amma sakin bir gun sanki hiç heyecan olmamış gibi yaprak kıpırdamıyor endex te
Printable View
amma sakin bir gun sanki hiç heyecan olmamış gibi yaprak kıpırdamıyor endex te
makinesine kal geldi:D
kara kara düşünür en sonunda yapar bi numara artık
Ulem buraya getirdim ama bunları nasıl terse getirecem diye düşünüp durur kağıtçı:..:
[quote=hak_an;474471]Ulem buraya getirdim ama bunları nasıl terse getirecem diye düşünüp durur kağıtçı:..:[/quote]
bence biraz yukarı yapsa sonra verse çok kimse terse gelicektir
bu arada terse gelme durumu mu var :)
hani bizde gelmiyek
bu 80 endex i geçemiycek sanki
hakan aga şöyle alıcı gözüyle baksak bu adam nerden çakar, öyle bir görüntü veriyor da bu aldatmaca mıdır ?
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Telefon çaldı, karşımda diri ve güzel bir ses, kafayı toparlamaya çalışıyorum…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Önce dışarı bakıyorum günışığından saati anlarım diye…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Puslu bir gün sanki diğer günler farklıymış gibi…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Beyin yavaş yavaş kendine geliyor ve nerede olduğumu anlayarak saati arıyorum….[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Güzel sesli bayanı bozacağım saat kaç! diye de…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nereden bilsin? ecnebi diyarlarda olduğumu …[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ne derse evt dedim… Sonuç; bilgi vermek için aramış piyasa uzmanımız….[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Haliyle uyku tutmadı kaktık…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sabah sabah[/SIZE][SIZE=3]güzel sesli de olsa pala ile başladık güne…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]97025 uzamıştım çarşambayı sel almadan. Tarzım gereği sl ve tp için 500 point uygularım. Sl mutlak uyarım ama tp için ise 500 üstüne devam ettikçe her 500 puanı basamak kabul edip tp yazarım. Şu an itibariyle 99025 tp gelirse anlaşırız gelmezse yolu açık olsun…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yazamayız dedik, yazdık, demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yayınladığım grafta üst hedefler verilmişti. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Grafiğin içinde yukarı gidişi beklediğimden üst değerleri yazmıştım anlamak isteyene…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Benim yazdıklarım hikayedir...[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aslolan kendi ürettiğiniz, güvendiğiniz [/SIZE][SIZE=3]ve inandığınız sys ve onun değerleridir…[/SIZE][/FONT]
[/B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Heyacan arayan varsa duygularına göre hareket etsin…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Grafa göre daily pvt 99325 [COLOR=white](up-down 500-1000 points for me)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Siyah line maviyi kesmediği sürece kısalmak kötü sonuçlar doğurabilir diyor indik...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Siyah şu an 99425 fiyat barları altına geçerse öncü short başlar riski seven için[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yok garanti olsun derse kişi maviyi kesecek Karaoğlan 99025 tesadüf [/SIZE][SIZE=3]mü, ne dir…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Üst [/SIZE][SIZE=3]hedefleri daha önce vermiştim hatırlayan varsa…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]İyi tradeler dilerim…[/SIZE][/FONT]
[IMG]http://i.snag.gy/6OwOF.jpg[/IMG]
[quote=kagitci;474473]bu 80 endex i geçemiycek sanki
hakan aga şöyle alıcı gözüyle baksak bu adam nerden çakar, öyle bir görüntü veriyor da bu aldatmaca mıdır ?[/quote]
Longum zevkini yaşıyorum şimdi, uyandırma rüyadan kağıtçı,shortun zamanıda gelecek onun zevkide bir başkadır:..:
[quote=hak_an;474475]Longum zevkini yaşıyorum şimdi, uyandırma rüyadan kağıtçı,shortun zamanıda gelecek onun zevkide bir başkadır:..:[/quote]
hayırlı olsun eh artık bi kahvede bize ısmarlasın, cuvalı taşımana ayardım ederiz :::
Temiz kalplisin vallah billah sade kavem yeni geldi:..:
