[QUOTE=hak_an;475021]Kağıtçı 300-400 puanın lafını etme gazozu soğuk soğuk ısmarlada içelim[/QUOTE]
nuri alçodan afiyet olsun !!!....jpg
:)
Printable View
[QUOTE=hak_an;475021]Kağıtçı 300-400 puanın lafını etme gazozu soğuk soğuk ısmarlada içelim[/QUOTE]
nuri alçodan afiyet olsun !!!....jpg
:)
gunaydin hayirli haftalar dostlar
bugun kü durumlar nasıl ? hakan aga
[FONT=Tahoma][COLOR=magenta][B][U]Mevlana’nın şu sözlerini ifade etmek istiyorum.[/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=magenta][B][U]“Suskunluğum asaletimdendir [/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=magenta][B][U]Her lafa verilecek bir cevabım var. [/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=magenta][B][U]Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. [/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=magenta][B][U]Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”[/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][B][U][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/U][/B][/FONT]
[FONT=Tahoma][B][COLOR=black]günaydınlar bende çizginin altında viop yani longa bulaşılmaz[/COLOR][/B][/FONT]
[quote=hak_an;475046][FONT=Tahoma][COLOR=magenta][B][U]Mevlana’nın şu sözlerini ifade etmek istiyorum.[/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=magenta][B][U]“Suskunluğum asaletimdendir [/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=magenta][B][U]Her lafa verilecek bir cevabım var. [/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=magenta][B][U]Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. [/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=magenta][B][U]Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”[/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][B][COLOR=black]günaydınlar bende çizginin altında viop yani longa bulaşılmaz[/COLOR][/B][/FONT][/quote]
bunu iltifat olarak alıyorum :)
[quote=kagitci;475047]bunu iltifat olarak alıyorum :)[/quote]
Estağfurullah....
[COLOR=#000000][COLOR=magenta][B][U]Herkes doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için.[/U][/B][/COLOR][/COLOR]
longa bulaşılmaz derken yukarı yeteri kadar gücü yokmu demektir
Günaydın herkese
[quote=kagitci;475049]longa bulaşılmaz derken yukarı yeteri kadar gücü yokmu demektir[/quote]
ustam çizgi altı olması longa bulaşma demek üstüne çıkarsa ancak öyle long olunur ama gene sen bilirsin,ben nacizane görüşümü söylüyorum
hakan aga bişey sorucam,
sen teknik haricinde temel analize inanıyormusun ? mesela salı günkü merkezin faiz kararı aşagı yukar etkiler gibi tedbirlerin oluyormu ? teknik farklı bile gösterse
[quote=kagitci;475052]hakan aga bişey sorucam,
sen teknik haricinde temel analize inanıyormusun ? mesela salı günkü merkezin faiz kararı aşagı yukar etkiler gibi tedbirlerin oluyormu ? teknik farklı bile gösterse[/quote]
ustam teknik hepsini gösterir onu fiyat içine alır zaten temel analizle uğraşmana kafa yormana gerek yok ,gece pozu yok gündüz takıl
[URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-793X.jpg[/IMG]
kağıtçı ustam sana bunu 05.06.2014 günü önemli bir veri günüydü o günkü değeri çizdim çizgiye dikkat et altta sonrasında gördüğün gibi yukarı yapmış,verileri zaten fiyata dahil ediyorlar biliyorlar