cümleten günaydın
Printable View
cümleten günaydın
günaydınlar cümleten,..
sarı çizgi 109400 de,
5 lik tepe dipte simulasyon 10:10 da start almış,....
burada artık ya tepe yenileyecek yada 107200 e çökecek,...
üstat bügünün tepesimi
yoksa 109025 tepesimi
teşekkür
[QUOTE=horoz20;493061]üstat bügünün tepesimi
yoksa 109025 tepesimi
teşekkür[/QUOTE]
109025 tabiki,.. en tepe hangisi ise o,..yavru tepeler olmaz,...
tepeyi bir kere kondurdumu, in ondan sonra eteklerinde , vadilerinde, kuru dere yataklarında oynaş dur,..
zira bunda amaç düşmemek için zaman kazanmak,...bununla birlikte trend devam ettirebilmek,...
işte o nedenle dün kovaladığımız 5 lik tepe dip analizi,..bu gün 10:10 da bu olayı araştırıyor,..
şimdi ya yukarı kaçıp zamaı uzatacak yada 107200 den teslim olacak,...
usd 10 dk lıklarda ala geçti ....2,5690 üzeri teyidler
vob limittte kabız oldu 5 likte satta ama 18,5xx e kadar geri alabilir ..... .
bunlar bende görünenler ... bir de flat olunca benim gözüm daha iyi görüyor :)))
nema kuralları gereği 109025 geçilmeden extrem short basmam, eldeki short devam eder,...
herkese günaydın ve bol kazançlar
piyasalarda iş zıvanadan çıktı, tek bir kaynak, seçime yönelik olarak dolar satıp bıst alıyor, tum dünya gerceklerını göz ardı ederek. artık verı/data hikaye...
bist 91000den başlayarak, dolar 2.5450 den başlayarak biri short diğeri long... al tut yaparak, secım sonrasına nemalandırılmış işlemler..
bist 93500lere dolar 2.48 lere kadar devam edecek gibi geliyor bana.. bu kez kademeli işlem yok
91000 1.parti, 92500 den 2. parti
dolarda 2.5450 ılk partı 2.52den ikinci partı..
evladiyelik..
doları bılmem ama bıstte secım sonrasındaki ılk veya 2.hafta helalınden 5-7000 puanlık düzeltme kaçınılmaz..
şahsi fikrimdir..
[url]http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1785703-goldman-dolar-12-ay-icinde-315-tl-olur[/url]
Aba altından sopa gösterme durumu bizim paralarla rahatlıyorsunuz emma bir suyu kısarsak hali melaliniz budur aslında... nevlinde bir haber diye anladım ben ?
2.5450 den herkesin eli kaşınıyor
olasılıklar;
a) oraya gelmez
b) gelse orada durmaz
:)
seçime kadar ekran izlemem artık, her sabah piyasa acılısında ılgılı seviyelere işlemleri girip çıkarım, aksam dönup gerceklereşen var mı bakarım...
palanın operasyonlarına göre algı geliştirecek değilim :) psıkolojım paladan daha değerlidir, bozmaya nıyetım yok :)
herkese bol kazançlar, kalın sağlıcakla