[quote=excali;359257]Dalır 5750'den sonra bakalım ne etcek?[/quote]
sayın üstad,
batmakta olan yunanın borsası neden +2,6 artıda aceba..siz bilirsiniz bence
Printable View
[quote=excali;359257]Dalır 5750'den sonra bakalım ne etcek?[/quote]
sayın üstad,
batmakta olan yunanın borsası neden +2,6 artıda aceba..siz bilirsiniz bence
[quote=Astatin;359258]exxxx...hayır.dng
dıtatar....lonkk dörm investment it is.dng fekat spot treyd her zaman daha golay..vob gibi lebronik deel..**[/quote]
patron dank icadından sonra cip beklentini revize etmişsindir diye düşünüyorum şimdi sen kallavi bi makina alırsın benim kasada kaskoyu karşılamayabilir o yüzden cayıyorum yani :::
[quote=Astatin;359258]exxxx...hayır.dng
dıtatar....lonkk dörm investment it is.dng fekat spot treyd her zaman daha golay..vob gibi lebronik deel..**[/quote]
Elektronik ürünler pazarındaki son icadınız , raflarda yer aldı mı , patron?:rolleyes:
[quote=Astatin;359259]sayın üstad,
batmakta olan yunanın borsası neden +2,6 artıda aceba..siz bilirsiniz bence[/quote]
(%5.5) artıda . Gözler bozuk mu , patron??
Kulaklar biraz sıradışı , ama, gözler??:..:
Yunanlılar, Aste'nin yüzerek Kurtaracağı haberini aldılar herhalde patron...
[quote=excali;359261]Elektronik ürünler pazarındaki son icadınız , raflarda yer aldı mı , patron?:rolleyes:[/quote]
dank yapan adamın bebe elektroniğiyle ne işi olur patron :..:
[quote=excali;359261]Elektronik ürünler pazarındaki son icadınız , raflarda yer aldı mı , patron?:rolleyes:[/quote]
sayın ekskali, müşkül durumdayım yardımcı olun lütfen..az önce gold 1545 atağıyla tepe, porsalarda dip yapmış olabilir mi..:D yok sa tersi mi...dngher iki durumda tüketici elektroniği satışları n assı etkilenir..size bişi olur mu? yok yok size bişi olmasın sayın ekskali
[quote=The Tatar;359264]dank yapan adamın bebe elektroniğiyle ne işi olur patron :..:[/quote]
acaba çift depe yapmış olabilir mi? :::
batmakta olan yunanın borsası neden +2,6 artıda aceba..[COLOR=red]siz bilirsiniz bence[/COLOR][/quote]
[quote=excali;359263](%5.5) artıda . Gözler bozuk mu , patron??
Kulaklar biraz sıradışı , ama, gözler??:..:
Yunanlılar, Aste'nin yüzerek Kurtaracağı haberini aldılar herhalde patron...[/quote]
siz bilirsiniz demiştim hacı eeexxx
batmakta olan yunanın borsası neden +2,6 artıda aceba..siz bilirsiniz bence[/quote]
ab ve imf toplantısı hayırlı sonuçlanmış yunan için..
yunanı kurtaracaklar diye yükseliyor, biz batacağız herhalde
Endekse UYARI..
Gayahan Hoplayarak zıplayarak geliyo.....dng.dng
pala umutları haftaya taşıyarak kapıyor seansı..