fx ci sendemi gittin abi:(
Printable View
fx ci sendemi gittin abi:(
[QUOTE=feridunabi;166694]Guzu şu grafiği bi yorumlasan. Yabancılar satıyor diyorduk ama, son 2 çubuk öyle demiyor. Grafik garan hissesi takas fiyat değişimidir. veriler en son dün akşam günellendi. Takaslar 2 gün geriden geliyor, bunuda hesaba katmak lazım.
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i251506_garan-18.11.2009.jpg[/IMG][/QUOTE]
sn feridunabi yabancı takasında ki artışın sebebi garanti yatırımda bulunan garanti hisselerinin citibank yabancı virmanlanmasıdır...
çok daha önce citi bunları garantiye virmanlamıştı şimdi geri aldı.
görünürde yabancı takası artmış oldu...
58425 maliyet cort ::: istop olcam kibi geliyor
58500 istop oldum
tesekkür ediyorum güzel kardeşlerim....
yaww benim yaptıgım iş gıcık iş....
söyleki...
millet mala kilitlenmişken....birden gelip BU BORSA YÜZDE 20 DÜŞER...diyorum...
demekle de kalmayıp...bunun bilimsel ve ticari sebeblerini...destan destan yazıyorum...
maldaki...bulsa bi kaşık suda bogar beni...
ama ben...bilgilerimi kullanarak bunun böyle olacagını biliyorum...
ve dayanamayıp yazıyorum...bunnar benim sahsi görüşlerim...emme...genel inanışa ters görüşler oldugu üçün....gıcık adam oluyorum...
dünde...kerim agam...lem yazıyorsun ediyorsun emme kimse seni sevmiyor deyince...
TEPEMİN TASI ATTI....ha ha ha...
meger sevenlerim varmış....takdir edenlerimde...saolun usaglar...
sakat yerelerdeyiz gendine guvenmeyen dikkat etsin gayri
yuaw guzum şinci biz cepceyizleri doldurduk ya.... en buyuk hata yapma riski olan edamlarız gayri... ekistradan cesaretimiz var emman dikkat edelim
hakim güç...
borsa düşer diyeni...ne TV ye...ne gazeteye...nede internette yasatır...adamın işini bozuyor bu gerçek görüşler...
kolay iş degil bu...bu yüzden yazmak aslında çok tehlikeli...
evet...
45 800 lerdeyiz...boyun cızgısı sayılır bu...burayı savunacaktır....teknikçiler üçün...onlarda furusacaktır....burayı tutmak üçün...
emme...nafile...
[quote=jani;166793]hakim güç...
borsa düşer diyeni...ne TV ye...ne gazeteye...nede internette yasatır...adamın işini bozuyor bu gerçek görüşler...
kolay iş degil bu...bu yüzden yazmak aslında çok tehlikeli...[/quote]
aman guzum dikkat et kendine...
OBO kırlıyormuş gibi fake atmasın bunlar.
sonuçda herkesin bildiğini yapmazlar. 59 üstüne bi daha cıkıp beklenmedik anda OBO boynu kırılırsa şaşırmam ben. yinede üstdalar ne der bilmem?
buugün gıpraşmayan short pozlar kazanır..çünkü poz dan çıkınca yeni poza girmeye çalışanda korku ve paranoya had safhadadır.kafada 1001 çeşit düşünce oluşur,ego,süper ego,id hesabı...
guzum ve arkhadaşlarım....
şinci benim herzamanki graf deel emme farklı bi graf koyuyorum...
tecrubelerim derki...... bu bolge sakat bolge gayri.....
eger grafta bu yapıyı gorursem herzaman aşavıdaki hareketlerden korkmusumdur.....
Aklımızın bi köşesinde dursun gayri....
[IMG]http://i45.tinypic.com/9035ft.png[/IMG]
aynı fikirdeyim fxci....
[QUOTE=jani;166782]tesekkür ediyorum güzel kardeşlerim....
yaww benim yaptıgım iş gıcık iş....
söyleki...
millet mala kilitlenmişken....birden gelip BU BORSA YÜZDE 20 DÜŞER...diyorum...
demekle de kalmayıp...bunun bilimsel ve ticari sebeblerini...destan destan yazıyorum...
maldaki...bulsa bi kaşık suda bogar beni...
ama ben...bilgilerimi kullanarak bunun böyle olacagını biliyorum...
ve dayanamayıp yazıyorum...bunnar benim sahsi görüşlerim...emme...genel inanışa ters görüşler oldugu üçün....gıcık adam oluyorum...
dünde...kerim agam...lem yazıyorsun ediyorsun emme kimse seni sevmiyor deyince...
TEPEMİN TASI ATTI....ha ha ha...
meger sevenlerim varmış....takdir edenlerimde...saolun usaglar...[/QUOTE]
Lem guzum seni sevmeyen ölsün
[QUOTE=jani;166803]aynı fikirdeyim fxci....[/QUOTE]
bizi eyle kilitledilerki guzum....
hem desteğin altında duruyolar namıssızlar.... gelde lönk yap.....
cortta otursan... sinir harbi için yukardaki graftan kıllandırıyolar tecrubeli graf okuyucularını ....deptimmi depiği 10 yüz 1000 milyon gucunde katırın arkhasına oturuyomus gibin ..... gelde rahat cort tut :::
bana göre şunu yapması mümkün...
