ayular baskın cıkıyoz 2 gundur acılısta uheuehuh hergun yuksekten kapatmaya calısan ve panık olusturmaya calısan bır aga.. haydı bastır aurthurrr :D
Printable View
ayular baskın cıkıyoz 2 gundur acılısta uheuehuh hergun yuksekten kapatmaya calısan ve panık olusturmaya calısan bır aga.. haydı bastır aurthurrr :D
bu sefer kalkış istikametimiz doğru galiba....
boz abiii biraz acele etsek...
iki gündür yollarda telef olduk....
bugün perşembe.....yarın CUMA....
MAVİŞ geliyor............
AYUYUM MUTLUYUM...
BASS GAZA ....
Benim sistem gene longda 60 lığın bozulması için 5 liğin bozulması lazım oda bozulmadı daha.
[quote=V.O.B;212655]Benim sistem gene longda 60 lığın bozulması için 5 liğin bozulması lazım oda bozulmadı daha.[/quote]
Günaydın cümleten....
Kim boz cek beşliği...
boz bozsun [B]beşliği....:)[/B]
cümletenn günaydın...
AYU KARDEŞLERİM.........
yarın bizim bayramımız........
bugün arefe günü...
[quote=EMEKDAR;212656]Günaydın cümleten....
Kim boz cek beşliği...
boz bozsun [B]beşliği....:)[/B][/quote]
Kaç gündür bozem derken bozulacaksınız.:..::..::..:
lonk devam ...700 ustu raatlatır..65 075 üstü ise piyasa mala girmekte sakınca yok der ve alırrr...
[QUOTE=V.O.B;212655]Benim sistem gene longda 60 lığın bozulması için 5 liğin bozulması lazım oda bozulmadı daha.[/QUOTE]
merhaba vob abi 59.200-65.500 düzeltmesi içinde olabiliriz düzeltme sert de olabilir yumuşakta teknik olarak 65.500 üstünde long diyorum .
günaydınlar, bol kazançlar.
yine ekran başında ara ara olabileceğim bir gün.
hepinize pela'yı feci dövdüğünüz bir gün dilerim. :)))
kefere deli gibi alım giriyo ayaklardan... almıyo sadece pasife alım girip short kapattırıyo... almaya zorluyo.. la bi git aga malmısın nesin ömrümüzü yedin hala iflah olmadın be..
Efg nerdedur acep ki :) ortalıkta gorunmuyo epeydır :)