zamanı kullanırım..çünkü o triangle da ICM trader ın bi dolu emeği var..emek çoksa maaliyet de en güzeli olmalı...
Printable View
zamanı kullanırım..çünkü o triangle da ICM trader ın bi dolu emeği var..emek çoksa maaliyet de en güzeli olmalı...
burada basan trader gemileri yakarak basar..elinde kapı gibi triangle kırılımı vardır...stop kullanmayı bilenler bant içine girince tekrar kapanır...bilmeyenler 712xx lerde dokulur..ve testereyı yer boazına...ve sonra bır daha 2 lı dıbe gelınce bır daha kısalır....işte o zaman piyasa yukseldiinde kısaları stoplamak trader için psikolojik olarak daha zordur...ve her kısalayan trader a en az 1000 puvan haşırdatarak ,hem de dipten mallanarak piyasayı yukarı sürer...
al sana perfect murder astetom...
[quote=ATHLON;379560]burada basan trader gemileri yakarak basar..elinde kapı gibi triangle kırılımı vardır...stop kullanmayı bilenler bant içine girince tekrar kapanır...bilmeyenler 712xx lerde dokulur..ve testereyı yer boazına...ve sonra bır daha 2 lı dıbe gelınce bır daha kısalır....işte o zaman piyasa yukseldiinde kısaları stoplamak trader için psikolojik olarak daha zordur...ve her kısalayan trader a en az 1000 puvan haşırdatarak ,hem de dipten mallanarak piyasayı yukarı sürer...
al sana perfect murder astetom...[/quote]
:p:p:pher şey mimkin:..: çatışma versus savaş:rolleyes: gorkmuyormuyum, elbette gorkuyorum:p
5 dklık pupuların iştahı öltiii...amma 15 dklıkdakiler hala uyarılmış vaziyette... gorkmaya ve şorta devam
tabı bı de "sometıme spoon ıs just spoon" durumu soz konusu...ama bizim mimar ya da kahin olma durumumuz olmadıı için gemiden ayrılma gibi bir lüxümüz yok..
anleşhd biyırs indı iisssttt...piliz rilıyzz asssssssss
zabahtan taze 727xxx fiyatlı aralık vade gısaları 69xxx li bir yere kavırmaya yazıyorum..bi panik olur bir heyezan bi heyecan olur veriverir biri panikle felan..okazyon olur şık olur..olursa dabe..
I am gonna kill Bull..sonuç olarak.....kiler miyim kilemez miyim bilmiyorum ama kilmeye gidiyorum...gısmet
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsnrL38VuWb8K6xpAdsmNCURXpusaNPbpJ7W8ejV83WlHZtp0uhA[/IMG]
DOW kapanış tahminim %2,48 eksi..:o herkese iyi akşamlar
dün..
ilk sat ardından kafa kaldırmasına hiç müsaade etmedi gün boyu..
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/clipboard01zue.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6083/clipboard01zue.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
göstergede dar aralıkta bir zig-zag ardından en son 13:20 bar kapanışıyla negatif bölgeye geçti ve günün kalanında pozitif bölgeye atak yapamadı..
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/818/clipboard01ah.jpg/][IMG]http://img818.imageshack.us/img818/6278/clipboard01ah.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Arkadaşlar borsa da kaybetmeyi sınırlamak için herkesin istediği bişey vardır yol gösterici kılavuz ben bunu bu kitabda buldum şu anda xticarette hiti artmış durumda vereceğim sayfadan inceleyin....
[url]www.borsateknikleri.com[/url]
hemşerum, yaw bu kitap şu efsanevi köpek baluğu olmasun sakun daa...:..:
[quote=ef_sane;379579]Arkadaşlar [COLOR=red]borsa da kaybetmeyi sınırlamak[/COLOR] [COLOR=red]için[/COLOR] herkesin istediği bişey vardır yol gösterici kılavuz ben bunu bu kitabda buldum şu anda xticarette hiti artmış durumda vereceğim sayfadan inceleyin....
[URL="http://www.borsateknikleri.com"]www.borsateknikleri.com[/URL][/quote]
:D:D:D:D"borsa da kaybetmeyi sınırlamak" için kimsenin para verip kitap alacağını sanmam:D:D hiç borsaya girmeyiverir böylece kaybı tamamen engellemiş olur:D:D
ya sevgili reklamatörler, şu yalan ve yanıltıcı reklam metinlerinizi yazmadan önce hiç okumuyor musunuz? Ha yok okuyor ve buna rağmen fark etmiyorsanız bu garip ifadeleri diyecek bir şey yok:D:D Hiç unutmuyorum bir tanesi de, kitapla 1 hafta önce tanıştığını yazıyor du giriş cümlesi olarak...metnin sonunda ise milyarlar kazandığını....okumak+öğrenmek+milyarlar kazanmak..hepsi bir haftaydı:D:D
la bi defolun gidin daaaa..hehehe.. yaw bir tanesi çıkıp dese ki "abi ben bu işin pratiğini beceremedim, ama öğrendiğim teknik analiz formül taktik v.b. leri bu kitapta yazdım..ben beceremedim belki siz becerirsiniz", yemin ediyorum hemen alacağım kitabı.. :)...
