indi 75600 yeresinden shortluycan mı ?
Printable View
indi 75600 yeresinden shortluycan mı ?
[quote=ares;280784]indi 75600 yeresinden shortluycan mı ?[/quote]
hayır, oarası hedefti ancak geçilemez deyil, portföyü riske sokmak istemiyorum,...şu anda orta vadelilerde sorun yok zaten, sorun olduğunda ise, iki tur da bize fırsat tanır, şu anda kovboyun bayanala nikah tazeleme durumu var, bizde dünya güzeliyiz, refe 1 ay kaldı, tınlıyan yok, bu şu demek borsaya sahip değiliz, başkaları var, istedikleri gibiler, daha önce konuştuk bunları,
yinede orta vadeliler döner ve dolar kıpırdarsa short denerim, şimdilik bu yok,
Bu gün denedim bir iki defa, eğitildim,....
14:50 DEN BERİ 10 lukta, orta vadeliler alda, platform alda ,
nikah 1.29 üstündemi ?
1.2915, sonra1.2960, bu 1.2960 düşüş sonrası tepki sınırı, burada henüz satış yok günlüklerde, ortalamalar kesmedi çünkü, sadece realize yaşandı, 1.2960 üstünde çıkış devam bu manada,...1.2915, sonrasında 1.2960 a kdarda tepki kabul edeceğiz, 1.2960 geçilirse bu realize bitmiş anlamında,...çıkış devam ediyor, fonlanma tamamlanmış, spana, grace, porto büyük proceksiyon, kıprısa sonra, irana gider,....
görüyosun deyilmi ares, 75600 ama korkutuyorlar adamı işte, harekette yokum yine,...
ikinci tura bakacam, orta vadeli kesinleştirsin sonra, diyelim ikinci turum yok dolarım kazanır bu defa,...
zaten bir sürü şey silindi moral de yk, o 10 lık kanal gitti, sarmaşık gitti,...
silinenlere üzüldüm ama mimar sensin hatırlarsın diye umuyorum,75600 de niyetlenmiştim olmadı ama o küçük balıklar gibi ucundan kıyısından sabahtan beri 650 puan almışım ağadan :)
çarpılmadan kıyıya çekiliim
[quote=ares;280886]silinenlere üzüldüm ama mimar sensin hatırlarsın diye umuyorum,75600 de niyetlenmiştim olmadı ama o küçük balıklar gibi ucundan kıyısından sabahtan beri 650 puan almışım ağadan :)
çarpılmadan kıyıya çekiliim[/quote]
neyse iki gündür donmadan seans seyrediyorum buda avantajı,
bugünde gitti ömürden ,iyi akşamlar dostlar ...
forex devam edenler için [B]günlükte[/B] paritenin [B]1.2915[/B] i direnç olarak onaylandı, ...bu değer altında düşme eğiliminde, üstünde ise düşüşe tepki ve çıkışı devam devam eder, demekki [B]1.2915[/B] altında düşüş, bu değer üstünde ise çıkışı düşünülmeli,...
cümleten iyi akşamlar,...