ulan ne korku salıyor herif valla helal olsun...testere filminde bile bu kadar gerilmedim **
Printable View
ulan ne korku salıyor herif valla helal olsun...testere filminde bile bu kadar gerilmedim **
Sabahtan beri gösterge faiz ısrarla yukarı çıkmıyor
hard trade ediyorum goldda 3 gündür ..
[B]Korku,[/B] bir belirsizlik karşısında tehdit algısı ile tetiklenen rahatsız edici ve olumsuz bir histir. Korku belirli bir ağrı veya tehdit olarak algılanan bir tehdit sonucunda, uyarıcı bir tepki olarak ortaya çıkan yaşamsal bir mekanizmadır
goldda beklentiniz nedir Sn Selçuklu?
amanın kral gelmiş
[QUOTE=polo;454458]goldda beklentiniz nedir Sn Selçuklu?[/QUOTE]
patron bi beklentim yok yatırımcı değilim .. olmaya çalışıyorum ama olmuyor ... al sat 1 dk lık graflarda trade ediyorum ... uzun vadeli 1000 $ bekleyen çok analist var ... ben inanmıyorum şahsen ...
[quote=selçuklu;454457][B]Korku,[/B] bir belirsizlik karşısında tehdit algısı ile tetiklenen rahatsız edici ve olumsuz bir histir. Korku belirli bir ağrı veya tehdit olarak algılanan bir tehdit sonucunda, uyarıcı bir tepki olarak ortaya çıkan yaşamsal bir mekanizmadır[/quote]
Ahada işte tam benim durumum..doğru kelimeyi kullanıyormuşum yani...hep tehdit altındayız..hep tehdit..hep gorku::: hep yaşamsal:::
gral..bir topiğine baksan iyiydi..maruzatlarımız bekler..saçna sapan bi iki graf koyduk da saçmalık derecelerini ifade edersin mikemmel olur
[QUOTE=Astatin;454454]ulan ne korku salıyor herif valla helal olsun...testere filminde bile bu kadar gerilmedim **[/QUOTE]
house of the dead
az sonra ..
izle bak :)
[QUOTE=Astatin;454462]Ahada işte tam benim durumum..doğru kelimeyi kullanıyormuşum yani...hep tehdit altındayız..hep tehdit..hep gorku::: hep yaşamsal:::
gral..bir topiğine baksan iyiydi..maruzatlarımız bekler..saçna sapan bi iki graf koyduk da saçmalık derecelerini ifade edersin mikemmel olur[/QUOTE]
aynen selçuklu patron bu bist ne yapıyor 70 bin dip mi oldu ralli olacakmı gibi sorularımız var
son günlerde değişik bişey varmı gelişme felan
Lemanda bi karikatür vardı..o geldi aklıma....
Bi kaplan bi fareyi köşeye sıkıştırmış.. Fare'nin düşünce balonu "Ulan kısmette çıkan kediye bak...Neyse hiç sesimi çıkarmıyım da rahat rahat yesin vakitlice"
[IMG]http://o1307.hizliresim.com/1c/d/q5xyd.png[/IMG]
vob usd grafik patron sonlanan bişeymi var neki bu
[IMG]http://img159.echo.cx/img159/4418/leman0058iw.jpg[/IMG]
bi de şu var
astatin döviz talebi 64 milyon dolar gelmiş 50 milyon dolrlık ihaleye döviz işi bittimi yoksa yav.. vay vay
bunlar rallinin ayak seslerimi ki
[quote=tutku;454453]aşağı graşmı olacak üvvvvvvvvvvvv olabilirmi astatin üstat:D
yukarı bekliyoruzda:D[/quote]
bilmiyorum:D evet yukarı olur ama USDTRY yukarı olur... 2.0 iyi olur..düz olur biizm olur...VOB30 da ise 84900 bekliyorum:D
şaka şaka::::eek:
rallinin ayak sesleri bizanstan anadoluya geliyor sanki
[quote=selçuklu;454460]patron bi beklentim yok yatırımcı değilim .. olmaya çalışıyorum ama olmuyor ... al sat 1 dk lık graflarda trade ediyorum ... uzun vadeli 1000 $ bekleyen çok analist var ... ben inanmıyorum şahsen ...[/quote]
Bana göre de 1150 nin altı yok goldda. buralarda eylüle kadar dip çalışması devam eder diye düşünüyorum. sonra da başlar çıkışa. nacizane görüşüm tabi.