heheh
[quote=Astatin;379566]I am gonna kill Bull..sonuç olarak.....kiler miyim kilemez miyim bilmiyorum ama kilmeye gidiyorum...gısmet
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsnrL38VuWb8K6xpAdsmNCURXpusaNPbpJ7W8ejV83WlHZtp0uhA[/IMG][/quote]
Sanırım kildim ama 9 canlıya bu..belli de olmaz:p
az bi miktar 69075 den kavırma ve aynı miktar 275 den reşort.. motivasyon atışı ve tradegunları çalışır vazietet tutmak maksatlı...
neaaaa -400 makas mı..demekki şorta devam..hehe..
Opsi Van Kenobi..gördüm seni..onlinesın..garan daki bu OBOOO nun hedefi ne olabüür opsi abi
Bugün PPK toplantısı varmış...Sanırım faiz indirimi çıkması zor...hatta USD de bu hareket varken sürpriz bir faiz artışı gelirse şaşırmam..."No change" beklenen, faiz artışı ise "bomba" olur..
vob30 a bakıyorum 5-15-60 larda pupucuklar belirdi...amma günlükler hala feci... 68875 i izleyeceğum..bunun altında pupular badem olur sanırım..üstünde ise gorkmaya devam ederim
[quote=Astatin;379598]neaaaa -400 makas mı..demekki şorta devam..hehe..
Opsi Van Kenobi..gördüm seni..onlinesın..garan daki bu OBOOO nun hedefi ne olabüür opsi abi[/quote]
Asti abim benim ...köpek baluğu sitilini bilmeyrum ama klasik TA derki Bir ABOWW formasyonunda..kırılan boyun cizgisinden boyun mesafesi kada ölç...bu da sanırım 6.40 gibindir...ama tabanlar yağlandı mı nerede duracağı belli olmii bazen de...:D
5-15 dakıkada TOBO süsü veriyor..demekki graşacak:D:D:D
[quote=obsidyen;379600]Asti abim benim ...köpek baluğu sitilini bilmeyrum ama klasik TA derki Bir ABOWW formasyonunda..kırılan boyun cizgisinden boyun mesafesi kada ölç...bu da sanırım 6.40 gibindir...ama tabanlar yağlandı mı nerede duracağı belli olmii bazen de...:D[/quote]
taban olur muyuz peki..üww:eek:
way way way..bu arada taşımakta olduğum şort gontratlara, PALA nın ayın 7 sinde ahlaksız teklif yaptığı seviyelere geldik yine (yani aslında teklifi kabul etsek eyi olacaymış, 12 gün boşa bekledik..ehuehuhe)....Beklememize değmesi açısından bi ekstar 4000 puan daha alamamık lazım...
Dıtatar,
Bugün 670xx leri göreceğiz desem gorgutucu olur mu? (yalnız dikkat...67xxx demiyıorumz, 670xx diyorum ehuheuhe..)..
ivit...günlük grafa bakıyorumda, alt bollinger band, fiyat gelmeden ben önce kaçayım aşşa der gibi kafayı indirmiş..fiyat kovalar bollinger kaçar dönemi (gısaca agresif trend) olabülür, ayu çıkabülür...ama tabi ki...her şey olabülür...never exceed %50..heeh
way**....biz laflarken depmiş bu..ama gorkmadım..hatta 69000 uzlaşmasının parasıyla 375 den biraz daha şort yaptım desem..üw..
ne korkacam tavuk mu korkacam..dax gelmiş tapiye nerdeyse verdiğin depki 200 puan..pee..
[quote=Astatin;379604]way**....biz laflarken depmiş bu..ama gorkmadım..hatta 69000 uzlaşmasının [COLOR=red]parasıyla 375 den biraz daha şort yaptım desem..üw..[/COLOR]
ne korkacam tavuk mu korkacam..dax gelmiş tapiye nerdeyse verdiğin depki 200 puan..pee..[/quote]
ovır kapasiti taze şortları 225 den gapattım..duygusal olmayalım demii..disiplin şart:D
[QUOTE=Astatin;379603]way way way..bu arada taşımakta olduğum şort gontratlara, PALA nın ayın 7 sinde ahlaksız teklif yaptığı seviyelere geldik yine (yani aslında teklifi kabul etsek eyi olacaymış, 12 gün boşa bekledik..ehuehuhe)....Beklememize değmesi açısından bi ekstar 4000 puan daha alamamık lazım...
