[quote=indregandi;244544]120 lik alış vermiş bir daha uyumayalım, denge yeresi önemliydi,....[/quote]
120 lik palaya çarpmış bile, ulem, 66431 de şu anda,
Printable View
[quote=indregandi;244544]120 lik alış vermiş bir daha uyumayalım, denge yeresi önemliydi,....[/quote]
120 lik palaya çarpmış bile, ulem, 66431 de şu anda,
66135,
65930,
indi bu değerler stopumu gösteriyor biraz anlatırmısın bana
çoğu ınsan saatlık konvansıyonel değerli macd yi pek beenmez...ama benım ıcın onemlı krıterdır...özellikle -1<macd<-0.75 seviyesinden dönüyorsa...
[quote=EMCİ;244571]indi bu değerler stopumu gösteriyor biraz anlatırmısın bana[/quote]
bu değerlerin fiyatlar üstünde ise boğa, altında ise ayı pysi, fiyat değerler arasında ise, ki fazla durmaz, py hazırlık yapıyordur bir tarafa, zaman 5 lik, ancak bütün zamanlarda uygulanabilir, tabi portföy yönetimi önemli,
örnegin günlükte,
68490,
68249, dayız, örneğin bunlar geçilrse boğa olacağız, neden ne olursa olsun,
[quote=ATHLON;244572]çoğu ınsan saatlık konvansıyonel değerli macd yi pek beenmez...ama benım ıcın onemlı krıterdır...özellikle -1<macd<-0.75 seviyesinden dönüyorsa...[/quote]
değerli bilgiler için teşekkürler atlon devamını bekliyoruz,....
Teşekkürler indi Değerli bilgilerin için Şu anda alımdayız o zaman son değerlere göre
[quote=EMCİ;244580]Teşekkürler indi Değerli bilgilerin için Şu anda alımdayız o zaman son değerlere göre[/quote]
5 dakikalıkta böyle, günlüğü de verdim ona görede satıştayız, dönüşleri min zararla atlatmak için 5 lik kullanıyoruz,...
Sağol şimdi daha iyi anlamaya başladım
66288,
66053,
bant 66429,da
Karin üstüne rahat rahat oturabiliriz o zaman çoğu zaman erken çıkıp kazançtan oluyordum böyle oluncada pozisyona erken girip fazla beklemem gerekiyordu çok sağol indi
[quote=EMCİ;244585]Sağol şimdi daha iyi anlamaya başladım[/quote]
bunlar trendi sonuna kadar takip ederler, aradaki seviye farkı karınız olur, bant verdiğim zaman özellikle satış tayken örneğin bizde satıştayız misal aynı yöndeyiz py ile, o taktirde bantın üç-dört kademe altından hiç korkmadan flat olup tepeden tekrar short açabiliriz, bu durumda katlamalı kar oluşur, ancak boğada bu yapılmamalı, sadece ayı için geçeli,....