-
genel cört kitlesi, 62500-65000 yeresinde idi, bu gün bu kitleye 64800,65000 -65900 arasından bir kitle daha eklendi, şimdi aşiağıdaki kitleyi bu gün dökmüşse ki belli etmedi, bir realize yaşanır, yok dökemediyse kendi malını alarak bir 1000 puvan zorlar,
-
direnç yazmıyorum çünkü oluşmadı, ancak trend direnci 666xx de
destekler ise,
gün 65525,
120 64950, aşağıda kaldı, yeni yere çizecek,
60 64950, aşağıda kaldı yeni yere çizecek,
30 65275, yeni yere çizecek,
-
[quote=MuglaliZuhtu;214857]hocam sana fikir vermek gibi olmasın da bu pala ilk tırpanı attı 2. hareketi geri çekilme olacaktır emme 3. hareket öyle bir tırpanlayacakki pek fena olacak buralar kanımca kararımca. dün yazmışsın hocam 68 deyi, neden fikrini deniştirdinkine?[/quote]
Ahanda bu message guzu emmime yazılmıştı, tırpan 1in sonunda longunu kapatmıştı guzu emmim ve şortları gitmeye başlamıştı, imdi bakıyomda tırpanların sonuna gelmişiz gibi sanki, 663xxden dönsek şöyle bir düzeltsek nasıl olur acep, eyi olur bizim oğlan eyii.
[quote=indregandi;215250]63500 doğrudur,
Bugün 64500 beklentinde vardı yanılmıyorsam, buna göre ters yapsaydın 500-600 puvan eksi yazardın, sen yarısını koparmışsın iyide yapmışsın,
güzel kardeşim, biz ne cümbürüz nede cemaatiz,
çok da tikkat kesiliriz şüphen olmasın,
hafta başında analizimi ben yazdım, hemde soğuk ter yeresine kadar,
bir daha yayınladım, okumayan arkadaşlar okusunlar diye, burada bir çok ayrıntıyıda paylaşıyoruz, ancak insanları ve özellikle analizlerini tanımak öncelikli hakkımızdır,.....[/quote]
Gandi hoccam 64500 yanlış yazılmış 65500 olacak zaten yukarı bekliyordum sehven pir yannışlık yapmışım, o mesaage yazılırkene sanırsam 65200ler yanıyordu, bende 65500de gelirim demiştim hemen altlarda. Ben yarısını kopardım ama yarın şüphen olmasın onlar geri konacak +gep le açarsek biraz daha verebilirim kafasına palazade emmimin velakin düzeltme sırasında longlara devam edicem, düzeltme bitip yarınki tepeyi gectiğimizde yine full longta olacak Zühtü Efeeeeee.
Haydeeeefelerrrrr
-
[quote=MuglaliZuhtu;215265]Ahanda bu message guzu emmime yazılmıştı, tırpan 1in sonunda longunu kapatmıştı guzu emmim ve şortları gitmeye başlamıştı, imdi bakıyomda tırpanların sonuna gelmişiz gibi sanki, 663xxden dönsek şöyle bir düzeltsek nasıl olur acep, eyi olur bizim oğlan eyii.
Gandi hoccam 64500 yanlış yazılmış 65500 olacak zaten yukarı bekliyordum sehven pir yannışlık yapmışım, o mesaage yazılırkene sanırsam 65200ler yanıyordu, bende 65500de gelirim demiştim hemen altlarda. Ben yarısını kopardım ama yarın şüphen olmasın onlar geri konacak +gep le açarsek biraz daha verebilirim kafasına palazade emmimin velakin düzeltme sırasında longlara devam edicem, düzeltme bitip yarınki tepeyi gectiğimizde yine full longta olacak Zühtü Efeeeeee.
Haydeeeefelerrrrr[/quote]
hoşgeldin muğlalı efe haydi görem seni,
-
[quote=indregandi;215266]hoşgeldin muğlalı efe haydi görem seni,[/quote]
Gandi hocam şimdi diyorumki yarın sabah bu tırpanların sonuncusu gelecek emmeee ordan short açmaya değermi? trent denen şeye oturmuşuz ne gerek var diyorum, bi taraftan şeytan yaklaşii diyoki guzu emmim gibi tüm puvanları cebe at. arada derede galdık be yaw, neyseeeee biz yarısını kapamışız kalanlar içinde bir tepe ve tepeden dönüş görelim diyorum, sanırım en akıllıcası bu. 66300mü 66500 mü depe yoksa 66900e kadar götcekmi bakem bu pele.