Dıtatar,
Bugün 670xx leri göreceğiz desem gorgutucu olur mu? (yalnız dikkat...67xxx demiyıorumz, 670xx diyorum ehuheuhe..)..
ivit...günlük grafa bakıyorumda, alt bollinger band, fiyat gelmeden ben önce kaçayım aşşa der gibi kafayı indirmiş..fiyat kovalar bollinger kaçar dönemi (gısaca agresif trend) olabülür, ayu çıkabülür...ama tabi ki...her şey olabülür...never exceed %50..heeh[/QUOTE]
ben 70 bin altındaki piyasada herşey olur diyorum patron..
69 da dengeleniyorum pozuda pek hoşuma gitmedi..
day trade takıldığımız için psikolojik yorgunluk oluyor o yüzden ben oyun dışıyım şuan..
[quote=The Tatar;379608]ben 70 bin altındaki piyasada herşey olur diyorum patron..
69 da dengeleniyorum pozuda pek hoşuma gitmedi..
day trade takıldığımız için psikolojik yorgunluk oluyor o yüzden ben oyun dışıyım şuan..[/quote]
:o Ben de gorkuyorum şu an ama artık gorkmamaya başlama gorkusu var bende..Çünkü gorkmamaya başlarsam genelde para kaybediyorum:..:
Gorkmak mı zor gorkmamak mı..bilemiyorum
SLM... sımdı alma zamanı mı? MB sonrası hızlı bir yükseliş gelecek mi?
Bu PUPUlar beni gorkutuyor....Bir teselli, üst boll band hemen hızlı harekete birz zor yol verir gibi duruyor...Buralarda salınmalı en azından bir süre daha
slm... 69.800 ustu tepkı alımları gelır...
alıs zamanı...
ivit..Tipik bir "PALA olveys kiks mala" formasyonu daha doğrusu olgusu gerçekleşti..
[quote=Astatin;379612]Bu PUPUlar beni gorkutuyor....Bir teselli, üst boll band hemen hızlı harekete birz zor yol verir gibi duruyor...Buralarda salınmalı en azından bir süre daha
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5580&d=1319111802"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5580&stc=1&thumb=1&d=1319111802[/IMG][/URL][/quote]
ivit..görüldüğü gibi üst boll band hössstttt nereye dedi..velakin şu an da alt band ısrarla yukarı dönerek taban ihtimalini zayıflatıyor:p:p yataya devam sanki bir kaç 15 lik bar daha..ve fekat trend gücü göstergesinin 1 e düştüğüne tikkat ediyorum tabe!!!... gerçi benim için bişi değiştirmiyor...eyle de şort devam beyle de
bi süre ara vermis gibi oldum analizlerime devam ediyorum...
öngörülerimiz doğrultusunda :..: 68.xxx lere geldik...
68.000 asagiya kırılırsa bi sonraki destek 48.xxx lerde ::: :::
[QUOTE=LANCE51;379611]SLM... sımdı alma zamanı mı? MB sonrası hızlı bir yükseliş gelecek mi?[/QUOTE]
[QUOTE=LANCE51;379613]slm... 69.800 ustu tepkı alımları gelır...[/QUOTE]
[QUOTE=LANCE51;379614]alıs zamanı...[/QUOTE]
hoşgeldin lance ;)
vay beahhh...15 lik boll bandı yardılar..hehehe..günlüğü de yararlarmı aceba..:D YESSS THEYYY CAANNNN
[quote=mosyo2000;379617]bi süre ara vermis gibi oldum analizlerime devam ediyorum...
öngörülerimiz doğrultusunda :..: 68.xxx lere geldik...
68.000 asagiya kırılırsa bi sonraki destek 48.xxx lerde ::: :::[/quote]
:..::..::..:
nerde kaldın mösyö..aybettin:D
Sıkıldım arkadaş....Taban sa taban tavansa tavan ne olacaksan ol da biz de vezir se vezir rezilse rezil olalım..demi ya...sevmem beyle mıymıntı hareketleri..her ne olacaksa seri olmalı...Zbaaaaammmmmsa Zbaaaammmm, haşırtsa haşırt..
Yalnız Bangacı Gedi ile Gayatron nicedir ortada yok...Umarım başlarına bir şey gelmemiştir. İyi kişilerdi valla..üww...Nerdesin bangacı gedi nerdesin gayatron...üww
Hepimiz bangacıyız, hepimiz gediyiz..
Hepimiz gayayız hepimiz tronuz..
üw
hah şöyle..sıyıra sıyıra..inceden inceden..yalnız aralık vadeye gıllandım..niye ekim kadar düşmüyor bu ipnur
dün aylık düşük-yüksek tablosu yayınlamıştı sanırım jawa ve bu ayki aralığın en düşük ay performansının bile gerisinde kaldığını gösteriyordu..
piyasa güncellemeyi haketti sanırım :)