300+ puan daha kurtarsa kafa rahat ondan sonra :)
Printable View
300+ puan daha kurtarsa kafa rahat ondan sonra :)
[quote=fXci;168157]ülem hep bir bahanen var zaten aste ::: 150 pıvan + da olsaydın..... savolun arkdaslar sayenızde 150 pıvan aldım deycekmıydın :::[/quote]
:D:D:D kaar nedne olan işlemi forum yaptırmış olsaydı derdim...ama burda konu farklı... lafa tutulduğum için pozisyon kapatamamak ayrı bir şey:D:D
emme ben zati foruma pozisyon almak için değil fikirleri gmörmek için giriyorum:D:D:D alına pozisyondan forumu sorumlu tutman:D:D ama izlenemeyen ekrandan tutarım...karı kendimden zararı paladan bilirim:::::::::AS USUAL FOR THE SMALL INVESTOR (dorumu lem pambık :))
Pambık bugün kapris yapıyo galiba ... küs
[QUOTE=Astatin;168156]alt band selamda ısrar ediyor patron.. erken öten bandı keserle diyo valla... ben ise kararsızım..sistem al verirse flatlayıp..bandların birbirinin ** sını bekliyeceğim.kom.kom[/QUOTE]
ilettim patron üst bant .. astatin patrona söyle .. güvenmesin o **ne alt banda diyor ... bende cevap olarak seninde altınında üstününde dedim .. iyi etmişmiyim .. ?? :::
şu baskıya 57600 çanağını kapayabilsek bari..
biraz yeşillenelim yahu gına geldi kırmızıdan.
yukarı giden piyasanın coşkusu ta bi şahane oluyor vallahi.
Mola, araya dolar aldık, bi daha basmaları için, hafif toparlaması lazım,1.50 yi kırarsa rahatlar py, aksi sürünürüz,
[quote=selçuklu;168161]ilettim patron üst bant .. astatin patrona söyle .. güvenmesin o **ne alt banda diyor ... bende cevap olarak seninde altınında üstününde dedim .. iyi etmişmiyim .. ?? :::[/quote]
süper demişsen...ama orta band ihmal edilmekten dolayı üzgün olabilir...onada bi numara ayarla:::
[quote=selçuklu;168161]ilettim patron üst bant .. astatin patrona söyle .. güvenmesin o **ne alt banda diyor ... bende cevap olarak seninde altınında üstününde dedim .. iyi etmişmiyim .. ?? :::[/quote]
alt-üst bant derken iki bant arası çift kaşarlı tost yapmasın pala bizi :::
yaparmı yapar zira yapmışlığı var evvelden :..:
APS artı 6000-7000 bu iyi deyil, tersi olsa idi iyiydi,
fx çi kardeş şu 57600 çanağına senin yorumun nedir,işimiz olurmu ?
[QUOTE=YAVUZHAN;168162]şu baskıya 57600 çanağını kapayabilsek bari..
[B]biraz yeşillenelim yahu gına geldi kırmızıdan.[/B]
yukarı giden piyasanın coşkusu ta bi şahane oluyor vallahi.[/QUOTE]
Valla bana hiç gelmedi, aksine az bişey artsak moralim bozuluyor :)
patronaj bu ğst band açılmıyo ha ..sölimm sana..yalan demiş olabilir..illa aşağı göndercem diyo topu ama yalanda diyo olabiilr
[quote=security;168166]APS artı 6000-7000 bu iyi deyil, tersi olsa idi iyiydi,[/quote]
fiyat bi önceki günün üstünde olduğu için olumlu senaryoya girmiyormu apsd nin artışta olması ?
Momentumun dirilmesi için, 5-6 kademelik bir hareket iyi olur,
[QUOTE=Astatin;168169]patronaj bu ğst band açılmıyo ha ..sölimm sana..yalan demiş olabilir..illa aşağı göndercem diyo topu ama yalanda diyo olabiilr[/QUOTE]
bu bandlar aralarında anlaşıp bizi yiyo olmasın patron .. huylandım .. a* ..
[quote=enorton;168168]Valla bana hiç gelmedi, aksine az bişey artsak moralim bozuluyor :)[/quote]
postu sırtıma geçirmişim ben bilmem merkez bilir diyosun yani :..:
[quote=YAVUZHAN;168170]fiyat bi önceki günün üstünde olduğu için olumlu senaryoya girmiyormu apsd nin artışta olması ?[/quote]
İyide 6000 aşağı dönerse, yine 950 oluruz, sürünürüz, oysa fiyat artarken - aps sortları kazıyor demektir, bu + aps bizsek tepkici ky yani oayarlar valla, ikinci bir şık 400 üstüne atakalarda azalım yaparsa, sortlar yine rahatsız oldu demektir, hayırlısı......
aşırı satımdayız,pozitif uyumsuzluklar gayet belirgin,makas sıfır..
zemin futbola elverişli ama icraat yok !
Spotta kanal aynen devam.... Yalnız dikkat edin aşşaaa doğru kırılacam az sonra der gibi duruyo...
[QUOTE=YAVUZHAN;168167]fx çi kardeş şu 57600 çanağına senin yorumun nedir,işimiz olurmu ?[/QUOTE]
treyderlık ıcgudulerım bıralarda. vopla dans etmek cepten yedirir deyor....
ondan grafa accuk bakıyorum.. sonra baska seynerlen ugrasıyorum...
risk katsayısı yüskek buraların yuaw... herhangi bi formeyşının hedefine gitmesini engelleyecek cok ara destek direnc var buralarda.... formeyşın guvenılırlıgını sarsasr onnar..
[quote=security;168174]İyide 6000 aşağı dönerse, yine 950 oluruz, sürünürüz, oysa fiyat artarken - aps sortları kazıyor demektir, bu + aps bizsek tepkici ky yani oayarlar valla, ikinci bir şık 400 üstüne atakalarda azalım yaparsa, sortlar yine rahatsız oldu demektir, hayırlısı......[/quote]
fiyat bi önceki günün altına gerilemediği sürece şuanki apsd ye olumlu bakmak gerekir bence..
vobix bilir en doğrusunu,müsaitse hangi senaryo oynanıyor bi açıklama yapsa ?
[QUOTE=enorton;166350]Evet aslında piyasada işlem yapan bir çok kişinin mantığı bu malesef... Benim kayınpeder 17 liradan Fener almıştı ve elinde 2-3 yıl tuttu.. .Sonra geçen yıl Fener tavan serilerine başladı.. .Seans arası bir baktım Fener 106 mı ne olmuş... Aradım bunu dedim naptın sattın mı? Yoo dedi, 117 olmasını bekliyorum... Neden dedim... Tam 100 lira kar edicem dedi ::: Dedim git delirme ya, ikinci seans hemen sat... Sonra açılışta vermiş bizim ki 105 den mi ne... Ama 113 görülmüş ve aynı seans içersinde tabana bağladı 1 hafta taban serisinden sonra 55 lerden falan çözüldü :D[/QUOTE]
Geçen günki bahsettiğiğim hareketin grafiği;
[IMG]http://img264.imageshack.us/img264/4188/fener.png[/IMG]
Şuanda da Mayıs ayındaki fiyatına gerilemiş, ne dersiniz alınır mı?
[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/6093/fener2.png[/IMG]
:D[quote=selçuklu;168172]bu bandlar aralarında anlaşıp bizi yiyo olmasın patron .. huylandım .. a* ..[/quote]
way**...15 dakıkalık al veriyo..kesinleşire 20 ye döneyim..oda al verirse 60 a döneyim:D:D:D anlarız az sonra patronaj..gerçi son 4 long sinyalin 3 ü zarar etmiş küççüh küççüh ama..du bakalım..bu arada 15 dklık boll bandlar oratyı tost yapmak istercesine daralıyor
57 binden sonra şimdide 57200 de tıkandık..
Dandik MFI oldu 96...Post Modern MFI ise -10...du bakalım
ho da 58200 den 57575 düştük, buralardan koparttılar koparttılar, inceldi çünkü, zemin iyi futbola müsait.......veri neyin kıstı araya,
cikamayan piyasa duser.birazda asagida kurtlarla dans.
Az sonra (15:30) Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi açıklanıyormuş... Nedir ne işe yarar yenir mi lezzetli midir bilmem ama veridir işte idare edin... Biraz hareketlendir ortalığı belki...
[quote=YAVUZHAN;168178]fiyat bi önceki günün altına gerilemediği sürece şuanki apsd ye olumlu bakmak gerekir bence..
vobix bilir en doğrusunu,müsaitse hangi senaryo oynanıyor bi açıklama yapsa ?[/quote]
Hocam doğrusunda gün içi seneryo, yani şöyle sabah + gapla birlikte APS düşseydi şortlar teslim olmuş, flat olmuş demekti, bizde yorum yapmıyor olacak idik, arasıra + yapıp çoğunluk - devam edecekti, zaten bu da 58500 olmuşuz demekti, şimdi sözgelimi kötü veriye adam bu py de longçu bulmuş oluyor, yarısı biz olsak 3000 kontrat eder, iyi para ağa için, sonuçta py ayu genelinde......
ilginc olan simdilik asagidada fazla marj yok.
[quote=tutku;168184]cikamayan piyasa duser.birazda asagida kurtlarla dans.[/quote]
tabi birde öyle bir durum var..
[quote=Strategist;168185]Az sonra (15:30) Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi açıklanıyormuş... Nedir ne işe yarar yenir mi lezzetli midir bilmem ama veridir işte idare edin... Biraz hareketlendir ortalığı belki...[/quote]
pek önemli bir data olmasa gerek..
[quote=YAVUZHAN;168189]pek önemli bir data olmasa gerek..[/quote]
Haklısın... Kötü geldi ama dış piyasalar da iç piyasa da sallamadı...
şimdi bak yavuzhan fiyat yükselirse aps nasıl inecek,
az kaldı kopuyor kopuyor,kopuyooorrrrr, 57587 de kopacak inş......
[quote=Strategist;168190]Haklısın... Kötü geldi ama dış piyasalar da iç piyasa da sallamadı...[/quote]
kötü gelsede aldılar piyasayı.
canları nasıl isterse :D
Gerekli her türlü önlemi aldım 56200 e kadar furuşmaya hazırım artık, ama yönüm şimdilik yukarı,
Rallyeansage.... Rallyeansage.... Go go go go go!!!!!
Kapanış tahminim: 65.200... Düşüşün 100% fibo seviyesini geri alırız bence...
bu sefer harbiden yukari gibi.
[quote=YAVUZHAN;168188]tabi birde öyle bir durum var..[/quote]
evet yaa. hemen degisime ayak uydurmak lazim.:)
Momentum ilk zirveye yaklaşıyor, fiyat bu anlamda eh işte, ama ikinci zirvede yani gerileyip bir daha vurduğunda para yapabiliriz, pu; nu farketmez daha çok var coniye kadar yolu var.....