[quote=PASSAT;442309]ne çabuk unuttular dün dax %2 ve dow %1 e yakın artıyken çatır çatır bankalara verdiklerini
sabahtanda çıkardılar tv lere "analistleri" konjüktür dediler zart dediler zurt dediler
haberi duyan ky 800 puan yukardan girdi mala
ne diyeyim ,akşam yastığa kafalarını nasıl koyupta uyuyorlar bilmiyorum
bu vicdanla yaşamak zor be kardeşim
neyse
sadece sesli düşündüm
ytd
passat[/quote]
kardeş, mal vereceklerse de şayet borsa 10 bin daha yukselecekse adamlar illaki 10 puan yukselmesini bekleyemezlerki acele etmıyolar işte etmezlerde.. zaten satan kim alan kim.. yabancı payının öle aman aman azaldığını ya da çoğaldığını gördünmü sen.. yabancılar mal çıkıyolar ee ne oldu yüzde 70 lik payları yuzde 68 olmuş.. bak sen. herkeste bi pala muhabbeti var kaç senedir .. kim bu pala .. o pala olmasa bu borsa dönermi böle kime mal satacan kimden mal alıcan.. bizim işimiz dönen oyunlara kanmamak.. bak dün jelibon reis ne dedii ben trader ım böle ekran başına bağlanmakla trader olunmaz.. evet doru dedi bana göre.. hemde ne kadar doru bana göre biliyonmu.. o yaptığınız ew analizlerden teknik analizlerden daha doru ( bana göre) yani pala nın seni kandırması için seni ekran başında görmesi lazım yoksa nasıl kandıracak.. ben vobta adamın biri 2000 sözleşme uzadı diye borsadaki ölen arasında vobun 2000 puan aşşaa düştüğünü bilirim ölen arası bitincede aynı seviyeden ölen seansına başladığını bilirim..ekran başında olanın çektiği stresi düşünebiliyonmu... para kazanmak istiyosan önce ekrandan uzaklaşmak lazım günde 1 defa 2 defa o da ve de tok karnına muhakkak...bence bu pala mala bana göre hikaye.. hem onu polat alemdar kaç sene önce betona gömdüydü.. gözlerimle gördüm:::