Iş-garanti kızarıp geçer artık sırasıdır..
Printable View
Iş-garanti kızarıp geçer artık sırasıdır..
[quote=qazzaq;294514]bir süre bende de short artık. ( longlar +2.000 puan ile kapandı )
bak ha düştü ha düşer, tepede ezbere short açayımda daha fazla alayım demeden yattım uyudum. Bu gün short geldi. Ne kaçırdım? Sadece tepeden aşağı 1000 puan. Buna kaçırmakta denemez tabiki.
Matriks ekranını kapatıyorum şimdi. Artık saat başı [color=red]iphone dan bakacağım yeni sinyal varmı yokmu..[/color]
gerisi nasip..
Bekleyelim bakalım mevlam neyler?
Neylerse güzel eyler..![/quote]
nasıl yani matriks çalışıyormu iphone da sistem testerı çalıştırabilecek cep telefonu yada pocket pc varmı piyasa da
[quote=qazzaq;294514]Bir süre Bende de Short artık. ( longlar +2.000 puan ile kapandı )
Bak ha düştü ha düşer, tepede ezbere short açayımda daha fazla alayım demeden yattım uyudum. Bu gün Short geldi. Ne kaçırdım? Sadece tepeden aşağı 1000 puan. Buna kaçırmakta denemez tabiki.
Matriks Ekranını kapatıyorum şimdi. Artık saat başı iphone dan bakacağım yeni sinyal varmı yokmu..
Gerisi nasip..
Bekleyelim bakalım mevlam neyler?
Neylerse güzel eyler..![/quote]
abi şimdi mevlayla ne alakası var bu gavur fonları alıyosa yükseliyo boşaltınca düşiyor.. adam gelmiş 1 milyar dolar koydum deyor 250 daha koyacam deyor.. belli ne olacağı biz bilmyioruz sadece
Bence çokda düşüş beklentisine girmemek lazım döviz ve tahvil düşerken çok zor
papaz son durum ....
[IMG]http://ressim.net/a/upload/23a8c808.png[/IMG]
[quote=a.kaya;294519]nasıl yani matriks çalışıyormu iphone da sistem testerı çalıştırabilecek cep telefonu yada pocket pc varmı piyasa da[/quote]
Hayır iphone a Teamviewer app. yuklenerek sabit PC ye uzaktan erişim ile. Gayet kusursuz çalışıyor. Saat başı 1dk bakmak yetiyor. Tabi benim için.
Tablet filan gereksiz şeyler. hem ergonomik değil, hemde pil sorunu!
[quote=EMEKDAR;294511]Yooo Metin hoca,
Ben o kadar insafsız deelim,10 bin u100 için vob deel....:)[/quote]
vob da o zaman 13bin olur abi. pek farkı yok. ama burda uzun vadeli tahminler-haklıda çıksa- bir işe yaramıyor. Diyelimki 10 bine düşecek diye 83 den short olduk
birincisi 85-90 yapıp 10bine düşebilir yani %10 zararda zaten sıfırlanırsın
ikincisi diyelim 75 e düştü sabrettin hiç dokunmadın ordan yeniden 82-83 e çıksa kesin kapatılır poz. yada 70 e düştü burdan teper diye kapatılır bide uzuna geçilir ondan sonra düşüşüşn geri kalanı uzunda izlenir.
Sözün özü vobda kazanmak için max bikaç günlük trendleri doğru tahmin edip işlem yapmak gerekiyor. Geri kalan tahminler dediğim gibi fanteziden öteye geçemiyor maalesef.:o
[quote=seagate;294521]abi şimdi mevlayla ne alakası var bu gavur fonları alıyosa yükseliyo boşaltınca düşiyor.. adam gelmiş 1 milyar dolar koydum deyor 250 daha koyacam deyor.. belli ne olacağı biz bilmyioruz sadece[/quote]
Fon girmiş çıkmış bakmıyorum hiç birşeye.
Kastettiğim ise Herkesin rızkının ne olacağı.. Genel manada..
vermeyince mabut, neylesin mahmut :)
[quote=trader38;294527]
Sözün özü vobda kazanmak için max bikaç günlük trendleri doğru tahmin edip işlem yapmak gerekiyor. Geri kalan tahminler dediğim gibi fanteziden öteye geçemiyor maalesef.:o[/quote]
Al benden de o kadar abi... Okumadığım araştırmadığım şey kalmadı, değil önümüzdeki 3 ayı falan, 3 saniye sonrasını bile güvenilir şekilde tahmin edecek bir metoda rastlamadım daha... :( :o
[quote=qazzaq;294530]Fon girmiş çıkmış bakmıyorum hiç birşeye.
vermeyince mabut, neylesin mahmut :)[/quote]
hmmm o zaman mobius mabut 1 milyar doları var bizde mahmut oluyoruz..
[quote=seagate;294521][B]abi şimdi mevlayla ne alakası var[/B] bu gavur fonları alıyosa yükseliyo boşaltınca düşiyor.. adam gelmiş 1 milyar dolar koydum deyor 250 daha koyacam deyor.. belli ne olacağı biz bilmyioruz sadece[/quote]
Mevlayla alakası olmayan işmi var mehmedim:rolleyes:
[quote=qazzaq;294530]Fon girmiş çıkmış bakmıyorum hiç birşeye.
vermeyince mabut, neylesin mahmut :)[/quote]
İlginç bir konu bu... Şöyle de düşünülebilir, o zaman sistem mistem kullanmanın falan ne anlamı var? Rasgele long short sallayın, rızkınızda ne varsa nasıl olsa daha fazlasını ya da daha azını kazanamazsınız... Değil mi? :)))