-
[QUOTE=marakes;91573]yok farkındayım da merak ediyorum hani bi gün gelir mordak sakinlikle satasmadan saldrmadan küfür veye argo kelimeler kullanmadan derdni anlatabilir mi..bakıyorum herkese saldırıyosun..madem haklı olduguna inanıyosun bunu neden normal şekilde yapmıosun..böyle haklı iken haksız oluyosun farkında degilmisin..yoksa benim için burası bi forum ..forumun dışına çıkmak istediklerimle de iyi şekillerde çıkmayı tercih ederim..basit oyunlarla falan ugrasmaya zamanım yok..ama sen de ugrasmasan keske..senin için iyi olur yani..yoksa dedgin gbi yolun uzun[/QUOTE]
yol uzun.....bu arada tam efendi modundasın ama yemezler.....biz çok anlatmaya çalıştık derdimizi sen yenisin sanırım ondan bilmiyorsun......
saldırmıyorum sadece konuşuyorum......sen saldırı görmemişsin....küfür etmedim bu arada demek sen geçmişleride bilen eski ky sin......
neyse senlede artık takıntılıyız....bu kadar basit....
madem çok delikanlısın özelime yaz....kısa yollardan halledelim....
akıl vermeyi bırak...
-
her türlü düşmana hazırım.....sizler kaşındıkça bende kaşımak için yazacağım.....
uzatanlara hodri meydan.....
bu foruma daha yeni bitme olup asıl bostan sahiblerini kimse kaçırttıramaz....
sadece hata yapar....elini belli eder.....temizlik zamanı geldiğinde yüzünü yıkayacak zaman bulamaz....(genelleme)...
-
yok vala ugrasamam senle:)yemezsen gargara yap:)ben senin gibi başka yerlerde hınçlanıp burda sinirimi atmaya gelmiyorum ki..ne yazcam özeline..vala çok da üzülürm takıntılı olunca..bosver bunları mordak.sakin düşünrsen yazdıklarımın önemini anlarsın..her neyse ben biraz uyuyım sana iyi mesailer..burda gösterdgin enerjiyi piyasa yorumları yaparak da gösterirsen begeniyle okuruz..
-
demek bu gece şanslısı sevgili marakes çıktı....+.+.+.
tebrikler......brv.brv.brv
-
bu gece bitti.....yoruldum artık ama yarına aynen burdayım....daha çöl savaşcısını bekliyoruz edebi felsefi yazar arkadaşımızı.....
birde çok değerli dostların gitmesine sebep olanlar kına yaksınlar.....piyasa elbet alır ifadeleri.....
zaman ya zaman işte zaman öyle bir ifade alır ki......adamı aynen ....t eder.....
biz hep burdayız.....zaman bize gösterecek bu forumda ki .....leri.....lelele.lelele
-
almancılar gibi keyiflerin yerine gelmesi için almancılar gibi olmamız lazım:D
[url]http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,533424&id=1&galeriid=5871#galeriStart[/url]
-
Metocum,
Geçen gün arkadaşlarla içiyoruz.. Senin anlıcan, foruma 18 değil 2-3 saat takılabiliyorum :)..Nostalji yaptık biraz, o esnada bi parça çalıyordu eskilerden..
"Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında" derken şimdi aklıma sen geldin "sen bir ceviz ağacısın bu forumda, hem sen bunun farkındasım, hem tüm forum farkında"......istersen kiril alfabesi ile de yazayım kuzucum:)
-
Astatin sana hediye paketi getirdim gel bak
[IMG]http://i142.photobucket.com/albums/r99/rozixx/box_gold.jpg[/IMG]
-
[quote=Mete;91776]Astatin sana hediye paketi getirdim gel bak
[IMG]http://i142.photobucket.com/albums/r99/rozixx/box_gold.jpg[/IMG][/quote]
ııhhh.. bu geceki pozisyonum zarar yazabilir ..bana en büyük hediye geriye dönük işlem yaptıracak bir VOB platformu olur..varsa öyle bişi aliimmm..zuzucuummm
-
[quote=Astatin;91775]Metocum,
Geçen gün arkadaşlarla içiyoruz.. Senin anlıcan, foruma 18 değil 2-3 saat takılabiliyorum :)..Nostalji yaptık biraz, o esnada bi parça çalıyordu eskilerden..
"Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında" derken şimdi aklıma sen geldin "sen bir ceviz ağacısın bu forumda, hem sen bunun farkındasım, hem tüm forum farkında"......istersen kiril alfabesi ile de yazayım kuzucum:)[/quote]
Ceviz ağacı ne güzel ağaçtır, ulu ağaçtır, hiçbir şey yapmasa cevizi var :D
Teşekkür ederim birtanem harika benzetme...
