şu anda long'um ama aklıma şöyle bir senaryo geldi. velevki 80000'e değdirip geri getirmek istediler. Sanrım çok kişi bunu düşünüyordur. Aceba 80000'e değdirip geri gelir gibi yapıp roketlerler mi? yoksa çok mu psikopatça bir düşünce :)
Printable View
şu anda long'um ama aklıma şöyle bir senaryo geldi. velevki 80000'e değdirip geri getirmek istediler. Sanrım çok kişi bunu düşünüyordur. Aceba 80000'e değdirip geri gelir gibi yapıp roketlerler mi? yoksa çok mu psikopatça bir düşünce :)
[quote=Osmanaga;364410]şu anda long'um ama aklıma şöyle bir senaryo geldi. velevki 80000'e değdirip geri getirmek istediler. Sanrım çok kişi bunu düşünüyordur. Aceba 80000'e değdirip geri gelir gibi yapıp roketlerler mi? yoksa çok mu psikopatça bir düşünce :)[/quote]
valla Osman her an her şey olabilir bu piyasada....dng
*tcmb: önlemler çerçevesinde yeni zorunlu karşılık artışına yönelik ihtiyaç azalıyor-bloomberg"
sanırım bu haberden dolayı zıpladı piyasa biraz?
05/07/2011 10:39 *templaton fonu yöneticisi mobıus,"yunanistan'ın borç yapılandırmasına ihtiyacı kesin"-bloomberg ht
05/07/2011 10:39 *templaton fonu yöneticisi mobıus,"yunanistan'ın euro'dan çıkması borç krizine çözüm olmaz"-bloomberg ht
05/07/2011 10:39 *templaton fonu yöneticisi mobıus," gelişen piyasalarda yükseliş gelişmiş piyasaları geride bırakacak"-bloomberg ht
dün ISCTR öncülüğünde piyasayı yukarı aldılar...bugünde ona dikkat edin derim...
Dün ttelekomla son 10 dk 300 puan artı yaptılar ttelekom bugün -7 kayıpta bugun garanla dususu engelliyorlar...
dj futurlar hafif ekside...aşağıdaki sayım sayın tertiplinin sayımıdır..
ben shorttayım..
bugün kritik...
ilk sean işlem hacmi 600mil...Bu hacimsizlik alıcınında satıcınıda isteksiz olduğudur..Taşlar yerine tam oturmuş değil..dikkat fazla yüklenmeyin
yine sıkıcı bir seans ve yine mi bir haber gelip roketleyeceğiz yukarı doğru-bilemedim :)
bu ekim vade'deki hareketler doğru mu arkadaşlar???
İndi Üstad bugün hiç gözükmedi inşallah yaramaz bir durum yoktur
[quote=eyyüp;364479]İndi Üstad bugün hiç gözükmedi inşallah yaramaz bir durum yoktur[/quote]
iyiyim çok şükür, sizleri izliyorum yerimden :D,.....78600 altı kalışa short (realize) var,.....
oyalanmadan long devamı için, 79175 üstüne 6 kademe daha alış yapması gerekli,...yani 79175+300=79475;
demkki şimdi oylanıyor,......600 altında kalışlarda ise ralize var,....bu da 788xx(gizli denge var burada) altında en erken başlar, garantili yere ise 600 altında kalışa olur,....
78025, 77550, ve en nihayet 77 250 olur,.....
iki dk daha sabrederse 925 üstünde, tabanı 78025 den , 78550 ye alacak,....
yani hep aynı, işte buradan short açmayın,......çünkü kötü yere burası deyil,...
kötü yere, 78618, 120 lik stop, 78642 günlük pvt, onun için short onun altında olur,...oraya kadar olan ise longun devamıdır,......geçen bu hatayı bile bile yaptık, SeM e 77600 altı diye söyledimiş kendim ısrar etmiştim,.....
denge verdi, 78925, 78575 olarak, böylece, 77550 yi 1000 puvan yukarıya taşıdı orayı ihlal edeceğine burayı ihlal edecek, böyle düşüneceksiniz,...
böylece 600 altı short açmakta riskli oldu,.....çünkü 575 geldi, ......
