[quote=kagitci;474479]valla mı
ek yazı : az şekerli içerim nescafe sevmem turk kahvesi yerim :)[/quote]
benim bildiğim kahve içilir sen yiyorsun.brv
Printable View
[quote=kagitci;474479]valla mı
ek yazı : az şekerli içerim nescafe sevmem turk kahvesi yerim :)[/quote]
benim bildiğim kahve içilir sen yiyorsun.brv
[quote=kagitci;474478]grafigin siyahını mavisini bize haber verir isen bizim de gözlerimiz renklenir hemi, yoksa nay nay bize faydası olmaz
[COLOR=Blue]bu sistemler konuuunda herkez haklı ve derin araştırmalar yapıyorum patlatıcam bu olayı [/COLOR]:::[/quote]
kerdeş patlatırken bizim de faydamız olacaksa haber edersin :D
2 seans kurtlarla dansa hazırlanın..
pivot 99,625 den 1000 puan lık dans
hedefler
long için
99,725 üstü h 100,600..
short için
99,275 altı h 98,600
[quote=citiwan;474482]kerdeş patlatırken bizim de faydamız olacaksa haber edersin :D[/quote]
tabi ki ozaman şöyle sorayım
hangi verilere göre indikatörleri hazırlıyorsunuz mesela ?
sayın trader bu hareketler abd verisi ile dimi
[quote=kagitci;474484]tabi ki ozaman şöyle sorayım
[B][COLOR=DarkRed]hangi verilere göre indikatörleri hazırlıyorsunuz mesela ?[/COLOR][/B][/quote]
RSİ rakamlarını oynaya oynaya heni tıpta ibni sina denemiş netice alamamış tekrar lamış durmuş deneme yanılma sistemi baya zarar yazdık ama tecrübe sahibi olduk para yı bitirdim şim di de :D
[quote=citiwan;474486]RSİ rakamlarını oynaya oynaya heni tıpta ibni sina denemiş netice alamamış tekrar lamış durmuş deneme yanılma sistemi baya zarar yazdık ama tecrübe sahibi olduk para yı bitirdim şim di de :D[/quote]
valla ben deneme yanılma işinde 1 taneden fazla alım yapmam ama traderk ve hakan arkadaşların sistemlerine güvenerek 30 adet te alırım
ki deneme yanılma işine yeni başladım ilerleticem inş
tabi bu konularda tecrübesi olanlarla konuşuyorum nelere dikkat etmek lazım onlara bakıyorum hangi datalar ile çalışmak lazım onlar lazım elimde yok falan filan
bu işin başındayım ama azimliyim kararlıyım misketlerimi tüketmeden devam
ABD verileri nasıl gelicek tahminler varmı ?
Veri saati yaklaşıyor acaba yüksek gelicek bir veri pimi çekebilirmi? Meşhur kar satışının
[quote=hak_an;474468]98675 ve altı kapanış longu bozar[/quote]
5 dklık kapanış
[URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-PPO4.jpg[/IMG]