Günaydın.
Bol kazançlar...
Printable View
Günaydın.
Bol kazançlar...
saatlik kanalizasyon .. dirnç var .. 600 lerde ... yygd ben şahsen ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/e2b988af.png[/IMG]
hhiiiçç müsterih değilim hiiççççç
Bugünde sıkıcı bi gün bizi bekliyor galiba :confused:
way canına diyorum ya..bu Ekim vadede çok kısa vadeli olarak yorumlarında tam ters indikatör oldum ha..misal yukarı diyosam anında 200 puan basıyolar..aşağı diyorsan anında 200 alıyorlar..hehehehhehehe..du bakalım
Tarihi rekorlardan rekorlara koşan borsada short kovalıyoruz, short kovalıyoruz, altımız kuru kalıyo.. :))) Yalanmış meğersem trend trading mrend trading.. :..:
[quote=a.kaya;288683]Bugünde sıkıcı bi gün bizi bekliyor galiba :confused:[/quote]
valla belli olmaz...eğer dışarıyı takip edecek isek, FDJ deki TOBO veya Takoz dan biri çalışacak..ona bağlı bizdede..amma bu haftasonunu bulabilir debiki....
bir de ben EVET e verilen piyasa tepkisini, IMF anlaşmasının olmamasına verilen tepkiye benzetiyorm ben.... Orda akümülasyon için kullanmışlardı burda distribisyon için sanki...ama sanki.... uhuhu
[quote=Strategist;288685]Tarihi rekorlardan rekorlara koşan borsada short kovalıyoruz, short kovalıyoruz, altımız kuru kalıyo.. :))) Yalanmış meğersem trend trading mrend trading.. :..:[/quote]
Senin yüzünden artık GAP bilem olmuyo, lem..:..::..:
Aha... Prechter (Kayahan'ın Amerika şubesi) yine televizyona çıkıp göçecez demiş... Ben long'a geçiyorum, yalan oldu şelale melale... üvvv...
[url]http://www.elliottwave.com/club/analyst-videos/ewi/prechter-on-cnbc/default.aspx?title=Long%20Bear%20Market%20Looming&code=INDBODY&cn=indvid1[/url]
[quote=Astatin;288430]Patron... "Flying Triangle"
[IMG]http://i54.tinypic.com/11tyetg.png[/IMG][/quote]
bunu öne alalım..ehuehue
şş, buraya verdiği enerjinin 10da birisini başka bir şeye verse buradan kazandığı paranın binlerce katını kazanacak olan delüleeer .kom
naapıyonuz lem :::
[quote=unlimitted;288692]şş, buraya verdiği enerjinin 10da birisini başka bir şeye verse buradan kazandığı paranın binlerce katını kazanacak olan delüleeer .kom
naapıyonuz lem :::[/quote]
valla ben buraya verdiğim enerjinin 10 katını işe veriyorum ama dediğin olmiirr...ühühühhühüh
[quote=Astatin;288686]valla belli olmaz...eğer dışarıyı takip edecek isek, FDJ deki TOBO veya Takoz dan biri çalışacak..ona bağlı bizdede..amma bu haftasonunu bulabilir debiki....
bir de ben EVET e verilen piyasa tepkisini, IMF anlaşmasının olmamasına verilen tepkiye benzetiyorm ben.... Orda [B][U]akümülasyon[/U][/B] için kullanmışlardı burda [B][U]distribisyon[/U][/B] için sanki...ama sanki.... uhuhu[/quote]
ustad senin cümlelerin bazılarını anlamak için google ye yazıyorum acaba ne anlama geliyor diye bu tabi ki benim cahilliğimden kaynaklanıyor yanlış anlama :..:
[quote=Astatin;288695]valla ben buraya verdiğim enerjinin 10 katını işe veriyorum ama dediğin olmiirr...ühühühhühüh[/quote]
sorun sende :D
Biraz Forex takılacam bugün ufak miktarlarla... Bu VOB'dan iş çıkmaz... AUD/USD 0,9369 long, stop 0,9349... üvvv....
[quote=unlimitted;288692]şş, buraya verdiği enerjinin 10da birisini başka bir şeye verse buradan kazandığı paranın binlerce katını kazanacak olan delüleeer .kom
naapıyonuz lem :::[/quote]
Forex'te işin ne o zaman , lemm??:..::..:
[quote=a.kaya;288696]ustad senin cümlelerin bazılarını anlamak için google ye yazıyorum acaba ne anlama geliyor diye bu tabi ki benim cahilliğimden kaynaklanıyor yanlış anlama :..:[/quote]
hodja nasıl bilmiin ya...Güzide insan Halil R. bu kavramları yurdun en ucra köşesine kadar ulaştırdı diye biliydik...akümülasyon ; toplama, distribisyon: dağıtma..........
[quote=unlimitted;288698]sorun sende :D[/quote]
yok bence sorun işte....:::
vobda 60 dk lıkta hedefi 81300-500 olan bir flama var acaba yanlış mı değerlendiriyorum. 79500 kırılınca netleşir mi
short cover yaptım full flat .. vay anasını arkadaş ..
Her dakika azar azar yeni zirve yapıyoruz yahu ne kadar sinir bozucu..Coşku namına en ufak birşey yok...