44 500 e inip...30 spotta bu 56 000 ler....oradan...pull-backle boyun cızgısına geri gelmek....10 iş günü...44 500 ila 46 500 arasını gergef gibi örüp...
ikinci dalga düşüşüne baslaması....bununla...boyun kırıldı diyenleride sattırmış olacak...
çünki...her satan yeni müşteridir...MÜŞTERİ LAZIM BUNA...
BAKIN Bİ HATA YAPTIM...MALDAN 60 000 DE CIKIP..TEPKİYE OYNAMAK İSTEDİM...
ne oldu...
hiçbirşey...kar edemedik...zor basabas kurtulduk...ve 59 000 den shortladım...
yani 1000 puan gitti...çıkmasam o parayıda almıştım....
kısa vadeyi analiz edelim
584xx altında satış baskısıyla net olarak 57975 yeresıne düşüş potansiyelimiz var asıl düşüş bu noktadan sonra gelir 57975 önemli buyuzden....
emme 584xx yeresiyle oyun hamuru gibi oynuyor pelam..... ben yokum o yuzden flat beklıyorum gayri...
584xx üstünde ise fena depik atma potansı var yukarı ..... burda hedef pelanın insafına kalmış....
Sayın saraylı 59,775e kadar bir tepki olası diyor. (Asıl 52000bekliyor). Ben 59,600 civarı buldum. fxci seninki 60,000i aşmış gibi senin 15lik nakışa ihtiyaç var tepki yeresi için.
vobix...
olabilir bu....
öte yandan...kurban bayramına 5 iş günü kaldı....tam o günnerde dow düşmeye baslıyacak....
bayram dönüşü...limit downlar veya limit up lar sözkonusu olabilir...dikkatli olmak icabeder...
herkes tepki derdinde.. teknik olarak olması lazım.. longcu sayısı şortcudan fazla... bence 58800 kritik
gecen eylülde...bi bayram dönüşü vob u limit up yapmişti...yani bi kontrat yoketmişti...bu yüzde 100 zarardı...eli mahkum zorla mal aldı usaglar....
[QUOTE=küçük_k;166826]herkes tepki derdinde.. teknik olarak olması lazım.. longcu sayısı şortcudan fazla... bence 58800 kritik[/QUOTE]
graf eyle duruyoki.... hiç ısınamadım gayri.... pis çok namıssız herturlu katakulliyi beklemek leazım bu graftan.... normalde kesin hedef belirtirim emme bu graf eyle bı graf deel :::
GUZU hocam seni görmek güzel lo vallaha 5000 puan kar yazsaydım böyle sevinmezdim lo iyi varsınızz
[quote=küçük_k;166826]herkes tepki derdinde.. teknik olarak olması lazım.. longcu sayısı şortcudan fazla... bence 58800 kritik[/quote]
bildiğim kadarıyla kontrat sayısında loncularla shortcuların eşit olması gerek.
yoksa nasıl karşılıklı kontrat işlemi yapılsınki?;)
[QUOTE=fXci;166831]graf eyle duruyoki.... hiç ısınamadım gayri.... pis çok namıssız herturlu katakulliyi beklemek leazım bu graftan.... normalde kesin hedef belirtirim emme bu graf eyle bı graf deel :::[/QUOTE]
sürekli long short duran Fur kaççı tırtıkçılar varya onnarı hedef alan bi graf bu.... destek direnc yerelerini bol ihlal ederek bol stopla cepceyiz doldurmaya calısıyore pela....
[quote=kafayı_yemis_dusler;166832]GUZU hocam seni görmek güzel lo vallaha 5000 puan kar yazsaydım böyle sevinmezdim lo iyi varsınızz[/quote]
saol bitanem...cok yoruldum...bunnar dinlendiriyor....
ben aslında yazmıyacaktım...bu fxci zorladı...kanıma girdi...bu baslıgı actırdı....
[QUOTE=trader38580;166833]bildiğim kadarıyla kontrat sayısında loncularla shortcuların eşit olması gerek.
yoksa nasıl karşılıklı kontrat işlemi yapılsınki?;)[/QUOTE]
Kontrat sayıları eşit de longcualrın sayısı fazla diyor 10 tane longcu toplam 100 kontrat taşırken 2 tane shortçunun toplam 100 kontrat taşıması gibi.
[quote=jani;166835]saol bitanem...cok yoruldum...bunnar dinlendiriyor....
ben aslında yazmıyacaktım...bu fxci zorladı...kanıma girdi...bu baslıgı actırdı....[/quote]
Jani üstad,abi sırf senin analizlerin degil senin laflarınada hastayız,o ne güzel lügat,hergün dirhemime yeni bir laf koyuyorum valla,saolasın..
