-
[quote=eksper;215323]ölmek var dönmek yok ...bu kazıgı cıkarıp onun müsait bir yerine sokacagım....her zaman oldugu gibi....[/quote]
aramızdaki en zevkli vetan evladı bu...çünki kazık tam prostat hızasında....tatlı bi mutluluk içinde....bozo da ilk günnerde böyleydi...yani kazık henuz makattayken...oda esip gürlüyordu...bak şimdi....ölüm döşeginde...agzına damla damla süt döküyorum...fırsat buldukça....
-
usaglar zarardayız...
bizden ne köy olur nede kasaba....GEYİKÇİ OLDUK GARİİİ BİZ....
marifetlerinizi gösterin....bizim bozo yu...REN GEYİGİ....İLAN EDİYORUM....
-
garan 6,40 eli kulağında basacak
-
[QUOTE=jani;215328]aramızdaki en zevkli vetan evladı bu...çünki kazık tam prostat hızasında....tatlı bi mutluluk içinde....bozo da ilk günnerde böyleydi...yani kazık henuz makattayken...oda esip gürlüyordu...bak şimdi....ölüm döşeginde...agzına damla damla süt döküyorum...fırsat buldukça....[/QUOTE]
ha ha ha seni seviyorum........soyacagım bunu.....daha 1ay olmadı 3000 puvan kazığı cıkarıp bunun müsait bir yerine soktuguma sen şaitsin.......
-
ELİNİZİ CABUK TUTUN USAGLAR....
birazdan muglalı zöhtü gelir....ben dememişmiydim lem boynuzlular diye baslar....zamanınız gıt...bir an önce ötün ve kacın....
-
[IMG]http://i39.tinypic.com/5keq0j.jpg[/IMG]
-
[quote=eksper;215338]ha ha ha seni seviyorum........soyacagım bunu.....daha 1ay olmadı 3000 puvan kazığı cıkarıp bunun müsait bir yerine soktuguma sen şaitsin.......[/quote]
bende seni...bitanem...
-
[quote=jani;215340]ELİNİZİ CABUK TUTUN USAGLAR....
birazdan muglalı zöhtü gelir....ben dememişmiydim lem boynuzlular diye baslar....zamanınız gıt...bir an önce ötün ve kacın....[/quote]
[I]yavrum demirden korksaydık trene binmezdik........[/I]
[I]rahat ol ......gevşe......[/I]
[I]tecavüzün tadını çıkar.................[/I]
:..::..:
-
-
5 likte destek 550 üstü al konumu, altı sat konumu 5 liğe göre sakın ha, bulunsun diye,
-
500-700 puanlık makas nerede........
buhar olmuş...
pala senin a******************
-
[quote=boz ayı;215352]500-700 puanlık makas nerede........
buhar olmuş...
pala senin a******************[/quote]
kazıgın iinde cevat...agzından dışarı pörtlüyen ucundaki sivri makas işte....