Abiler shortların yarısını 850 den verdim,1/2 shortlarla aralık sonuna kadar gidicem..*.*:)
Printable View
Abiler shortların yarısını 850 den verdim,1/2 shortlarla aralık sonuna kadar gidicem..*.*:)
[quote=selçuklu;167550]abi içinde oluştuğu yapıya bağlı ..
itkiyse 4. dalga demektir ortalarındayız demektir ..
correktifse düşüşün sonunda olduğumuzu ... yukarı kırıldığında düşüşün bittiğini gösterebilir .. duble tree .. triple tree .. olabilir ..
tepede bi üçgense .. ve aşağı kırılıyosa .. düşüşün başında olduğumuzu gösterebilir .. yani şıkların hepside olabilir .. :o[/quote]
Üçgenler, daima son dalga öncesi oluşur. (Double ve triple three son dalgası hariç. Burda da o durum yok.)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=EfTi8ZvYsco[/URL]
endekse en fazla etkileyenlerden garanti 5.25 gitsin.. işte o zaman mokoko....
Sazan 57.55'den SW'deki tüm shortları kapar.
Sistemler zaten 3 gündür shortta idi.
sazan abi .. güncel üçgende ortalarındayız bence düşüşün ..
[QUOTE=sazan;167545]Ha bir soru selçuklum. Üçgenler bize neyi gösterir.
a .Düşüşün sonuna yaklaştığımız
b. Ortalarında olduğumuz
c.Başında olduğumuz.[/QUOTE]
d. Hiçbiri
e. Hepsi
Para Teorisi hocam vardı üniversitede, sınavlarındaki son iki şık mutlaka bunlar olurdu :)
eft cok pis patladı...
[quote=ATHLON;166930]57.200 lere gelince avatarım daki ayunun tüyleri çıkmaya başliicak.gayri havalar soğudu...[/quote]
tüylerimin çıkacaı yerler kaşınmaya başladı...
evet garanti 5.25 i çökertecek babayiğt aranıyor..
nasıl bi oyun donuyo anlayamıyorum .. ekran bıle fıyat gostermıyo artık.. bunlar su katılmamıs *.* neyse ben bırakayım bisüre sinirlerimi bozmaya gerek yok :)
[QUOTE=selçuklu;167561]sazan abi .. güncel üçgende ortalarındayız bence düşüşün ..[/QUOTE]
[URL=http://img33.imageshack.us/i/adszww.jpg/][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/1983/adszww.jpg[/IMG][/URL]
[quote=selçuklu;167561]sazan abi .. güncel üçgende ortalarındayız bence düşüşün ..[/quote]
Bak ben senin mesajdan bir mesaj önce ne yapmışım.
Senle negatif ayrıştık.
[quote=selçuklu;167571]
[/quote]
Yaw sabahtan beri 1.000 points 1.000 points, VOB da tam 1.000 puan düştü durdu. İnsan demişken 10.000 points falan der... :..:
demekki neymiş sürekli paronayalara gerek yokmuş:)
at nalı sesi duyuluyorsa ilk önce atları düşünmek lazımmış geyikleri değil:)
[quote=selçuklu;167571][URL="http://img33.imageshack.us/i/adszww.jpg/"][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/1983/adszww.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Way grafiği görmemiştim. İlginç.
gıı..obo boynunu kırdımı.. ayucuklar
Ben flat'ledim. FDOW 10.235'i kırmadan VOB da buradan 1 puan düşmez... (Eski halime tam geri döndüm. Teprik ederim...)
[QUOTE=sazan;167575]Way grafiği görmemiştim. İlginç.[/QUOTE]
::::::::::::
57500 den flat..paralar cepde soğusun...gelecek hafta yine bakarız...
Fiyat düştükçe komisyonlar da düşüyor... Çifte kazanıyoruz... Heh heh heh he.... :D
USD/TRL 1.5001.... Hayırlı olsun...
[quote=QUEEN;167576]gıı..obo boynunu kırdımı.. ayucuklar[/quote]
biz kırdı diyeceğiz sende long yapacaksın
yok öyle beleşe ters indikatörlük:..:
[FONT=Arial TUR]Piyasalardaki tedirginlik giderek artarken Ukrayna’nın iflas riskiyle karşı karşıya olduğuna dair bir söylentinin etkili olduğu görülüyor. Öte yandan Yunanistan’a yönelik endişelerin de giderek arttığı ve Yunan tahvilleri ile Alman tahvilleri arasındaki getiri farkının iyice açıldığı da gözleniyor. [/FONT]
[FONT=Arial TUR]€/$ paritesinde 1.48 seviyesi kritik, bu seviyenin aşağı yönde kırılması durumunda paritedeki düşüşün 1.46’ya doğru sürmesi riski bulunuyor. Bu seviyenin kırılması durumunda USD alınmasını öneriyoruz.[/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Saygılarımızla,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Garanti Yatırım Araştırma[/COLOR][/FONT]
[QUOTE=sovalye;167587]biz kırdı diyeceğiz sende long yapacaksın
yok öyle beleşe ters indikatörlük:..:[/QUOTE]
yok ben her dalgayı alıyım diyorum:p..iniş çıkış..yok gıı..bekliyorum valla.kaç gündür..dün kapanışta longları döndüm sabah..uslu ayuyum.dng
işc 5.15 kırarsa üffff
[quote=QUEEN;167576]gıı..obo boynunu kırdımı.. ayucuklar[/quote]
56100 de boynu, yani obo içinde OBO var, birinci obo tamam, ikincisinin bonu 56100 de, burası aynı zamanda tepki yeresi, o da tamamlanınca ver elin 48000, obo obo içinde obo obonun içinde...........
martoniki patron hoşgeldin .. nerelerdesin patron .. :)
herzamanki gibi diblerde kapatmısım gene pozları.. eskiden ters indikatordum bugunlerde ultra super ters indikator oldum.. allah sonumu hayır etsin..
