bigger one is on the way.... yada
more big :) is on the way... tamam bu son.kkapattım bu komparativ olayını
Printable View
bigger one is on the way.... yada
more big :) is on the way... tamam bu son.kkapattım bu komparativ olayını
Bu arada üstad larossianın yaklaşımını çözdüğümü düşünüyorum. Vay** zebahtan görsem 58200 den basmazmıydım neyse hem bu sayede kullandığım sistemlerin doğrulamasınıda yaptım yanlış işlem sayısı azalıyo BEAAHHH!
Her şey 10 dakkalıkta bu son çıbığa bağlı, buz kalın emme, yani balığa müsait,
57200 e doğru stoplu long....57700 de sisteme uymak gereği kısa(negatif bölgeden ema lara tepki)...
benim marjım bu...
son durum flat..
Son durum 425 flatos izlemeye devam, bu kalın........ incelmesi lazım......
garip bi gün - 150 ile bakladık + 450 olduk .. demekki hareket etmeyince bi sekilde tutuyo.. arı gıbı assa yukarı ypaınca fena vuruyo dayı...
Yyfd..:D
[quote=Kennym;169402]garip bi gün - 150 ile bakladık + 450 olduk .. demekki hareket etmeyince bi sekilde tutuyo.. arı gıbı assa yukarı ypaınca fena vuruyo dayı...[/quote]
nirvanaya ermene az kaldı....:rolleyes:
bu iniş fake olabilir.. dolar hala zayıf.. bense Yorum Yok Flat Devam diyorum..:)
gROOOOAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Aaaaarrrrrrrrrggggggggghhhhhhhhhhhhhhh
1.5068 den eurusd şort aaargghhhhhhhhhh... çok enerji var çookkk
YYSD :)
Yarın sabahtan yola çıkıyorum ve ekrana bakamayacağım, ne yapsam diye düşünüyorum...
56500 kapatır lo bunlar....
100 den longum ama stop lossluyum,
[quote=enorton;169413]YYSD :)
Yarın sabahtan [COLOR=red]yola[/COLOR] çıkıyorum ve ekrana bakamayacağım, ne yapsam diye düşünüyorum...[/quote]
:eek::eek::eek:
eehmmm...kazasız belasız huzurlu yolculuklr..orması ayıp istikamet nire
57.125 Shortların yarısı kapanır. SL breakevena çekilir.
[quote=mbm;169415]56500 kapatır lo bunlar....[/quote]
abicim ne pis açgözlü insanmışsın sen yaaaa:D:D:D 56600 neyine yetmiyo..makul kapanış o bence....55600 de olabülür sorun değil
[quote=enorton;169413]YYSD :)
Yarın sabahtan yola çıkıyorum ve ekrana bakamayacağım, ne yapsam diye düşünüyorum...[/quote]
Açık pozisyonum olup da ekrana bakamadığım günlerle ilgili güzel anılarım var. Naçizane tavsiyem flat kalmak olacak. :..:
arkadaşlar üstünüze afiyet biraz piramitliydim..piramitler 100 den filt..sabit kontrat kısa devam
[QUOTE=Astatin;169420]abicim ne pis açgözlü insanmışsın sen yaaaa:D:D:D 56600 neyine yetmiyo..makul kapanış o bence....55600 de olabülür sorun değil[/QUOTE]
ya ben az söyledim daha...
alt sınır 50000 işte...
56700 den 50000 e kadar herhangi bir yerden kapatır işte
65000 den 50000 e kadar bende işlem olmayacak... he heee
WAY **...biz Küskübağları beklerken, meğer Küskü tropik ormanları varmış...
[QUOTE=Astatin;169417]:eek::eek::eek:
eehmmm...kazasız belasız huzurlu yolculuklr..orması ayıp istikamet nire[/QUOTE]
Eyvallah sağolasın...
Burdur oradan da belki Antalya...
Bayrama flat girmeyi düşündüğümden ve yarın da işlem yapmayacak olmam nedeniyle,
UV portföyü hariç tüm portföylerdeki (sistem dahil) shortlar 57.075'den kapatılır.
Durup durup veriyo herifler bizim borsaya. Ne alıp veremedikleri varsa.. Tamam biz VOB'cular hareket oluyor para kazanıyoruz ama sinirlenmeye başladım yavaş yavaş... Oyuncak gibi oynuyolar piyasalarımızla... :( GRRRRRRRR.... :mad:
Herkese şimdiden iyi bayramlar.
Ekran kapanır ve kaçılır.
[quote=security;169416]100 den longum ama stop lossluyum,[/quote]
mom düzeliyor, ama daha kesin deyil,
long live bears...bayram dönüşü 54000 açarız tahminim..tabi yarın bayram sonrası 54000 açarız korkusuyla 55000 e düşersek ozaman bayram sonrası 53000 de açabilirz yada 52000..yada sadece 52..marduk falan erken gelirse diye diyorum...:)
[quote=sazan;169428]Herkese şimdiden iyi bayramlar.
Ekran kapanır ve kaçılır.[/quote]
Iyi bayramlar sn sazan. :)))
[quote=Strategist;169427]Durup durup veriyo herifler bizim borsaya. Ne alıp veremedikleri varsa.. Tamam biz VOB'cular hareket oluyor para kazanıyoruz ama sinirlenmeye başladım yavaş yavaş... Oyuncak gibi oynuyolar piyasalarımızla... :( GRRRRRRRR.... :mad:[/quote]
bence bu kuyunun dibi karanlık 2008 deki gibi bir ayı sezonu başladı zannnımca .dng
Iki şık var,
1.dünkü gibi dov düşse dahi bizim savunulmamız,
2. Dov + açarsa zaten yukarı olabilir, çünkü aşağı geldik
hayırlısı,
[quote=security;169430]mom düzeliyor, ama daha kesin deyil,[/quote]
250 flatos, coniyi görelim,
[quote=abdullah yıldız;169434]bence bu kuyunun dibi karanlık 2008 deki gibi bir ayı sezonu başladı zannnımca .dng[/quote]
Yaw yurtdışı da düşşe tamam. Hatta yurtdışı yatay olsa ona da tamam. Yurtdışı roket modunda biz koket modunda. :..:
kisalarimi 56.600 civarinda kapatmayi dusunuyorum.tabi piyasa musade ederse.
yok yok bu küskü asıl küskü değil..bu sadece öncü...gral küskü yolda bence
57050 yi ne savunuyo aşşağılık herifler.Kır artık beee!
[quote=AMON RA;169440]57050 yi ne savunuyo aşşağılık herifler.Kır artık beee![/quote]
kim savunuyo tavukmu savunuyo...56625 üstü kapanışı sürpriz olarak karşılarım.lelele
saatliklerde short dan yana.kararsiz kaldim.aksama shortlami yatsam diye dusunuyorum.
bir long daha deniyorum, amaç bu usd kontratları beleşlemek 125 den
[url]http://www.voborsa.com/borsa/ekonomi-takvimi[/url]
[IMG]http://i46.tinypic.com/125gmzc.png[/IMG]