-
Dün selçuklunun verdiği grafikte 3.dalgada günleri saydım,bugün eğer tepe olduysa,16 gün olmuş 3. dalga...
Bu durumda 4.dalga bugün başladıysa en azından 6-8 gün sürecek bir a-b-c var önümüzde...
Onun için uyuz bir dalga demiştim,poz alıp hiç ekrana bakmamak gerek esasında,ama bu sefer de ortadaki b dalgası var ya,işte orda bir tepki gelir ,adamı sinir eder....
Bu iş zor yani,bence tabi...
Ama zor da olsa :[B][COLOR=red]kazanmalıyız[/COLOR][/B]
-
benzerlikler konusunda bir ongoru bende de var, ustad halojen benzerlik konusunda fikrini merak ediyorum.
Saygılar
[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/7452/benzerlik.jpg[/IMG]
-
[quote=halojen;225042]eywala abi geldim, sabaha dek nöbetteyim ... :)
kısır bir gündü aslında birşey kaçırmadın.. orta vadecilere mama yok hala...
74.25 geçemez bence de..yarından sonra düzeltme dalgası için kısa kovalıyor olacağım..[/quote]
eyvallah halojen ya,iyiki işime bakmışım ,bir yukarı bir aşağı yapmış,..
evet,yalnız kısa açılsa bile 70.625 hedefli olmalı ,dediğin gibi düzeltme için olmalı,...
yarına bakalım,iyice sıkıştı artık ,yeni tepe gelmemeli tekrar,gelirse de yine düşer...boks.
bu arada ,uyumayı unutma...:..::D
-
[quote=caylakboga;225044]benzerlikler konusunda bir ongoru bende de var, ustad halojen benzerlik konusunda fikrini merak ediyorum.
Saygılar
[/quote]
sn.caylakboga bu grafiklerden biri xu100 diğeri usd grafiği.. birbirlerinden çok çok farklı ilerler.. aralarında herhangi bir benzerlik kurmak güçtür...
ya da ben göremedim...
-
[quote=halojen;225046]sn.caylakboga bu grafiklerden biri xu100 diğeri usd grafiği.. birbirlerinden çok çok farklı ilerler.. aralarında herhangi bir benzerlik kurmak güçtür...
ya da ben göremedim...[/quote]
iki farklı piyasada benzerlik aramak nekaddar dovru emin deelim.. emme graf yapısı olarka baktım baktım bukadar cıkardım sanırım caylakdana abeyde buna bakmıs herhal :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/1tq6vr.jpg[/IMG]
-
ben sole birsey dusunuyorum gelecek tepenin ardından 60-63,000 arası bekliyorum gevseme onceki dibin altında (13-17,000) olacak sekilde ilerlemesindendir. ve zamanlaması da ilk dususe gore daha uzun zaman alması, ilk zirveden asaga dalganın da sert gelecek olması. tabi bu dusunceler hayal edilmiş gibi olma olasılıgı da var. ama bendeki benzerlik ongorusu bu yonde.
[quote=halojen;225046]sn.caylakboga bu grafiklerden biri xu100 diğeri usd grafiği.. birbirlerinden çok çok farklı ilerler.. aralarında herhangi bir benzerlik kurmak güçtür...
ya da ben göremedim...[/quote]
-
halojen abeyim zamanında djf e bi benzerlik analizi yapmıştım anasayfada bilem yayınlanmıştı :::
benzerlik işini önemsemek leazım hakket
[url]http://www.voborsa.com/analizler/dis-piyasa-future-vs/dow-jones-dow-jones-future/dow-future-analysis-3[/url]
-
ust tepe için dusuncem oyle ama altları dikkate almadım dogrusu. :(
fazla beyin cimnastiği bazen faydalı olmuyor demek...
[quote=fXci;225047]iki farklı piyasada benzerlik aramak nekaddar dovru emin deelim.. emme graf yapısı olarka baktım baktım bukadar cıkardım sanırım caylakdana abeyde buna bakmıs herhal :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/1tq6vr.jpg[/IMG][/quote]
-
[QUOTE=caylakboga;225050]ust tepe için dusuncem oyle ama altları dikkate almadım dogrusu. :([/QUOTE]
zaten z ye kadar cuk oturuyor emme xu100deki "z" den sonraki "w" dibi bir önceki "Y" dibini aşagı geçmiş... .kom orayı nekaddar benzetebilirik bilmem :::
-
bu benzerlik tepe icin dusunmustum. gerci her benzerlikten sonra benzemez olduk iyice..
ama dolardaki 1,75 ler gecildikten sonra 2,00 beklentileri ile, piyasadaki 58,000 gecilmesi ile 60-75,000 beklentileri psikoloji olarak ortusuyor.
[quote=fXci;225051]zaten z ye kadar cuk oturuyor emme xu100deki "z" den sonraki "w" dibi bir önceki "Y" dibini aşagı geçmiş... .kom orayı nekaddar benzetebilirik bilmem :::[/quote]
-
sn. saraylı hocam
pzts gördüğümüz 74150 ye 5.3 etiketi koyup, dünki min olan 72950 ye 5.4.a, sonrasındaki 74350 ye 5.4.b etiketi koyarsak sayımı cok zorlamışmı olur? :confused:
zira spot30 pzts nin üstüne cıkamadı. bu durumda oraya kısa 5.3.v etiketi koymak gerekecek:rolleyes:
saygılar
-