84600 e gelsin basarım sana pala efendi
Printable View
84600 e gelsin basarım sana pala efendi
buda hızlı mental 5 dk gayri
[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/8919/mental.png[/IMG]
ığğğğğğğ çarpılıoorr
Şimdik bekleyen konutta iyi gelir. Değme keyfine
[QUOTE=Strategist;312102]Patron girişler çok sağlam ama çıkışlar çok erken oluyor... :o :o :o
Sonra mal gibi bakıyorum arkasından düzeltme yapana kadar... Misal şu an yaptığım gibi... :o :o :o
Ama VOB'da çıkmadım... Bu long'ları uzlaşmaya götürürüm... :)))[/QUOTE]
bende altın short sevdasından vazgeçtim artık stro baba .... konsolidesi bitsin ... bakacam .. :o:o:o
papaz 13061 den 1,3167 hareket etmiş, oysa ben 1,3161 den 1,3260 yaparmı diyordum, beklentiye bak hareket bak, demekki oda döndü aşağıya:)
wazgeçtim vermiyorum pala
çalıştı saat ortalaması..
1 saatteki marj 3000 puana yaklaştı..
Saraylı hocam bu apsd neden sürekli - de var bir oyun bu işin içinde ama anlayamadım
Ben shortlara sitop kolunu çektim:)
Flat aq
600 üstü fena...
Konut çok iyi gelmiş down uçar yukarı
86000 geçsin uzun, geçemesin yarın short aq... aq$#0 palası
abowwwww
oooo.... mondiyoo.... :)))
Strobull kaçar... Geceye long devam...
Normalde kaparıtırdım, sabah - gap ihtimali az değil ama zarara düşmedikçe oturacağım bu pozda.. Tamamını geri versem de gam yemem... Son kararım... :..:
tekrar ala geçti ?
papazda aynı hareketi yapmazmı, acaip sinir oluyorum böyle zamanlarda voba, başka zaman kılını kımıldatmaz namussuz.
Bu APSD ye akıl sır erdiren varmı ne oluyor buna
hızlı mental son durumz
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/3414/mentalc.png[/IMG]
kısalar iyi çarptı ya...:(:o:(
800 puan...
halbuki uzunlardan 2475 kazanmıştım,ona sayacaz artık napalım...
:mad::mad::mad:
şövalye konuyu açmışken piyasanın 1 saatte yaptığı hareket güzel bir örnek oldu..
83700 den sattayım hala satta bekliyorum. herşey mal mülk demek değil tibete çıkarım artık napim:)
84500 e gel palaa
altın longladım kendime hayret ediyorum .. üvvvvv rallysagne sync ..:D:D
önce teknik arıza,sonra yatay ,sonra sert aşağı ve sert yukarı,
sistemleri sinyal verdirecek kadar...
zor bi gün....
600 den kısalar istop biraz uzun treyd tekrar kısa 800 den.Dünkü kadar değil ama.Yarım poz sayılır..Bizde bir gariplik var, kokusu çıkar yakında...
cillop gibi fırsatı kaçırdık.. :) oysa çok net doneler vardı..hehe..yapabildiğim tek şey 84100den şort kavır yapıp 650 den yeniden kısa açmak oldu...kadder
sistem hala sat bende 950 den :) iyi çarpıldık şu ana kadar canımız saolsun
84700 den şort sistem hala satta bu ne biçim iş ya 84175 den kapanan şort tekrar açtım sanırım bu şort da badem olacak gibi yarına kaldı artık kokusu yarına çıkar eğer böyle kaparsa şort kalırım yok 84900 üstü kaparsa flatlarım
Tahminim yarın yine 85000-83000 hareket edecek.
Short devam short.
84650 altı şelale olsun
[quote=selçuklu;312139]altın longladım kendime hayret ediyorum .. üvvvvv rallysagne sync ..:D:D[/quote]
:):):)))
[QUOTE=sazan;312152]:):):)))[/QUOTE]
:D:D:D:D ....2000-2500 ne zaman olur abi ....üvvvvvvv . :o:o:o
825 den stop yok arkadaş hiç beğenmedim geceye flat bu şort sinyali fena çarpılcak .dng
[quote=selçuklu;312153]:D:D:D:D ....2000-2500 ne zaman olur abi ....üvvvvvvv . :o:o:o[/quote]
:p:p.kom.kom
dowun grafiği çok pis be arkadaş fena çıkışa başlamış gibi görünüyor yok arkadaş sistem şort ben flat yarın gapla gider long lar bide iyisimi flat kalmak
Astiii msq da varmı sinyal
sazan abi .. ranacak gibi .....emergency .. 2500 olsun ... üvvvvvvvv
[IMG]http://img252.imageshack.us/img252/9620/adszbv.png[/IMG]
ben gider hayırlı akşamlar
flat nerdeyse şort açccaktım asti yetişse msq geçici al verdi dese riske girer longlardım :..: