabilir...o açıdan
58300 ortalama ile full kısa...sistem hala al da..sat verirse rahatlarım..
fiyst düşüyor ama apsd gün boyu olduğu üzere artmaya devam ediyor..alacaklasr yine sanırsam
hatta sanmazsamda alacaklar
450 ort. ile full short...
sort 58400 stop 58625
Bu kadar kısa ya yarın 500 + gap yakışır.....
58200 longum..
[QUOTE=hilm;169948]Bu kadar kısa ya yarın 500 + gap yakışır.....[/QUOTE]
orası kesin zaten.. bu kadar kısayla bunlar dusmez bu saatten sonra..
bunlar ne kefereki sana bana ekmek cıkmaz kolay kolay.. gerekirse 70000 bile yaparlar yeterli gazı topladılarsa... ulen yıllarca short bekle bıton dayak ye ana dususten once ayrıl peeehhh sans olacak bırazda ınsanda.. beklekı artık dussun kıvrandırır durur namertler sımdı.. haberler kotu geldıkce bunlar yukarı gıderler artık..
bugun long ıcın cok guzel fırsat verdı...dırençlerı calıstırdı...üstüne atınca gerı geldı oraya ve orada da tuttu...gabak gıbı de efg ve doce duruo alısta...cık cık cık ,,,ben beenmedım.zaten dow da dırencındenn dondu gıbın (bellı de olmaz tabı).
ben kısayım 450 maalıyetle ...
[quote=Kennym;169950]orası kesin zaten.. bu kadar kısayla bunlar dusmez bu saatten sonra..
bunlar ne kefereki sana bana ekmek cıkmaz kolay kolay.. gerekirse 70000 bile yaparlar yeterli gazı topladılarsa... ulen yıllarca short bekle bıton dayak ye ana dususten once ayrıl peeehhh sans olacak bırazda ınsanda.. beklekı artık dussun kıvrandırır durur namertler sımdı.. haberler kotu geldıkce bunlar yukarı gıderler artık..[/quote]
diğer kısmının içinde kimler var kimse bilemez...
geceye shorttumu giyip yatıcam kesın yarın yamulucam ama olsun ... sinir oldum bugun