58225 long + 57850 longlar 57500 den agaya hediye namında kapatıldı.. evt algım bozulmus ne varsa agaya hedıye etmeye basladım.. uzun bı sure dınlensem anca kendıme gelırım herhalde... 5 dk da besıktas yaptı sagolsun aga..
[quote=martoniki;167588][FONT=Arial TUR]Piyasalardaki tedirginlik giderek artarken Ukrayna’nın iflas riskiyle karşı karşıya olduğuna dair bir söylentinin etkili olduğu görülüyor. Öte yandan Yunanistan’a yönelik endişelerin de giderek arttığı ve Yunan tahvilleri ile Alman tahvilleri arasındaki getiri farkının iyice açıldığı da gözleniyor. [/FONT]
[FONT=Arial TUR]€/$ paritesinde 1.48 seviyesi kritik, bu seviyenin aşağı yönde kırılması durumunda paritedeki düşüşün 1.46’ya doğru sürmesi riski bulunuyor. Bu seviyenin kırılması durumunda USD alınmasını öneriyoruz.[/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Garanti Yatırım Araştırma[/COLOR][/FONT][/quote]
EURO/USD 15dk. önce birkaç saniyeliğine de olsa 1.47996 gördü. Anında tepki geldi ama 0.0004 puanla da olsa o destek delindi bir kere...
Bu arada adamların departman isimine de hasta oldum. "Yatırım Araştırma".. Neyi araştırıyorlar acaba? :..:
57675 önemli yere, hazırlıklar buna göre yapılsın, tornalar 200 deniz durumu 2
[quote=selçuklu;167593]martoniki patron hoşgeldin .. nerelerdesin patron .. :)[/quote]
merhaba selçuklu patron ve de ahali :)
Proce çalışmaları nedeniyle 20 gündür İstanbul'dayım.
Hatun çok yakında doğum yapacak, bu akşamdan itibaren izine çıkıyorum.
Pazartesi'den sonra piyasada olurum herhalde. Hımmmm :D :..:
[QUOTE=martoniki;167600]merhaba selçuklu patron ve de ahali :)
Pazartesi'den sonra piyasada olurum herhalde. Hımmmm :D :..:[/QUOTE]
hoşgeldin martoniki.. goremıyorduk uzun suredir...
[quote=Strategist;167596]EURO/USD 15dk. önce birkaç saniyeliğine de olsa 1.47996 gördü. Anında tepki geldi ama 0.0004 puanla da olsa o destek delindi bir kere...
Bu arada adamların departman isimine de hasta oldum. "Yatırım Araştırma".. Neyi araştırıyorlar acaba? :..:[/quote]
[B]Garanti Yatırım[/B] Araştırma :..:
[quote=martoniki;167602][B]Garanti Yatırım[/B] Araştırma :..:[/quote]
Tamam da yani neyi araştırıyorlar? Yatırım konusunda araştıracak ne var?
Pala'nın kim olduğunu adresini falan araştırıyorlarsa teprik ederim. :)))
[quote=martoniki;167588][FONT=Arial TUR]Piyasalardaki tedirginlik giderek artarken Ukrayna’nın iflas riskiyle karşı karşıya olduğuna dair bir söylentinin etkili olduğu görülüyor. Öte yandan Yunanistan’a yönelik endişelerin de giderek arttığı ve Yunan tahvilleri ile Alman tahvilleri arasındaki getiri farkının iyice açıldığı da gözleniyor. [/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Garanti Yatırım Araştırma[/COLOR][/FONT][/quote]
Dün yazmıştım strageiste, emergingler kaldıramıyor diye, okuyanlar bilir, bir süredir bu konuları işliyorum, teorileri hatırlayalım,
*kanlı dolar teorisi,
**kansız dolar teorisi,
***isyan teorisi, (EMERGİNGLERDE İSYANA KATILDI, İSYAN GENİŞLİYOR)
****kur yükselmeden IMF olmaz teorisi,
**** faizde yükseliş teorisi ve nedenleri,
* RATİNGLERİ GÖSTERİR,
[quote=sovalye;167219]artık 100 günlük ortalamaya yaklaştık
[B]spotta 100 günlük SMA= 57.388[/B]
O yüzden bu bölge çok zorlu bölge ayucuk kardeşlerim[/quote]
ayucuk kardeşlerim bu bölgeyi de hücum marşıyla kırdık+..boks.+.
[QUOTE=martoniki;167600]merhaba selçuklu patron ve de ahali :)
Pazartesi'den sonra piyasada olurum herhalde. Hımmmm :D :..:[/QUOTE]
bebe hayırlısıyla doğar inşallah patron ..
Grafik ayı bayrağı yapıyor sankim... Az sonra tekrar tepe taklak moduna geçebiliriz...
[quote=martoniki;167600]merhaba selçuklu patron ve de ahali :)
Pazartesi'den sonra piyasada olurum herhalde. Hımmmm :D :..:[/quote]
hayırlı olsun:)