66.450 altında satışlar artabilir.............
Printable View
66.450 altında satışlar artabilir.............
Kuzuu hocammm ben geldimmm namıssız pala dün kapadıklarımı yerine koymamam için GAP projesini abartmışşş, emme velakin elde daha çooook löngg varr
boz amca zaten bizi bu makasla kandırdı bu pala önce onu daralttı biz anlayana kadarda spotu çekti
[quote=MuglaliZuhtu;215361]Kuzuu hocammm ben geldimmm namıssız pala dün kapadıklarımı yerine koymamam için GAP projesini abartmışşş, emme velakin elde daha çooook löngg varr[/quote]
ha ha ha....hosgeldin zöhtüm....
ula zöhtü....bu bozo senin hakkında ileri geri konustu...yok kan emici dedi...yok makası neresine soktu dedi....
billahi...zor susturdum...deyyuzzz gudurmuş....yedi 2000 puanı...sayıklıyor....
ısc yi çizerek fake atmaya çalışıyorlar basacak basmalı
[quote=jani;215343]bende seni...bitanem...[/quote]
beni sevmiymisin? :::
hocam bu bozo amca biraz ihtiyarlamış gibi duruvatııı, naçezanee önerim kalbine tikkat edip heyecan yapmaması yönünde olmakla beraber onunda puanları indregandi yapacağı künler pehte uzak olmayabilir.
Sabahlen açılışı izleyivemedim emme bu garan netmiş yaw demekten de kendimi alamıyorum haniii, bizim olarda derlerki "bakıng bi hunun güzelliğine" ahanda işte budur pastanın güzeli, menüde muzlu çikolatalı vanilyalı pasta yerine garantili pasta var ahahahahhahahahahah
zevksiz bi seans olcek gibi sanki, marginci bebeleri ezmip sıkıştırmak için tutacaklar yatayda
[IMG]http://i40.tinypic.com/sn2naw.jpg[/IMG]
Konuyu Toplam 68 Üye okuyor..
birlikte ağlaşalım dedikleri bu demek ki...
ağlayın uşağlar ağlayın...
ben biraz hava aldım geldim...
saat 10 45....
endeks...53 300 direncini kırdı...53 717 de....hacim 674...düşük...teyit etmiyor....
vob da....66 750 düşüş trend cızgısına degdi...14 30 a kadar böye gider....
her yazmaya kalktığımda falan şifre soruyo.. noluyo ki?
pala nın teknikçisi bu formasyonu çok seviyor.. ehh kör değildir herhall:)