astipat nerede bilen vamuuu
Printable View
astipat nerede bilen vamuuu
bu arada öngörüm günün en düşüğünden kapatması :)
84225 önemli günlük altında kaparsak uzunlar terse döner gibi hissediyorumm
Tehlike geçti gibi... 84425 longgg... :))) Stop'lanmazsam büyük ihtimal geceye taşırım... Ne boğaymışım be... Beni Margin Call paklar... :..:
sistem 15.35 te
84.775 ten sat poz da...
84400 uzun ortalaması tutuyor şimdilik..
84100 de saatlik ortalama desteği.
84900 oldu stop-long şartı..
[quote=Strategist;312523]Tehlike geçti gibi... 84425 longgg... :))) Stop'lanmazsam büyük ihtimal geceye taşırım... Ne boğaymışım be... Beni Margin Call paklar... :..:[/quote]
Niyekine Isdıracist,
Pis boğamısınkine...MC da 40 kalıp sabunmu varkine...:..:
Flat
Pazartesi ne olacak görelim sonra alırız pozisyon:)
[quote=EMEKDAR;312528]Niyekine Isdıracist,
Pis boğamısınkine...MC da 40 kalıp sabunmu varkine...:..:[/quote]
Bilemiyom Emekronpatron... Hangi grafiği görsem long'layasım geliyo... Her yerden basıyom long'u... Hatta aynı grafiği ters çevirince yine long'layasım geliyo... Ters-KY'lik var bende... Pala bi çizecek şimdi görecem günümü... ::: :..:
açın paraşütleri ben dayanamıyorum artıkkkk
Selpatros nerde yaw... Altın da gol olmuş... Gel bi mondiyo çek patron... Gel de sana veri sonrası EURUSD ve GBPUSD maceralarımı anlatayım... :..:
16,30 datası 30 dk kapanışı 84500 altında olmazsa düşünmek lazım
[quote=Strategist;312532]Bilemiyom Emekronpatron... Hangi grafiği görsem long'layasım geliyo... Her yerden basıyom long'u... Hatta aynı grafiği ters çevirince yine long'layasım geliyo... Ters-KY'lik var bende... Pala bi çizecek şimdi görecem günümü... ::: :..:[/quote]
Endeksde bazı inatcı longçular,yeşildede bazı inatçı shortcular var...
LONG SİZİNMİ....:::
AHA 1000 DENESİNİ VERDİLER...
[quote=saraylı;312495]sistemim tekrar sata geçti....
fake bir sinyal olabilir??
2 gündür sıkıcı ve yatay hareket var...:)))[/quote]
Saraylı hocam günlük de sat ise asıl önemli o ona bakmak lazım hangi pozda ısrarcı olup olmama konusunda
Ooooo.... Mondiyoooo.... Kapanış 86.000 mi olur 96.000 mi olur onu anlamaya çalışıyorum... :::
Astetro nerde yaw bi geyik çevirek... Ne iyi adamdı Astetro yaw... Kaya patron adama sistem sinyali sora sora forumu terkettirdin... Sen söyle şimdi sistemin long'lamadı mı hala... :..:
[quote=Strategist;312551]Ooooo.... Mondiyoooo.... Kapanış 86.000 mi olur 96.000 mi olur onu anlamaya çalışıyorum... :::
Astetro nerde yaw bi geyik çevirek... Ne iyi adamdı Astetro yaw... Kaya patron adama sistem sinyali sora sora forumu terkettirdin... Sen söyle şimdi sistemin long'lamadı mı hala... :..:[/quote]
Isdıracist,
Aha burayı varya sanki 88 in 54.xxx i ne benzetiyorum..ne yer etmiş IQ sü düşük beynime...:::
87 000.
celal derki...bu rakkam opulmeden olmazzz.
84950 üzeri alımlar gelebilir
Buralar kısa için fırsatmı acaba ?
Şu garan bugünden satış moduna girdi, bugün ikinci seans hiç iyi değildi, ama tabi tek başına kriter değil:)
[quote=Strategist;312551]Ooooo.... Mondiyoooo.... Kapanış 86.000 mi olur 96.000 mi olur onu anlamaya çalışıyorum... :::
Astetro nerde yaw bi geyik çevirek... Ne iyi adamdı Astetro yaw... Kaya patron adama sistem sinyali sora sora forumu terkettirdin... Sen söyle şimdi sistemin long'lamadı mı hala... :..:[/quote]
sistem satta da histem AL da ühüüüü dowdan dolayı oda dowun haftalık grafiği dehşet
Garanti 8,80 üzerinde al konumunda olacak, oraya varamadıki varamadıkiiii :)
misafirlerim var gayri forumu okuyamadım
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/5958/sistems.png[/IMG]
Mini-Kanalizasyon... Üst bant gel bana gel bana diyor... :)))
Papazda yanlış hesap yapmışım.
Papaz gece 1,3410 görür, pazartesi sabah bizim açılışımızda 1,3120-1,3200 aralığında olur.
Bizde Pazartesi ilk seans aynen 82000 deyiz:)
Buna istinaden short devam short:)
[quote=a.kaya;312574] dowun haftalık grafiği dehşet[/quote]
Evet Kaya Üstat... Aslında kırmızı okla işaretlediğim haftalık mumu görünce neyin var neyin yok satıp mümkün olan en yüksek kaldıraçla girecektik Dow Futures'a... Kaçtı fırsat... :..:
Yine de bu haftanın mumu böyle kapanırsa önümüzdeki hafta yeni zirve gelmeme ihtimali yok gibi...
[QUOTE=Strategist;312581]Mini-Kanalizasyon... Üst bant gel bana gel bana diyor... :)))[/QUOTE]
Alt bant kır beni diyor gibi görüyorum ben:)
Yorum farkı böyle bişey olsa gerek:)
[quote=bull market;312589]Alt bant kır beni diyor gibi görüyorum ben:)
Yorum farkı böyle bişey olsa gerek:)[/quote]
He,2008 ağustos da eele dediydi....:o:o:o
[quote=saraylı;312526]sistem 15.35 te
84.775 ten sat poz da...[/quote]
devam ediyor...:)))
bugünde palanın kuklası oldu millet
ooww mondiyo ..... gol olmuş altın ..
kelebek öldü dimi stro patro ....... üvvvv ... kafamıza şelale yağmasın ....
Shortlarla arkaya yaslanmaya devam, tepki heyecanı yaptılar bikaçgün, onuda tam beceremedi bizimki:)
Haftasonunada short.
ne kapanış yapacak merak ederim şimdi
En beğendiğim şelale resmini yapıştırıyım:)
[URL="[URL=http://img829.imageshack.us/i/5389cdeb45f1.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/8392/5389cdeb45f1.jpg[/IMG][/URL]"][URL=http://img829.imageshack.us/i/5389cdeb45f1.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/8392/5389cdeb45f1.jpg[/IMG][/URL][/URL]
pala ebenii eşşekler kovalasın emi zuhaha
[quote=negrolino;312606]pala ebenii eşşekler kovalasın emi zuhaha[/quote]
amin :D
[quote=negrolino;312606]pala ebenii eşşekler kovalasın emi zuhaha[/quote]
Kovalamakla kalmasın,yakalsın bence...T..C
84200 aşağısı uçurum zaten, oraya yakın kapanıyoruz:)
Abd deki kriz zamanında altın yükselirken borsa göçüyordu demi hatırlayamadım