-
[QUOTE=sentinus;26315]şöyle bir strateji keşfettim 5 dakikalık grafiklere bakarken. Exit için kullanılabilir sanırım. Henüz system testerda denemedim ama fena durmuyor. Sizlerle paylaşmak istedim.
Periyodlarla kafanıza göre oynayabilirsiniz.
CLOSE SHORT:
Cross(ADX(10),MDI(10))
CLOSE LONG:
Cross(ADX(10),PDI(10))[/QUOTE]
bu cok erken cikis verir (garantili kazanc icin belki olabilir buyuk trendlere bakin hele su 5500 puanlik olana daha basta kesmis birkac kere)
-
Yatay piyasada 5 dakikalıkta denediğim tatlı bi sistem:
LONG:
Cross((RSI(C,13)+CMO(C,13))/2,-10)
SHORT:
Cross(60,(RSI(C,13)+CMO(C,13))/2)
-
[QUOTE=nyse-dj;26338]bu cok erken cikis verir (garantili kazanc icin belki olabilir buyuk trendlere bakin hele su 5500 puanlik olana daha basta kesmis birkac kere)[/QUOTE]
Daytrade için kullanılabilir belki diye düşünmüştüm.
-
[QUOTE=sentinus;26357]Daytrade için kullanılabilir belki diye düşünmüştüm.[/QUOTE]
olsun genede cok erken cikiyor sn teo nun dedigi daha iyi daytrade bile olsa
---
baska bir konu bakin gordugum tum gostergeler al diyor 5-10 dakikadir tek alma diyen a/d cunku surekli dis var fiat artmiyor.
-
[QUOTE=nyse-dj;26331]sn teo sizden gunluk bazda bir degerlendirme alabilirmiyiz sizce trend yon degistiyormu.[/QUOTE]
günlükte mass index 26.5 inmesi yarın akşam bilemedin,ertesi güne olur,Bundan sonrada 5 bar dersek,haftaya çarşambaya kadar dönüş zor, alt band üst band hareket eder,Babalar yemeğini yemeden , bizlere yedirmezler,
Bu nedenle günlüklerde dönüşe kadar işlem yapılmaz, Ama o dönüşü de kaçırmak istemem,önce 50 sonra 46 gelir, temiz para bırakır.
-
sn hdioxyde iyi yolculuklar ve iyi tatiller
emek ve paylaşımınızdan dolayı teşekkürler.
-
[QUOTE=sentinus;26354]Yatay piyasada 5 dakikalıkta denediğim tatlı bi sistem:
LONG:
Cross((RSI(C,13)+CMO(C,13))/2,-10)
SHORT:
Cross(60,(RSI(C,13)+CMO(C,13))/2)[/QUOTE]
Çok güzel ama peşpeşe birkaç kere al ya da sat sinyali geliyor. Mesela ayın 1 i ile 4 ünde 5 kere short sinyali vermiş ama aralarında long sinyali gelmemiş. Buna bir çözüm getirebilir misiniz? Benim anladığım kadarıyla long sinyali vermesi için rsi nin belli bir seviyeden dönmesi gerekiyor, bu seviyeye gitmeden dönerse şart gerçekleşmediği için sinyal gelmiyor.
-
[QUOTE=teo;26366]günlükte mass index 26.5 inmesi yarın akşam bilemedin,ertesi güne olur,Bundan sonrada 5 bar dersek,haftaya çarşambaya kadar dönüş zor, alt band üst band hareket eder,Babalar yemeğini yemeden , bizlere yedirmezler,
Bu nedenle günlüklerde dönüşe kadar işlem yapılmaz, Ama o dönüşü de kaçırmak istemem,önce 50 sonra 46 gelir, temiz para bırakır.[/QUOTE]
tesekkurler yani sizce de olacak olan gecici bir realizasyon ve sonra yukari degil bir geri donus trendi olacak.
dun ndegil onceki gun dedigim 53800 altinda kapanis bir donus isaretidir kitaba gore gercekten bu ikinci kapanis dusuk oldu donus gorulmeye basladi gibi.a/d de bunu destekliyor gunluk bazda surekli azaliyor o da donmus durumda.
-
sn teo 2007 mayis mass(25) gunlukte ayni boyle cengel yapmis ama ciktiktan sonra yatay kalmis onemli bir degisiklik olmamis. yorumunuz?
-
sayin teo size birsey sormak istiyorum ms9 da grafigi dklik acip gunlugu gecince perioddan az data gosteriyor buda indkatorleri etkiliyor daha az data geliyor hepsi yarim yarim oluyor bunun sebebi nedir.ama gunluk acinca normal gozukuyor.
-
[QUOTE=nyse-dj;26467]sayin teo size birsey sormak istiyorum ms9 da grafigi dklik acip gunlugu gecince perioddan az data gosteriyor buda indkatorleri etkiliyor daha az data geliyor hepsi yarim yarim oluyor bunun sebebi nedir.ama gunluk acinca normal gozukuyor.[/QUOTE]
dosyayı acarken file,open,options,load options bolumunden load 5000 period, display 5000 periyod yapın...
-
[QUOTE=nyse-dj;26457]sn teo 2007 mayis mass(25) gunlukte ayni boyle cengel yapmis ama ciktiktan sonra yatay kalmis onemli bir degisiklik olmamis. yorumunuz?[/QUOTE]
yorum şu:
Her kızı öpemezsin :) hehehe
Sevgiler...