daha sabah haldır huldur satanlar şimdi kılı kıpırdamıyo kesin iyi gelir bu kot veri..
Printable View
daha sabah haldır huldur satanlar şimdi kılı kıpırdamıyo kesin iyi gelir bu kot veri..
way** 700 flat..750 long
825 şort..oh beaa bu ilaç gibi geldi...375 puan pılas...
Şort tabiki şort bir tanem
sistem 900 den sat vermişti..kısa devam...%5 düşeriz..
10495 dow da artık çok uzun zaman görülemeyecek derim...
vay a* .. istop ve short ..
short devam.. insin 57.200 e lönk olayım... inmezsen de sen bilirsin PELAm..
Doplantı arası , Sazan hala flat.
Benim sistem bir %2 düşüş olmadan short sinyali vermez. Verirse Long verir.
%145 düşerüz bence
[QUOTE=Astatin;168784]sendemi şortsun keniüüüüüüüüüüüü
şaka:::[/QUOTE]
hocma agayı kandırdım bu sefer yoksa yukarı patlatacaktı .. extra short acıp veriden once kapattım bi kısmını esasları tuttum.. sandı kı flatim bastı assa..
yoksa hayatta düşmezdi.. neyse 58000 shortlarla dursun bakalım bugun sonuna kadar.. bu arada veri kötü mü geldi ? pek de düşmedik sanki.. cıkar birazdan çapanoğlu altındaki..
[quote=jerfin;168797]short devam.. insin 57.200 e lönk olayım... inmezsen de sen bilirsin PELAm..[/quote]
aynen.;)
[quote=sazan;168798]Doplantı arası , Sazan hala flat.
Benim sistem bir %2 düşüş olmadan short sinyali vermez. Verirse Long verir.[/quote]
sistemindne şikayetci gibi konuştun patronaj...değişelim istersen:D:D the newer is ;) better
IYM beleş sanıyo herhalde 1500 e yakın alım yaptı 30 saniyede..
700 flat **..sistem sat vermedi hala
cok dikkatli olunmali.dj ye gore hareket edebilir.omuz yapmaktan vazgecebilir. piyasa isini bilir.:)))
[QUOTE=tutku;168801]aynen.;)[/QUOTE]
sende aynı şeyi düşünüyorsan ben flatleyeyim o zaman..:..:
800 az pilav long
900 filat...
850 şort..way** selçuklu tarzı ne heyecanlıymış beaa
825 full şort..ama sistem hala alda üwww
[quote=jerfin;168808]sende aynı şeyi düşünüyorsan ben flatleyeyim o zaman..:..:[/quote]
ben degilim.benim yuzumden pozisyonunu bozma.uzulurum.üüü
la bu işi tam kumara çevirdik ha..niyemi söylüyorum..belliki veriler kötü geldi ama ne geldi..mtx den geçmedi veriler?
pala harbiden bayram kıyağı yapıyor bugün..
[QUOTE=tutku;168814]ben degilim.benim yuzumden pozisyonunu bozma.uzulurum.üüü[/QUOTE]
yok yawf şaka yaptım..:..:
hani dün akşam dow %1.5 artı iken sen geceye long diyordun, bende sana dow'un %3 çıkmasını mı bekliyorsun da long diyorsun dediydim ya o geldi aklıma birden..:D
shorttayim 57.200 olursa flat.hizli gecerse shotta beklerim.56 ya kadar.hicbiri olmazsa geceye flat girebilirim.
Şort tabiki şort bir tanem..DOW yıkılır bence son kararım
[quote=jerfin;168818]yok yawf şaka yaptım..:..:
hani dün akşam dow %1.5 artı iken sen geceye long diyordun, bende sana dow'un %3 çıkmasını mı bekliyorsun da long diyorsun dediydim ya o geldi aklıma birden..:D[/quote]
dow dan beklentim yokda bizim endeks sag omuz yaparmi yapmazmi diye kararsiz kaliyorum.
pozisyonlar bazen cakisiyor.:..:
[quote=tutku;168819]shorttayim 37.200 olursa flat.hizli gecerse shotta beklerim.56 ya kadar.hicbiri olmazsa geceye flat girebilirim.[/quote]
bence 37.200 olursa flatlemeyin. :D
nooldu yaww kimse işlem yapmıyormu?...
[QUOTE=Astatin;168824]nooldu yaww kimse işlem yapmıyormu?...[/QUOTE]
ben yapmıyorum, 57.200 bekliyrum..:D
Son durumum shrt, yön henüz belli deyil, bu gün için 55050 ile 60950 arasındaki kanalın ortasındayız, 58500 yönü belli eder,..........aksi shortum
[quote=Astatin;168824]nooldu yaww kimse işlem yapmıyormu?...[/quote]
Sen long dediğin gün işllem yapcam benn :)
16:00'da bi veri grubu daha var sıkı durun...
USD S&P/Case-Shiller Bileşik 20 Endeksi (y/y) (Eyl) 16:00 -%9,2 -%11,3 Yüksek
USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (Eyl) 16:00 146 Düşük
[quote=jerfin;168827]ben yapmıyorum, 57.200 bekliyrum..:D[/quote]
bende bekliyorum.:D
[quote=Astatin;168799]%[B]145 [/B]düşerüz bence[/quote]
Neo asti,
Düşüş eğimi,düşüş açısımı...:::
son şortları 675 e kavır yazdım..geldi geldi..gelmedi iptal ederim
[quote=ERGEN;168832]Neo asti,
Düşüş eğimi,düşüş açısımı...:::[/quote]
ihtimali
[QUOTE=Astatin;168777]misal " sabah dünden kalan şortları 56950 den kapadım, 750 pıvan...aynı yerden long açtım onlarıda 58200 den kapadım, etti 2000 pıvan.ordan şort yaprım 800 den kapadım etti 2400 puan" ...eheheheheheheh....üwwwwwwwwww....eheheheheeh[/QUOTE]
Birisine bi gönderme gitti ama, hadi bakalım...
[quote=mlk1;168829]Sen long dediğin gün işllem yapcam benn :)[/quote]
başkasının lafıyla kuyua ineceğim illede diyorsun..e hadi kolay gelsin.brv