tekrar yukarı poz almamız için kırmızın aşağı düşmesini bekleyecez artık
Printable View
tekrar yukarı poz almamız için kırmızın aşağı düşmesini bekleyecez artık
[quote=hak_an;474524]tekrar yukarı poz almamız için kırmızın aşağı düşmesini bekleyecez artık[/quote]
bekleriz
kelebek te aynen ayı der periotlar 5-15-30-60 hepsinde...
[IMG]http://image-turko.com/di-BJFH.jpg[/IMG]
Tekrar yukarı poza girmek için artık kırmızıyı aşağı almasını bekleyecem herkese iyi tatiller bu hafta başınızı ağrıttım özür dilerim..
[quote=hak_an;474527]Tekrar yukarı poza girmek için artık kırmızıyı aşağı almasını bekleyecem herkese iyi tatiller
[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=5][COLOR=Blue]bu hafta başınızı ağrıttım özür dilerim..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
keşke her daim başımızı siz bu şekilde ağrıtsanız asıl biz sana teşekür ederiz
[QUOTE=hak_an;474527]Tekrar yukarı poza girmek için artık kırmızıyı aşağı almasını bekleyecem herkese iyi tatiller bu hafta başınızı ağrıttım özür dilerim..[/QUOTE]
ne demek kardeş cok faydalı oluyorsun ne kadar cok yazarsan okadar iyi benim ve bizim icin eksik olma
[quote=hak_an;474527]Tekrar yukarı poza girmek için artık kırmızıyı aşağı almasını bekleyecem herkese iyi tatiller bu hafta başınızı ağrıttım özür dilerim..[/quote]
dur bitsin acelen ne sen gidince kırmızıyı kiim takip edicek :)
herkese çok teşekkürler iyi hafta sonları
hayırlı akşamlar iyi tatiller
bu hafta cok yordular milleti iyi tatiller dinlenip saglam kafayla girmek lazım haftaya ALLAH omur verirse
[QUOTE=citiwan;474526]kelebek te aynen ayı der periotlar 5-15-30-60 hepsinde...
[IMG]http://image-turko.com/di-BJFH.jpg[/IMG][/QUOTE]
Cümleten iyi hafta sonları.
NOT: ben bu grafiği bir yerden hatırlıyorum.::))
[QUOTE=indregandi;472406]dolayısı ile conciş analizlerime daha bir önem verilmeli,...
bakın
orada çok kısa özetim,
iki şekil
graflarını dah önce verdim,
19 aralık 2013 ten beri,...
[B][I][U]1.[/U][/I][/B]
1792.x, 1877.x,[B][COLOR="Red"][SIZE="3"] 1956.x [/SIZE][/COLOR][/B]grubu,..bu grup son olarak
1879.x ve 2300.x ilave aldı,... ve dikkat ederseniz son bir kaç gündür
1877.x ve 1879.x te oyalanıyor,..
burada 1956.x bizim tap değerimiz, 2300.x se ise olasılık vermedik, ama rakam olarak var,..
[B][I][U]2.[/U][/I][/B]
1812.x ve 1706.x grubu,
yani son saykıldan aldığımız rakamlar, geçen hafta sanırım paylaştık,..
burada 1812.x kırılırda, 1706.x görülürse, sonraki çıkış para etmez, öncü ayu sinyali gelmiş olur,..
şimdi bu iki anlizide kalan 10 hafta ile birleştirin bakalım,...
10 hafta şöle,
14 hafta kalndan 1 hafta, 4 hafta yatay ve realize, 5 hafta bunun tepkisi,
sonra 15 hafta total düşüş,...
ara işarette bakın aliveliye gold 1388.x içun yaptığımız yorumda golda 6 hafta yatay verdik,..
dolayısı ile bu sp ninde 7 hafta yatayı makul, hani sebep yok,...
ama gözler, 1877.x ve 1879.x te, ve 1812.x 1706.x te olacak,
yani teyakkuz halinde,....[/QUOTE]
Haydi hayırlısı..
23/03/2014 den alıntı