[quote=drk;474474][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Telefon çaldı, karşımda diri ve güzel bir ses, kafayı toparlamaya çalışıyorum…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Önce dışarı bakıyorum günışığından saati anlarım diye…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Puslu bir gün sanki diğer günler farklıymış gibi…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Beyin yavaş yavaş kendine geliyor ve nerede olduğumu anlayarak saati arıyorum….[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Güzel sesli bayanı bozacağım saat kaç! diye de…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nereden bilsin? ecnebi diyarlarda olduğumu …[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ne derse evt dedim… Sonuç; bilgi vermek için aramış piyasa uzmanımız….[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Haliyle uyku tutmadı kaktık…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sabah sabah[/SIZE][SIZE=3]güzel sesli de olsa pala ile başladık güne…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]97025 uzamıştım çarşambayı sel almadan. Tarzım gereği sl ve tp için 500 point uygularım. Sl mutlak uyarım ama tp için ise 500 üstüne devam ettikçe her 500 puanı basamak kabul edip tp yazarım. Şu an itibariyle 99025 tp gelirse anlaşırız gelmezse yolu açık olsun…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yazamayız dedik, yazdık, demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yayınladığım grafta üst hedefler verilmişti. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Grafiğin içinde yukarı gidişi beklediğimden üst değerleri yazmıştım anlamak isteyene…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Benim yazdıklarım hikayedir...[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aslolan kendi ürettiğiniz, güvendiğiniz [/SIZE][SIZE=3]ve inandığınız sys ve onun değerleridir…[/SIZE][/FONT]
[/B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Heyacan arayan varsa duygularına göre hareket etsin…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Grafa göre daily pvt 99325 [COLOR=white](up-down 500-1000 points for me)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Siyah line maviyi kesmediği sürece kısalmak kötü sonuçlar doğurabilir diyor indik...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Siyah şu an 99425 fiyat barları altına geçerse öncü short başlar riski seven için[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yok garanti olsun derse kişi maviyi kesecek Karaoğlan 99025 tesadüf [/SIZE][SIZE=3]mü, ne dir…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Üst [/SIZE][SIZE=3]hedefleri daha önce vermiştim hatırlayan varsa…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]İyi tradeler dilerim…[/SIZE][/FONT]
[/quote]
grafigin siyahını mavisini bize haber verir isen bizim de gözlerimiz renklenir hemi, yoksa nay nay bize faydası olmaz
bu sistemler konuusnda herkez haklı ve derin araştırmalar yapıyorum
patlatıcam bu olayı :::
[quote=hak_an;474477]Temiz kalplisin vallah billah sade kavem yeni geldi:..:[/quote]
valla mı
ek yazı : az şekerli içerim nescafe sevmem turk kahvesi yerim :)
[LEFT][/LEFT]
[B][SIZE=3]ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM RAPORU ANALİZİ
[/B][/SIZE][FONT=Arial,Arial][SIZE=3][FONT=Arial,Arial][SIZE=3]Bugün, saat 15:30’da global piyasalara etkisi çok büyük olan ABD Tarım Dışı İstihdam Raporu açıklanacak. Veri açıklandığı sırada dalgalanmanın çok yüksek olabileceğini hatırlatmakta fayda var. ABD Tarım Dışı istihdamı geçen ay 288.000 düzeyinde gelerek 218.000 kişilik beklenti düzeyini oldukça aşmış ve son 2 yılın en yüksek rakamını kaydetmişti. Oldukça iyi gelen bu verinin yanı sıra Mart Ayı verisi de 192.000 kişiden 203.000 kişiye revize edilmiş ve böylelikle 2014 yılının ilk 4 ay ortalaması 200 bin kişiyi aşmıştı. Aynı saatte açıklanan İşsizlik oranı da %6,7 seviyesinden %6,3’e inmişti. Bu oran 2008 krizinden beri kaydedilen en iyi işsizlik oranı olurken, yaşanan 0,4 puanlık sert düşüşte iş gücüne katılım oranının 1978 yılından beri görülen en düşük düzeye inmiş olmasının etkisi olduğu şüphesizdi.
Bugün açıklanacak iki önemli veri ile ilgili beklentilere bakacak olursak; Mayıs ayı istihdam artışının 210.000 ile 218.000 kişi arasında olması beklenirken aynı saatte açıklanacak işsizlik oranının %6,3’ten %6,4’e çıkması bekleniyor. ABD tarafından açıklanan beklenti üzeri veriler ışığında, Nisan ayındaki iş gücüne katılım oranında kaydedilen rekor düşük seviyenin Mayıs ayında yükselmiş olabileceğini tahmin ediyoruz. Uzun zamandır iş aramayanların, part-time işlerde çalışanların ve yeni üniversite mezunlarının ekonomide son zamanlarda görülen gelişmelere paralel iş arama sürecine katıldıklarını, dolayısıyla işsizlik oranına arttırıcı etki yapmış olduklarını tahmin ediyoruz.
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]