Short cover ve Longgg.. 79.275'e inerse flat'ler ve Pala'ya saydırırım.... :..:
[quote=excali;288701]Forex'te işin ne o zaman , lemm??:..::..:[/quote]
forekse €/JPY'ye long olarak 106,77'ye bas bakayım 500 dolar.
bugün kaç parayla uyanmışsın bi hesapla...
aha o işim var işte! :::
yemişim VOB'u. :D
[quote=Strategist;288712]Short cover ve Longgg.. 79.275'e inerse flat'ler ve [B]Pala'ya saydırırım....[/B] :..:[/quote]
Pala da o sırada senin paracıkları sayıyor olur herhalde..:..::..:
[QUOTE=Astatin;288684]way canına diyorum ya..bu Ekim vadede çok kısa vadeli olarak yorumlarında tam ters indikatör oldum ha..misal yukarı diyosam anında 200 puan basıyolar..aşağı diyorsan anında 200 alıyorlar..hehehehhehehe..du bakalım[/QUOTE]
Ne güzel siz işi çözmüşsünüz...
Yorumu yapın terse pozisyon alın....
[quote=asimileci;288707]vobda 60 dk lıkta hedefi 81300-500 olan bir flama var acaba yanlış mı değerlendiriyorum. 79500 kırılınca netleşir mi[/quote]
gayet doğru değerlendiriyorsunuz.
79-80,5 aralığı vob tarihindeki en önemli (ve bence oldukça uzun bir süre oyalanılacak) aralık olacaktır...
[QUOTE=Astatin;288686]valla belli olmaz...eğer dışarıyı takip edecek isek, FDJ deki TOBO veya Takoz dan biri çalışacak..ona bağlı bizdede..amma bu haftasonunu bulabilir debiki....
bir de ben EVET e verilen piyasa tepkisini, IMF anlaşmasının olmamasına verilen tepkiye benzetiyorm ben.... Orda akümülasyon için kullanmışlardı burda distribisyon için sanki...ama sanki.... uhuhu[/QUOTE]
Hafta sonunu bulamayabilir bu gün birşeyler olacak gibi.
[quote=unlimitted;288713][B]forekse €/JPY'ye long olarak 106,77'ye bas bakayım 500 dolar.[/B]
[B]bugün kaç parayla uyanmışsın bi hesapla...[/B]
yemişim VOB'u. :D[/quote]
Hesap dökümüne bakıp söylesene lem..Ne bizi uğraştırıyon?. Kaç para kazandın yine??.brv.brv
Eger dogru değerlendiriyorsam hızlıca o hedefe gitmesi gerekir ki sizin ikinci cümlenizden bu aralıkta bekler tezini cıkarıyorum. Flama hedefine dogru hızlıca gitmezmi.
[quote=unlimitted;288716]gayet doğru değerlendiriyorsunuz.
79-80,5 aralığı vob tarihindeki en önemli (ve bence oldukça uzun bir süre oyalanılacak) aralık olacaktır...[/quote]
[quote=hilmi;288715]Ne güzel siz işi çözmüşsünüz...
Yorumu yapın terse pozisyon alın....[/quote]
Yok Hilpatros o iş o kadar kolay değil...Bir paradigma var.
Eğer bu şekilde işlem yapmaya kalkarsam; Acaba yorumumu bilinçaltım manipüle eder mi? Yani diyelim ki şort yorumu yapacağım, bilinçaltım final çıktı yine şort olacak şekilde ilk aşamada yine long mu der :)
:D Ha bu arada YYŞD
[quote=unlimitted;288713]forekse €/JPY'ye long olarak 106,77'ye bas bakayım 500 dolar.
bugün kaç parayla [B]uyanmışsın[/B] bi hesapla...
yemişim VOB'u. :D[/quote]
nasıl yani unli hocam forexde poz açık bırakarak uyayabiliyormusun :..: vay beee bizim bi arkadaş 100 $ lık açmıştı wc ye gitti geldi 15 dk da para sıfırlanmıştı .dng
Fena yukarı basacaklar da DAX'ın kafayı yukarı çevirmesini bekliyorlar gibi bir hissiyata kapıldım birden... Ters indikatör olarak kullancaklara duyurulur... ;) :..:
250 altı istop longşayne oldum .. bakalım .... highly unmüsterihim ..
[quote=unlimitted;288716]gayet doğru değerlendiriyorsunuz.
79-80,5 aralığı vob tarihindeki en önemli (ve bence oldukça uzun bir süre oyalanılacak) aralık olacaktır...[/quote]
unli hocam ben max 4 yada 5 gün diyorum oyalanma süresi olur oda olursa fazla değil ya yeni zirvelere 81*** lere yada aşağılara realizeye gideriz.
burdan yukarı dönmesi lazım artık herhalde bugünde +200 puan ile kapayacak sonra çıkacaklar gene rekor kırdık diye manşetlere taşıyacaklar :::
[quote=a.kaya;288731] ya yeni zirvelere 81*** lere yada aşağılara realizeye gideriz.[/quote]
Kaya abi, Selçuklu ile yapacağımız TV programına baş konuk olarak davet ediyorum seni... Bence de ya düşer ya çıkar... :..:
[quote=Strategist;288725]Fena yukarı basacaklar da DAX'ın kafayı yukarı çevirmesini bekliyorlar gibi bir hissiyata kapıldım birden... Ters indikatör olarak kullancaklara duyurulur... ;) :..:[/quote]
"Getiri eğrin closed" mu lem??:..::..:
[quote=excali;288735]"Getiri eğrin closed" mu lem??:..::..:[/quote]
Bende getiri eğrisi yok, götürü eğrisi var.. :::
[quote=Strategist;288733]Kaya abi, Selçuklu ile yapacağımız TV programına baş konuk olarak davet ediyorum seni... Bence de ya düşer ya çıkar... :..:[/quote]
:..: ya onun için demiyorum ilk söylediğim kelimeye baksan bi yatay 4-5 gün max sürer belki sonra ya 81*** gideriz ya da düşeceğiz demek istedim..uff ya bi daha yorum yapmayacağım :::::::::
Bu da yeni moda oldu dax aşa hareketlendimi bizimkiler dellenyo başlıyorlar agresif alımlara.