[quote=jani;166648]üç haftada...102 000 okuma almış bu baslık....
sadece...
sevgili ordi...
ve
sevgili trader38580...
tarafından beyenilmiş görünüyor...
bu nedenle bu baslıgı kapatıyorum...[/quote]
[quote=jani;166835]saol bitanem...cok yoruldum...bunnar dinlendiriyor....
ben aslında yazmıyacaktım...bu fxci zorladı...kanıma girdi...bu baslıgı actırdı....[/quote]
fıxci hocam iyi yapmış kanına girerek kan lazımsa bizde takviye edelim fixci hocam guzu hocama ihtiyacımız var sizlerden öğrenecek çok şey var daha bu acemi vuruşkan olmaya aday evlatlarını öksüz bırakmayasın sakın:) guzu hocam sana seviyoruzzzz
guzu hocam geçenlerde bir kaç not düşmüştün.
aha rakkamlar usaglar....
.....................hedefler....şimdi....
ulusal 100.......42 000.......46 335...
ulusal 30.........53 000.......58 900
akbank..............7.80...........8.15
amiral................5.20............5.65
garan.................4.90............5.50
ykb....................2.80.............3.06
kchol..................3.30..............3.82
sabah baktım akkız 815 gelmiş dedim bi long yapayim yaptım korkmadınmı desen vallaha korktum emme dedimki guzu hocam demişşe vardır bi bildiği diye ve az önce teslim ettim ALLAH razı olsun senden hocam
mesai bitti sağlıcakla kalın öğleden sonra görüşmek üzere...
amiral...garan...sabahki diplerinden 3 ve 4 kademe yukarıda....
amiral...200 günnük ortalamasını kırdı...etrafında...garanın ki 5.00 civarında...akkız 7.90 da...oda bu sabah 8.15 i öptü...selocan 9.45 civarında....
[quote=elstock;166837]Jani üstad,abi sırf senin analizlerin degil senin laflarınada hastayız,o ne güzel lügat,hergün dirhemime yeni bir laf koyuyorum valla,saolasın..[/quote]
ha ha ha...zevkti benim için...saol bitanem....
[quote=kafayı_yemis_dusler;166839]guzu hocam geçenlerde bir kaç not düşmüştün.
aha rakkamlar usaglar....
.....................hedefler....şimdi....
ulusal 100.......42 000.......46 335...
ulusal 30.........53 000.......58 900
akbank..............7.80...........8.15
amiral................5.20............5.65
garan.................4.90............5.50
ykb....................2.80.............3.06
kchol..................3.30..............3.82
sabah baktım akkız 815 gelmiş dedim bi long yapayim yaptım korkmadınmı desen vallaha korktum emme dedimki guzu hocam demişşe vardır bi bildiği diye ve az önce teslim ettim ALLAH razı olsun senden hocam[/quote]
bu rakkamlar hergün artıyor...degişikleride izle...
en iyisi aksam güncelliyeyim....
58 500 lerde vob....500 puan kardayım...tepki koyamıyor...
çünki...dün koydu...58 250 den 59 475 e...ve tüm shortları dogradı....
[quote=jani;166532]311 milyonluk hacimle 58 250 ye indi...58 800 den 58 250 ye...550 puan...
207 milyonluk hacimle...58 250 den 59 400 e çıktı...1150 puan...[/quote]
[quote=jani;166567]bana göre...tepkileri seans içinde koydular bu sefer....
şöyleki...
59 000 den....59 775 e tepki kduar...550 puan kardaydım...kapayıp shrt olmalıydım...yapamadım...59 200 longdum sabah...
indi 58 250 ye...ve 1150 puan tepki kodu...59 400 e...
TEPKİLER BİTTİ...SIRADA GAPLA 1000 PUAN ASAGI ACILIŞ KALDI....
yani bugünki dip...58 250...[/quote]
bunu ve altındakini...dün shorta geçiş sebeblerim olarak yazmıştım...haklı çıktım....
mermi hızıyla 58 150 yi boyladı...emme öpmedim...850 puan kardı bu....
jani baba merhaba yoktum bir haftadır ben çizdiğin ilk plana uydum hep sadık kaldım ekim vadeyi 59700 den kapadıktan sonra aralık longladım çünki tepki 62 bin koyacak demiştin 62,00 dende longu kapayıp shortladım aynen bekliyom babacım valla
işler yoğun bir haftadır aha yeni oturuyom A LLAH SENDEN RAZI OSUN
SENDE OLMASAN HALİMİZ NİCEDİR
.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=tırtıl;166855]jani baba merhaba yoktum bir haftadır ben çizdiğin ilk plana uydum hep sadık kaldım ekim vadeyi 59700 den kapadıktan sonra aralık longladım çünki tepki 62 bin koyacak demiştin 62,00 dende longu kapayıp shortladım aynen bekliyom babacım valla
işler yoğun bir haftadır aha yeni oturuyom A LLAH SENDEN RAZI OSUN
SENDE OLMASAN HALİMİZ NİCEDİR
.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
benden 1000 puan fazla kazandın...maldan inmedigin için...ben hata yaptım...açgözlülüktü o...edecegim kar 1000 puan azaldı o yüzden...
DERS OSSUN...YENİDEN...