şarkı türkü demişken birden çağrışım yaptı, söğüt de değilim ki gelip dalıma yuva yapasın, idare edecen artık
Astiii yuva yapmışş ceviiiz dalınaaa , ammannn ammannn:D
-
alemsiniz yaaa.. keşke her ikili polimik sizinki gibi komik olsa..:)
-
[QUOTE=jerfin;90654]....
[COLOR="Red"][B]Ben şimdiye kadar forumda hep tartışmalardan ve polimiklerden özellikle kaçınan, uzak duran biriydim.[/B][/COLOR] Hiç kimseyi bilerek yada isteyerek asla kırmadım. [COLOR="Green"][B]İstemeyerek kırdıklarım oldu ise de özür diliyorum. [/B][/COLOR]Son zamanlarda tatsız olaylar yaşandı, hiçkimse kendisine dönüp de benimde hatam var demedi, hep suçlu aradı. Olaylar bu noktaya kadar geldi malesef.
....[/QUOTE][QUOTE=tuareg;90781]Buraları tanımaya anlamaya calısıyorum, galıba bır de şöyle bir durum var, [COLOR="Blue"]bir grup kendı arasında anlaşıp hadi şuraya gidelim diyor, (bu guzel, deneyımlerını baska bır yere tasıorlar ve haklı sebeplerle- buraya kadar sorun yok)[/COLOR] sorun daha sonra baslıyor, gruptan bırısı herhangı bır tartısmaya katılınca KLİK hemen devreye giriyor, forum da kendını bu ınsanlara borclu hıssettıgı ıcın (sadece benım komplo teorımdır) pek de tarafsız davranamıyor, basıt bır tartısma kamplasmaya donusuyor.. gerısı malum.
Oysa ben her zaman durust ve adil olunabıleceğini savunmuş, buna inanmışımdır... En yakın dostum bıle yanlıs bır tutuma gırınce, dostumdur taraf tutayım demek yerıne, hata senın dostum demenın, o dosta iyilik olacağını düşünmüşümdür....[/QUOTE]
Ben bunları daha yeni gördüm. Neler olmuş böyle yawf?
Recep senin dediğin gibi gezici bir grup var sanırım. Benim eski forumdaki üyeleri de buraya getirdiklerini duymuştum. Ama senin bahsettiğin gruptan farklı sanırım bunlar. Bu gezici grupluk bir yerde tıkanacak sanırım. Neticede gidilecek forum kalmayınca kendi forumlarını kuracaklar. Zamanında mantar gibi türeyen bankalaın 2001 krizinde doğal seleksiyona tabi tutulması gibi bu forumlardan da kapananlar olacak sanırım.
İnsanlar sanal alemde tanımadığı kişileri kırmak için en bu kadar çaba sarf eder anlamıyorum. Sayın jerfin ben de sizin gibi davranmaya çalışıyorum. Hatta mümkün olduğunca etliden sütlüden uzak durmaya çalışıyorum. Tarafısızım hiçbir kişi ya da kurumla alakam yoktur. Sorunlu ortama yaklaşmamaya çalışırım. Birisini muhatap alıp onunla yazışıyor olmam onun destekçisi olduğum anlamına gelmesin. Burada yazmaya devam ediyor olmam da gidenlerin ya da yasaklı olanlara ters düşünce içinde olduğum anlamına gelmesin. Her zaman belirttiğim gibi herkesin birbirini kırmadan bir yerde yazması taraftarıyım. Kim haklı kim haksız konusuna karışmam. Ben hakem de değilim hakim de değilim. Sorunu olan insanlar aklı başında yetişkin insanlar oldukları için kendi sorunlarını çözebilecek yapıdadırlar. Zamanla kendi sorunlarını çözeceklerine inanıyorum.
Bu forumda [B]deks[/B]ten başkası msnimde kayıtlı bile değildir. Doğrudan sataşma olmadığı sürece kimseye cevap da vermem olayın üstüne de gitmem. Cevabı da başkalarını rahatsız etme hakkım olmadığı için özel mesajla veririm. Daha önceleri hurricane ile bir sorunum oldu o kadar. Benim zaten kimseye pek faydam yok analiz vs şeklinde. Bu yüzden kendimi kenara çekme kararı aldım. Zaten her kişi için ayrı forum takip edecek zamanım da yok. Ben kendi içime döneyim biraz. Buralarda huzursuzluk görüp moralimi bozmakatan iyidir. Akşamları DJ lotoya bakarız yine. Orada kavga gürültü olmuyor.
Bir dizide duymuştum her 1000 kelimede bir pot kırma ihtimali artmaktaymış. Bir baktım da 2000 mesajı geçmişim burada. Elbet ben de farkında olmayarak birilerini kırmış olabilirim. Şimdiden peşinen özür dileyeyim.
Herhangi bir sebeple bana ulaşmak isteyenler de özel mesajdan ya da mesaj sayısı yeterli değilse ya da yasaklıysa [IMG]http://resim.ekibi.org/web/email/vobixyahoocom.gif[/IMG] adresinden email yoluyla bana ulaşabilir.