[quote=indregandi;364493]iki dk daha sabrederse 925 üstünde, tabanı 78025 den , 78550 ye alacak,....[/quote]
İşte Ustalık...İşte Usta....Welcome back Master of the Futures.brv.brv.brv.brv.brv.brv.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Usta
Komando gibi savunuyorlar hattı 78500e long yazalımmı?
[quote=ayuthaya;364507]Usta
Komando gibi savunuyorlar hattı 78500e long yazalımmı?[/quote]
günlük te long devam ben realizeden bahsediyorum,....
kişi ya pozunu tutacak yada yukarıdan stop olup aşağıdan yerine koyacak,...
stop yeri ise bence pvt de olmalı, 78642 de o,...
İstihbarat Subayından bilgi akışı gelmiyor?neden acep?
[quote=ayuthaya;364512]İstihbarat Subayından bilgi akışı gelmiyor?neden acep?[/quote]
kimki o, citiwanmı,.....
[quote=indregandi;364513]kimki o, citiwanmı,.....[/quote]
yes Sir....Veriler iyi geldi uçuşa geçerler şimdi yada sabah gap var..
yarın sabah gap yaparsa ben shortlarım 80 81 aralığında gerçi usta sen 85 bekliyosun ama perşembe ortalık karışacak diye bişey duydum tekrar longa oluruz assagıdan
[quote=ayuthaya;364517]yarın sabah gap yaparsa ben shortlarım 80 81 aralığında gerçi usta sen 85 bekliyosun ama perşembe ortalık karışacak diye bişey duydum tekrar longa oluruz assagıdan[/quote]
öle bir yerdeki yukarı kırışı uçak olur,....dediğim gib stoplar 786xx de kaldı,...
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/6/46169135.png/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2866/46169135.png[/IMG][/URL]
[quote=indregandi;364521]öle bir yerdeki yukarı kırışı uçak olur,....dediğim gib stoplar 786xx de kaldı,...[/quote]
uçak bileti 200ho da oda 550 de bana dj nin iyi kapanışıyla yarın sabahki gapla birlikte kırarlar gibi geliyor bugün ao asagıda kaldı servis edilecek habere para veriyor aga hergün olursa cebini yakar
[QUOTE=ayuthaya;364517]yarın sabah gap yaparsa ben shortlarım 80 81 aralığında gerçi usta sen 85 bekliyosun ama perşembe ortalık karışacak diye bişey duydum tekrar longa oluruz assagıdan[/QUOTE]
Sevgili ayuthaya bu tür duyumların kaynağı nedir güvenilirliği nedir sorabilirmiyim ...
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/38/47982268.png/][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/4503/47982268.png[/IMG][/URL]
günlüktede böyle gözüküyor,....
[quote=indregandi;364350][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/804/16202487.png/"][IMG]http://img804.imageshack.us/img804/4692/16202487.png[/IMG][/URL][/quote]
[quote=indregandi;364351]şimdi bu son grafta günlük,
bu grafta yine konu şu, birbiri içinde açılan ve kapanan indikler var,....
bir düşüş pysasında, yani shortta, kırmızı kırmızıyı kesene kadar,...bir çıkşta ise turuncu turuncuyu kesene kadar,........devam,.....ama o arada işte 4000-5000 düşüler olur,...aşağıdan çık yukarıdan shortla,...longdada tam tersi, hep aşağıdan long ol,...taki turuncu turuncuyu kesene kadar,...şimdi bu turuncu 1.devre, kırmızı ise 2. devre, safha yani,....şimdi bakın bu gün ağzını açtılar kırmızının ve içine mum koydular,...yani kişinin ağzını açıp kürdan dayıyorsun aynı şey,...
işte turuncu hareket sonlanana kadar, kırmızı aynen shortta turuncunun yaptığı gibi, 4000 -5000, 3000, 2000 lik mevcud içinde hareketler yapar, bu önemli deyil, turuncudan devam, taki kesene kadar, aradaki iş bu işin sonunda bir profit verir,...
ilk kırmızılar turunculara iki koldan vurur,...bunlar il sinyal olur, örnekte yeni longa geçmiş, erken safhayı tamalamış ve 2 safhaya orta dercede terende yeni dönüşen bir haraket var[/quote]
[B][I]dünkü bu analize önem verin, turuncu indikleri unutmayın, onlar kesene kadar py long, bu arada düşüş olur olmaz deyil, 1000-2000 düşüş olur ama ölçü almak lazım bir şeyi,.....[/I][/B]
şimdi bakın benim shortum gelmiş al başına belayı,....
yarın - gap olabilir, mvcud korunabilir, yani benim gibi shortlayanları bir düz eder,....bakalım artık,....
