-
[quote=unlimitted;208317]boz abey,
tıkatli olmak lazım gelir. sen tecrübe adamısın. bilirsin, hakiki malı dirençte ya da destekte gümleteceklerini.
63.400 direnç der durur herkesler. 20 bin kontratı 1.000 puanda alan adam 4 kademede 1000 kontrat alıp milleti istoplatmaktan kaçınmaz...
uyarayım dedim gayrı...[/quote]
[I]sağolasın ...teşekkürler.....[/I]
[I]64.400 ..ü bilerek girdim....kısmet .nasip neyse o olur...[/I]
[I]dizlerim ve dişlerim çok titriyor........[/I]
:cool:
-
[QUOTE=Cerphin;208215]bugün açılıyor odl de hesabım.. sırf eur/usd de alış yapmak için açtırıyorum.. orada tam slow olacağım..:..:[/QUOTE]
Hayırlı olsun + kazanclı
Eurusd da futurelarında mı foreks piyasasında mı işlem yapacaksınız.
-
short . .tekrardan güzel tokat yiyorum teprik ederim kendimi .. ıngaaa .. kapansın artık .
-
63.150 aşağı kırılmalı.........
ilk önemli yer burası........
-
[QUOTE=selçuklu;208330]short . .tekrardan güzel tokat yiyorum teprik ederim kendimi .. ıngaaa .. kapansın artık .[/QUOTE]
patron..dur bence..hırs yapma..üww...üüüüüü..ben bi defa böyle bi işlem yapmıştım...aracı mest oldu..üüww..bi yere kaçtığı yok bence..:o:o
-
EFG feci longluyor 2 gündür...dün bugün yaklaşık 20.000 kontrat LONG yaptı...nooluyoruz lan?
75/80 e mi gidiyoruk?
42.000 kontrat LONG u var vade başından bu yana...
-
650 de sartlım duruor..orayı alırsa uzarım...yooksam ...cık cıkkk...borsa yarın da var..önemli olan yarın para var mı:)
-
Spot saatlerdir aynı yerlerde, demekki bugünde vob 1000 puan artı kaparsa yeter dediler, yukarı zorluyolar ama.
-
bıktım lönkten yuaw cımadan bevri cımartesü bazar bazartası salı eylemsiz geçti üüv
emortım banada jarkı at
-
63350 short 1/4..20 kontratın 5 ini burada actım..gecen vadede ortalama 67500 dü,61350 de uzlasmıstım..bu vade bu kazandıgımı vermessem rahatlamam..65 bine kadar kadameli shortlıyacagım,
-
63200 altına gelmeden en ufak sat oluşmuyor görülüyor, ne biçim oldu yaa, almıyolarda:) yok alsalar dahada daha yukarılarada shortumuzu yapsak rahat etsek:)
-
ulem ne takozmuş be ..uzado uzadı aya vardı..fil at olmak sıkıcı..çok sıkıcı..pööff ki pöfff
-
[quote=TÜRKOĞLU;208334]EFG feci longluyor 2 gündür...dün bugün yaklaşık 20.000 kontrat LONG yaptı...nooluyoruz lan?
75/80 e mi gidiyoruk?
42.000 kontrat LONG u var vade başından bu yana...[/quote]
efg - garanti elele hepberaber 64 bine :)
-
Buralarda ağa shortör buldukça yukarı gider, acele edilmemeliydi, sabırlı olmalı:) saygılar.
-
dipten 4.000 puan teptik...yarın belki soluklanır piyasa...belkide hepten aşağı döner kimbilir...ama az buz değil 2 günde 4.000...
-
feci cortlamak ısteorum...yarına eksı gep te kapanıp...sonna tekrar yukselışe atlamak ıstıorum...bela mı mı ıstıorum ..alla alla...
-
[quote=bull market;208342]Buralarda ağa shortör buldukça yukarı gider, acele edilmemeliydi, sabırlı olmalı:) saygılar.[/quote]
Abi dogru diyorsun da ya gitmesse,ona oynuyoruz,herkes 64binde shortlıyacak zaten..ama tabi bu 66000 e de yol acabilir o zaman cok pis zarar yazarız:)
-
[QUOTE=QUEEN;208333]patron..dur bence..hırs yapma..üww...üüüüüü..ben bi defa böyle bi işlem yapmıştım...aracı mest oldu..üüww..bi yere kaçtığı yok bence..:o:o[/QUOTE]
durdum apla sisteme döndüm ... histem exxx oldu .. üvvvv .. 5 dk sat verene kadar uzun ..
-
60 dakke sat vermeden şort açmıycem..belkim flatlarım..
-
[QUOTE=selçuklu;208346]durdum apla sisteme döndüm ... histem exxx oldu .. üvvvv .. 5 dk sat verene kadar uzun ..[/QUOTE]
aplası gurban..piyasa sakin..hafif yukari..panik yapma..
-
[B]bozz..dan ayulara müjde....[/B]
[B]yarın yeni bir gün............[/B]
[B]ayular.....iyisiniz..........[/B]
-
düşüyormuyuz.........
ha ha haaa.....
hadi gene iyisiniz ayular............
-
Tamam bu vob düşüşünü garantiledi bende:) haa, yarın çıkmazmı? çıkabilir belki ama, sonunda düşüş olacaaaaak:) o gadder.
-
sabahki kısalarla devam...sistem sat da....ekran başında olamıyorum...günlükler.66.700 den beri sat da...
-
Deutsche dösüyor gencler,ich liebe deutsche:))
-
basturun ayular ha gayret......800 ün altında malamat olur boğalar....
-
sn boz ayı yarına kalmayabilir:..:
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i566832_15.png[/IMG]
-
[quote=boz ayı;208351]düşüyormuyuz.........
ha ha haaa.....
hadi gene iyisiniz ayular............[/quote]
[B][/B]
[I]bozz amcanızın dizleri titreyince ne olur..???[/I]
[I]heleki dişleride başlarsa....[/I]
[I]geberrrrrrrrr............:dü::dü:[/I]
-
-
allah yerim onu ben döşemasu. bileğine guvvat....
-
dow şov...
bu gece, sinemalarda...
kaçırmayınnn! ::::::::::::
-
[quote=sazan;208359].uyk:..:.uyk:).uyk;)[/quote]
:confused::confused::confused::confused::confused: düşündüğüm şey mi demek acep
-
işler deişti,,,kapanışa dooru uzayacaım...
-
950 ile 15`lik sat veiyor.
Saatlik de gecici sat diyor...
-
[quote=boz ayı;208358]
[I]bozz amcanızın dizleri titreyince ne olur..???[/I]
[I]heleki dişleride başlarsa....[/I]
[I]geberrrrrrrrr............:dü::dü:[/I][/quote]
kapanış tahminim 63400 sabaha da gapla 64400 ::: olmazsa mavişten bilirim.uyk
-
-
geçici sat yanıp sönüor ama kesinleşen bi şey yok an itibari ile
-
950 uzunum vetana mıllete hayırlı olsen...
-
[quote=unlimitted;208361]dow şov...
bu gece, sinemalarda...
kaçırmayınnn! ::::::::::::[/quote]
avatar gibin 3 boyutlu mu yoksam :) bu arada indregandi abimin dediği olduğu gibi 400-500 puvan indirip şiort algısı yapabiliyor olabiliyore.dng
-
palanın küsküsü değil bu..