[quote=seagate;454468]astatin döviz talebi 64 milyon dolar gelmiş 50 milyon dolrlık ihaleye döviz işi bittimi yoksa yav.. vay vay
bunlar rallinin ayak seslerimi ki[/quote]
belki talep yapanı içeri alacaz demişlerdir...0 64m uda, hayattan bir beklentisi kalmamış, içeri girip beleş beleş yaşamak isteyenler borç alarak yapmıştır..veya mazohistler..nassı iş abi..6,5 milyar doları ben mi aldım **:Dgeçen haftalarda:::
değişmez tek gerçek..gorkuyorum..tehdit altındayım..yaşamsal micadele veriorum
88700 üstüne atarsa tobo çalışır.:D
[img]http://666kb.com/i/cfq6dlsjee175r39r.gif[/img]
önümüzdeki birkaç günü sağdaki kırmızı çıbık yönünde geçireceğiz bence
yani LAST CALL for short
diyim bare bende
ahanda o kırmızı çubuğun oralarda AVLAK tan çikkçek sanırım Kurt Ağabey de .
bol kazançlar
hayırlı cumalar
[quote=seagate;454470]rallinin ayak sesleri bizanstan anadoluya geliyor sanki[/quote]
[quote=tutku;454473]88700 üstüne atarsa tobo çalışır.:D[/quote]
[quote=altay;454474]
önümüzdeki birkaç günü sağdaki kırmızı çıbık yönünde geçireceğiz bence
yani LAST CALL for short
diyim bare bende
ahanda o kırmızı çubuğun oralarda AVLAK tan çikkçek sanırım Kurt Ağabey de .
bol kazançlar
hayırlı cumalar[/quote]
yaw argadaşlar etmeyin eylemeyin..zaten gorku içindeyiz..üww::::::
PS: OPUS DEI ye gurban olmayalım hacılar..öyledir demiyorum..ihtimal olarak
[quote=seagate;454466]
vob usd grafik patron sonlanan bişeymi var neki bu[/quote]
gısaca "ending mi endemeying mi"
Hoşgeldin sn altay
375 long açtım hadi bakalım
grafiğin yakışıklısı 73x üzeridir.artık endekse bakacağım sadece....
Hep sizmi gorkutacaksınız..bende gorkutayım..al işte..FEMEN formasyonu..Ölmedi galbimizde yaşıyor... Gıçın yani guyruğun ısrarla uzadığıan dikkatinize çekerim... FEMENin guyruğunun gılıyak:::
Az sonra, tüm şort paydaşlara ANAVATANI SAVUNMA çağrısı yapabilirim..yapmayabilirim de
az daha gorku salayım longlara...bu git geller esnasında apsd -10000 den -6500 lere geldi...3500 taze sıccak sıccak net pozisyon açıldı...oysa öğlen arası 88000 e gelişte apsd nerdeyse hiç değişmemişti...
longaçtığımbelliolduhemen
kakarant (cac) endeksine kakmışlar inceden..darısı vob a...dax a daksınlar, nikkei nalları dikei olsun, futsi **** tutsi olsun...
waay saat ne çabık 16:29 olmuş..dow geliyi..böğğüü
bu gelen ses rallinin ayak sesleri bu kadar büyük silkelemeyle gelecek ralli artık 50 bin puandan aşşa kurtarmaz heralde
longlar kaleyi feht etmek için var güçleriyle saldırıyorlar. az sonra feht edecekler.
eşhedü en....
Ustte attigim grafik.
Yaptigim dalga sayiminin cibiklastirilmis halidir.
Dolar.tl de ise 1.92xy ye bir duzeltme gelmeli gordum.
İyi aksamlar.
gelen rallinin sesinin farkındamısınız
üvvvvvvvvvv üçgen bayrak hepsi yukarı kırıldı feth edildi.T..C:D
[quote=seagate;454487]bu gelen ses rallinin ayak sesleri bu kadar büyük silkelemeyle gelecek ralli artık 50 bin puandan aşşa kurtarmaz heralde[/quote]
:(:(:(üüüüüüüüü89500 gösterdi..teprik ederim lonkları
kapılar kapandı :)
[QUOTE=medet;454463]house of the dead
az sonra ..
izle bak :)[/QUOTE]
büyükün pala....
pasoooooooooooooo .heyk