Efemmmmmmmm
-
66300 de olabilir, 500 de şu anda dediğim gibi, trend 666xx da, bir tek bu belli,
ben pazarlara bakarım, 30 luk pazar oluştu, bu traş pazar zaten hükmü olmaz, 60 lık ve 120 lik daha oluşmadı, bunlar kırılan dirençlerinin arkasından ölece bakıyorlar şimdilik, yereleri bir öncekinde yazdım ve değisecek diye ekledim, kısaca şu 120 lik pazar oluştuğunda günlük etkilenir, bu yarın olursa yarın etkilenir, ancak bunun da turu var, bir iki tur attırırlar, iyi puvan yapar, turları iyidir 600 puvan ve üstünde çalışır,...
-
[quote=MuglaliZuhtu;215267]Gandi hocam şimdi diyorumki yarın sabah bu tırpanların sonuncusu gelecek emmeee ordan short açmaya değermi? trent denen şeye oturmuşuz ne gerek var diyorum, bi taraftan şeytan yaklaşii diyoki guzu emmim gibi tüm puvanları cebe at. arada derede galdık be yaw, neyseeeee biz yarısını kapamışız kalanlar içinde bir tepe ve tepeden dönüş görelim diyorum, sanırım en akıllıcası bu. 66300mü 66500 mü depe yoksa 66900e kadar götcekmi bakem bu pele.
Efemmmmmmmm[/quote]
trend henüz oluşmadı, bunlar ikna turları, bir öncekinden örneklersek, şu 71500 e giden, orada 56800 den 65150 yapıp döktüler, nereye 62125 e ve sonrasında trende girerek 71500 e dayadılar, tabi bunlar ölçü deyil ama kaymakta alınmalı, marginler,......o nedenle,.....
her durumda sıyırırız, şimdi siyasi takvim oluşmuşsa ki öyle görünüyor tükeniş yükselişide olabilir bu, bu işte en kötüsü olur, çünkü takvimi almışştır içerden ve dışardan, iç konjöktür görece rahattır, tasarı olur iplemez, kamyon yakalanır iplemez, imf sonlanır iplemez, referandum vardır iplemez, çünkü biliyordur fırsat yakalamıştır ve kullanır bu çok tehlikeli, herkes sorar ne zaman duracaklar diye, sonra pireyi deve yapıp döküverirler, bunlar böle, o yüzden doğru olan alışsa alışa gitmek satışsa satışa gitmek,........şimdi alıştayız ve bu geçerli,........
-
ben görürsem yazarım şu anda ne görüyorum alış neyni yazıyım, alışta,.....
ama hafta başında ise belirsizlik vardı sordum kendime yazabilirmisin, neyini yazıyım dedim belirsizlik işte, çizgideydi çünkü, ama oturduk olasılıkladık, mantıkladık, o yazdığım çıktı, şimdi o yazılan geçildi yukarı denge olamadan yazamayız, traş olur,..
ama canlı anlatım yapabiliriz, bu olanağım var,........
-
cümleten günaydın bol kazançlar..
-
günaydın güzel kardeşlerim. palayı dün ağşam bernankeylen yandan yandan göbek atarken görmüşler. böğün cörtçülere ağıt yaktıracak bu anlaşılan.
dün bana sakal tıraşı yaparken oramı buramı doğradı deyyus. her yerim yara bandı var. bu kasaba tıraşa mı gidilir?
-
-
sanırım günün en önemli noktası 66800 buranın geçilmesi ile yeni tepe ihtimali artıyor.. buranın gecılmesı bırcok sl calıstıracaktır ayrıca buranın gecılmesı 5.dalgayı da gecersız kılıyor ve oncekı sayımları bosa cıkarıyor.. bugun için tek kısa denemesini burada yapmayı düşünüyorum. burayı gecerse anında kapatırım pozu.. gün boyu burada oyalanacagını dusunuyorum..
yok bu seviyeye gelmeden düşmeye başlarsa 5 . dalgayı yakalamısım gibi düşünüceğimm ve hedefine ulaşana kadar (en az 57000) inmeyeceğim.. bakalım senaryolar nasıl işleyecek...