[quote=eyyüp;364524]Sevgili ayuthaya bu tür duyumların kaynağı nedir güvenilirliği nedir sorabilirmiyim ...[/quote]
Sevgili eyyüp kaynak mahirmi değilmi anlıycaz hep beraber...duyumun teyidi henüz gelmedi...teyidi gelirse duyum olmaz bilgi olur..
[quote=eyyüp;364524]Sevgili ayuthaya bu tür duyumların kaynağı nedir güvenilirliği nedir sorabilirmiyim ...[/quote]
[quote=indregandi;364527]şimdi bakın benim shortum gelmiş al başına belayı,....[/quote]
Usta.. kaça short yazmıştın?
[QUOTE=ayuthaya;364531]Sevgili eyyüp kaynak mahirmi değilmi anlıycaz hep beraber...duyumun teyidi henüz gelmedi...teyidi gelirse duyum olmaz bilgi olur..[/QUOTE]
Üstüne sakın alınma bu yazıyı görünce aklıma seans salonundaki günler geldi ,
salonda arkadaşın biri bir hisse hakkında bir şeyler uydururdu 1 saate kalmaz herkes inanırdı işin garip tarafı uyduranda inanmaya başlardı :D
beyler bu kaynakları falan boşverin,.....kriter oldumu stoplayın aşağıdan yerine koyun, taki turuncular kesene kadar,
bakın penbe, turuncu, kırmızı, açık mavi......ben iki tane verdim daha, .....esas ternd açık mavide olur,....herkesin shortladığı dönemde,.....bu olmaz ise yani turuncu keserse,....stop olur döner shortlarız, şimdi yapılacak iş, stop olunması gerekli yerde stop etmek aşağıdan koymak, yapamayanlar ise tutacak,...taki short gelene kadar,....
ama benim bu şerroya bir ahım var, 77250 den kalan,.....daha çok verirse onuda alırım,...vermesse graf attım arasdan stop long devam ederim,..793xx yere,...
[quote=ayuthaya;364533]usta.. Kaça short yazmıştın?[/quote]
900,...
[quote=eyyüp;364534]Üstüne sakın alınma bu yazıyı görünce aklıma seans salonundaki günler geldi ,
salonda arkadaşın biri bir hisse hakkında bir şeyler uydururdu 1 saate kalmaz herkes inanırdı işin garip tarafı uyduranda inanmaya başlardı :D[/quote]
:D:D:DHayatımız uyduruk be eyyüp..:D:D:D
İllüzyon sanatı değilmi bu piyasa:D....kim kime yedirirse...:D
uzlaşmaya bakın hele,....650 pyde, 850.......alllah bildiği gibi yapsın lem ağa, 79450 den uzlaşsaydınız daha iyi olurdu,....
.....yarın çok önem verdiğim bir pvt var,....birde stop indikatör,..bunlar 786xx lerde,.....
cümleten iyi kşamlar,.
79500-600 geçilebilrse 81000 dönüş için uygun yerler. 81000 lerin geçilmesi ile 84-85 hedefleyebilir. Buraların da geçilmesi düşüş trendini kırmaktır. Yeni zirveler beklenir.
Şimdilik bu senaryodan yana değilim.
Ağustos vade kapanışı önemli. düşüş trendi devam ederse
79-81 lerden döner 70 altında kapanış yapabilir.(benim takip edeceğim yol şimdilik bu) 79-81 aralığında çok dikkatli olmalı. Eğer bu olmazsa uzun devam dönüş gelene kadar. isterse 85 i geçsin.
eğer düşüş trendinin kırılabileceğini düşünüyorsanız. 85 üstü çıkışa devam yapar. Çıkış devam ettikçe uzun devam ederiz.
bu önceki eski meşhur dirençler vardı,
78150, 78375, 79200, 80050 bunlar hep sorun oldular,......daha üsttekileri unuttum kayıtlarda var ama, bakın 79633 vardı kasten öle yazıyordum akılda kalsın diye,...
79633 telefon numarası gibi,...bu 79633 geçilirse gerisine karışmayın,....