-
[quote=Traderk;474379]O amaçla sordum zaten, amacı tam olarak biliyormusunuz diye.[/quote]
[URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=2764"]takae[/URL] abim le sık sık anlık görüşürüz istişare ederken elinde onun da her an takas bilgileri var ken demekki o da konuşma sırasın da tarih verip 28 mayıstan bu güne bakalım dedim o da baktı görünen köy kılavuz istemez daha önce alım tarafında olan DEUS satım tarafına geçtiğini farkettik :D
-
[quote=Traderk;474381]geceye hazırmısın..
.heyk[/quote]
evet hazırım
-
[QUOTE=citiwan;474382][URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=2764"]takae[/URL] abim le sık sık anlık görüşürüz istişare ederken elinde onun da her an takas bilgileri var ken demekki o da konuşma sırasın da tarih verip 28 mayıstan bu güne bakalım dedim o da baktı görünen köy kılavuz istemez daha önce alım tarafında olan DEUS satım tarafına geçtiğini farkettik :D[/QUOTE]
geçen hafta çarş. 23,000 long tu.
cuma 7000 loga düştü dün 9.300 shorta döndü.
-
-
97000 ve altı 5 dklık kapanış shorta döndürür üstü long diyor
iyi akşamlar
-
-
sayın trader saat kaçta ?
-
Bir iki arkadaşım var
EW dalgalarına meraklılar
Senelerdir grafikler çiziyorlar,:yü::dü:
numaralar koyuyorlar, yorumlar yapıyorlar v.s.
bana da yolluyorlar işte şu dalga bu dalga
anlatıp duruyorlar.
Bu EW dalgaları
benim trade sistemime göre bir anlamı yok
Bu işin uzmanı JELİBON dur. .heyk
gerisi hikayedir.
EW çalışma olarak yapın.
[B][I]Her dalgacı kendi dalgasında boğulur [/I][/B]
iyi akşamlar.
-
Günaydın herkese iyi sabahlar
-
s.a
bol kazançlı bir gün olması dileğimle...
-
selamun aleyküm hayırlı günler .......
05 Haziran 2014 Avrupa Merkez Bankası Bugün Ne Yapar ?
Piyasalara Olası Sonuçları:
Her hâlükârda bugün gelecek bir faiz indirimi Euro/Dolar paritesini aşağı çekecektir ancak kalıcılığı sorgulanmalı.
* Avrupa Merkez Bankası’nın (AMB) refinansman faizini 10 - 15 baz puan düşürmesi piyasalarda kredibiliteyi artırma açısından olumlu olacaktır. Ancak yeni bir genişleyici paketle beraber açıklanmaz ise etkisi kısa olacaktır.
* Biz bugünkü toplantıda Avrupa Merkez Bankası (AMB)’ nın LTRO açıklayacak kadar agresif bir adım atmasını beklemiyoruz
* Draghi’nin, gelecekteki toplantılara referans vererek kredilere yönelik yeni ek programlar açıklayacaklarını duyurmaları en iyi senaryo olur. Bunun gerçekleşmesi halinde €/$ paritesini Avrupa Merkez Bankası yaz boyunca baskı altında tutma olasılığını elde eder. Yani bir ay içerisinde 1.33’den tekrar 1.38 seviyesine yol almayız.
* Euro/Dolar paritesinde görülecek “ olası ” gevşemenin o miktarda Türk lirasına yansıyacağını düşünmüyoruz.
* ABD doları önümüzdeki 2 - 3 ayda güçlü kalmaya aday bir para birimi olarak duruyor bizce. Buraya dikkat etmek gerek.
-
günaydın durumlar nasıl ?