15:30, 16:55, 17.00
Printable View
15:30, 16:55, 17.00
[quote=Astatin;294452]veriler kaçta 15:30 u 17:00 mı[/quote]
İkisi de var... Hedef 15:30'da 87.975, 17:00'de 90.025... Bugün için haritam bu...
(Lem benim boğalığım da çok pis oluyo be.... :))))
petrol 2 gündür çıkıyor dj bakıyor sadece ...ordadamı satışa çalışması var acaba...
125 şortları 025 e kavır yazdım...
[quote=Astatin;294452]veriler kaçta 15:30 u 17:00 mı[/quote]
Ayrıca veriler neler diye sormadığın için tebrik ederim... Herifler için verinin ne olduğu hiç önemli değil, veri aşağı ya da yukarı basma fırsatıdır o kadar... Dün iki veri de süper iyi geldi ne oldu? Verinin saati hariç hiçbirşeyi bizim için de önemli olmamalı...
strobaba..025 e veseydin bari..pasif kaldı emirler.üühühühü
BREZILYA'DA AGUSTOS AYINDA SANAYI URETIMI AYLIK YUZDE 0.1 GERILEDI
BREZILYA'DA AGUSTOS AYINDA SANAYI URETIMI AYLIK YUZDE 0.1 GERILEDI
-MATRIKS-
[quote=perfectt;294456]petrol 2 gündür çıkıyor dj bakıyor sadece ...ordadamı satışa çalışması var acaba...[/quote]
Herifler her piyasada aynı anda oynamıyor... Önce birine giriyolar, diğerlerinde sonradan operasyon yapacak marj bırakıyorlar...
[quote=Strategist;294458]Ayrıca veriler neler diye sormadığın için tebrik ederim... Herifler için verinin ne olduğu hiç önemli değil, veri aşağı ya da yukarı basma fırsatıdır o kadar... Dün iki veri de süper iyi geldi ne oldu? Verinin saati hariç hiçbirşeyi bizim için de önemli olmamalı...[/quote]
he..niyetim veri öncsi flat kalıp...verinin ilk hareketi ne yöneyse tersi işle yapmaktı ama..025 de uçta kaldık şort kavırlarda kavırma yapamadık
(Çaktırmıyorum ama çok korkuyorum.. Az sonra çok pis de verebilirler.. Tibet'li rahiplerin bir sözü vardır veri genellikle o günkü hareketin tersi yönde gelir derler ama her zaman tutmaz... üvvv...)
uzunda hıc bu kadar uzun durmamıstım :::::::::
Abd'de kısısel gelırler ve harcamalar acıklanacak
abd'de tsı 15:30'da agustos ayı kısısel gelırler ve harcamalar verısı
acıklanacak. Buna gore agustos ayında kısısel gelırlerın yuzde 0.3 oranında
ve harcamaların yuzde 0.3 oranında arttıgı ongoruluyor. Bır oncekı
ay kısısel gelırler %0.2 ve kısısel harcamalar yuzde %0.4 oranında artıs
gostermıstı.
-matrıks-
025 şort kavırma emirler iptal..veri kumarı oynayacağum