-
şu sıralar 120 de, [B]1.2815 direnç ve destek mahiyetinde[/B], bunun altı 1. 2796 da, 120 dk de kırılırsa 1.2330 günlükte hedef olur, ancak öncelik 1.2796 ya bakılmalı,
sonuç olarak, 1.2915 günlükte direnç, 1.2796 120 likte destek, 1.2815 ise 120 likte kırarsa direnç, tutunursa destek, sıkıştı yani, 1.2815 ve 1.2796 yakın olduğna göre...
flat olanlar için bu sıkışmanın çözülmesini beklemek, yeni pozlar için,
kısada olanlar için 1.2796 kırılmasını beklemek ve görmek, yoksa yok,...
uzun olanlar için, 1.2796 kırılırsa flat olmak, düşüncemdir....
-
[quote=indregandi;280864]zaten bir sürü şey silindi moral de yk, o 10 lık kanal gitti, sarmaşık gitti,...[/quote]
İndi abi, keşke Matriks içindeki User klasörünü yedekleseydin CD ortamına. Kişisel verilere buradan tekrar ulaşabilirdik. Neyse abi canın sağolsun.
Bu arada Matriks yeni versiyon yayınlamış ama adı üstünde matriks bazı sistemleri çalıştırmıyor o yüzden siz 2.6.9. versiyonuna devam edin derim.
-
ordi bir back -up almışım ama dosyalar açılmıyor, nasıl bir yol bulurum, bunlardan biri mtx sanırım,...
-
hımmm abi, şimdi back up bildiğim kadarıyla tüm bilgisayarın içindeki klasör ve dosyaları yedekliyor ancak bize Matriks değil de onun içinde yer alan USER klasörü gerekli. Dolayısıyla, back up yaparken veya yedeklerken USER klasörünü ayrı yapmanız gerekiyor diye biliyorum. Yoksa Matriks içinde yüzlerce dosya ve klasör var ve hangisi USER bunu bulup çıkartmak zor iş. Zaten, USER haricindeki dosyalar bize gerekmiyor. Onlar Matriks download da var zaten.
Siz en iyisi bugün Matriks'i açın ve oradan USER klasörünü bulun ve bir CD ortamına veya harici harddisk ortamına kopyalayın ve bu işlemi en az ayda bir yapın. Benzer bir sorun olduğunda en son kayıt etiğinizi kopyalayıp Matriks içine yapıştıracaksınız ve kişisel kullanım dosyalarınız ekranda kullanıma açık olacak. Yoksa, her seferinde kendi oluşturduğunuz indikleri, grafikleri, sistemleri, ekranları vb. yeniden yapmak zorunda kalırsınız.
Benim bilgim bu kadar abi. Umarım yardımcı olmuşumdur.
-
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/44fa02e5.png[/IMG]
-
[quote=ordi;280965][ımg]http://www.ressim.net/l/upload/44fa02e5.png[/ımg][/quote]
anladım bu dosya back up ta yok, yarın bir mtx se soruyim ben bunu
-
Matriks klasörüne tıkladığınızda açılan dosyaların içinde olması gerekiyor diye biliyorum. Kendi kullandığım ekran, grafik, sistem vb. hepsi bunun içinde. Diğer dosyalar benim için önemli değil çünkü onlar Matriks'in sitesinde zaten var.
-
[quote=ordi;280970]Matriks klasörüne tıkladığınızda açılan dosyaların içinde olması gerekiyor diye biliyorum. Kendi kullandığım ekran, grafik, sistem vb. hepsi bunun içinde. Diğer dosyalar benim için önemli değil çünkü onlar Matriks'in sitesinde zaten var.[/quote]
şu anki mtx te tabiki var, format atılmadan önce yaptığım back-up ta yok, onu söyledim,...
-
Işi bağlamışlar yine, gerdek diyorlar başka birşey demiyorlar,
-
-
günaydın indi hayırlı seanslar ...
-
indi şu deniz yıldızı meselesi malum vakit yaklaşıyor ,sen gerçekten inanıyormusun bizim oyların bir etken olacağına.
ben inanmıyorum geçen seçimlerde otoyol kenarında uçuşan oy pusulalarını gördükten sonra hiç ,oy işlemleri abesle iştigal gibi geliyor bana.
bir de senin fikrini sorayım dedim ....