bu kadar negatif ayrışmanın nedeni acaba milliyetin manşeti mi...
akp kapatma davası falan konuşuluyor...
Printable View
bu kadar negatif ayrışmanın nedeni acaba milliyetin manşeti mi...
akp kapatma davası falan konuşuluyor...
[QUOTE=Strategist;166198]MACD'nin işlem sayısını azaltmak için başka bir indikatörle birleştirmek lazım. Mesela MACD sinyal veriyorsa ve bar kapanış fiyatı > PSAR(0.01,0.1) ise al, < ise sat gibi... (en basitinden diyorum, yoksa çok daha iyi filtreleme yolları da var)
Sonuçta MACD 15'dklıkta dün 62.000'den sat verdi ve hala satta... Sadece ona uyan bile en az 2.500 puanı cebine koydu...[/QUOTE]
Dün en yüksek açılış esnasında 61875 görüldü onu da yakalayan olduysa iyi....
[QUOTE=abka;166249]bu kadar negatif ayrışmanın nedeni acaba milliyetin manşeti mi...
akp kapatma davası falan konuşuluyor...[/QUOTE]
benceede benimde aklıma ilk o geldi.. Ama üstadların teyidi lazım.
[quote=Astatin;166247]misal fiyat 650 olunca şincik, TGG 0 dan 2 ye çıktı..yani ya biraz daha yükselip al verceek yada tepki bitti aşağı çuf çuf.. o yüzden 250 den kapattığım piramit kısaları 625 den tekrar açtım.. umarm teprik ederim bu hareketi[/quote]
piramitler 550 flat fitflat
CIN BASBAKANI: CIN DIS TICARET FAZLASI PESINDE KOSMUYOR
Cın basbakanı: Umuyorum kı abd cın`ın ıhracatına yonelık engellemelerı degıstırecek
-matrıks-
|
[QUOTE=SEYYAH;166199]MACD çok tehlikeli bir indicator mlk1 kardeşim.nerden biliyon diycen.bizzatihi kullandım ve vaktiyle dayağımı yedim.
tehlikesini hemen açıklayayım...
bu indikatör divergence yapar...hem bearish hem bullish seni terse yatırır.
60 dk. kullanırsan örneğin 3 ve 5. dalga tepe ve diplerinde uyumsuzluk yapar.yani MACD sana tepede SAT der satarsın MACD al konumuna geçmez ama fiyatlar yükselir.bu sana 60 dk. periyotta 1000/1500 hatta 2000 puana mal olabilir.aynı şekilde diptede AL verir LONG yaparsın fiyatlar düşer fakat SATa geçmez ve yine dayak yersin.
5 ve 15 dk için kullanmaya kalkarsan korkunç fazla işlem yaptırır.bunun kayma ve komsiyon giderini çıktığın zaman her ay borçlu çıkarsın kardeş.
MACD tek başına hiçbir işe yaramaz.demedi deme peynir ekmek yeme...[/QUOTE]
Bu sorunalr trend dönemlerinde ortaya çıkıyor yatay dönemde özellikle Kasımda bir çok ahzır indikatör iyi iş çıakrtmıştır. Hele RSI bile 10 bin puana yajkın kazandırmıştır 5 dklıkalrda ama trende girince hoplatır. Bu yüzden hazır indikaötleri yatayda kullanın ve yataydan çıkış ya da trend için belirlediğiniz seviyeler aşılınca bu indikaötrlerin sinyallerini es geçin.
Domuz gribi aşısı oldum yarım saat beklettiler bir numara olmayınca gidebilirsiniz dediler.:D2 yaşında yeğene de yaptıracam bakalım.
vay be almanyada domuz grıbı aşısı olduktan 1 gun sonra 7 kişi ölmüş allah rahmet eylesin :(
[QUOTE=Larossıan;166261]Domuz gribi aşısı oldum yarım saat beklettiler bir numara olmayınca gidebilirsiniz dediler.:D2 yaşında yeğene de yaptıracam bakalım.[/QUOTE]
abi dikkat et iyi beslen lütfen
Mobıus:Türkiyedeki yatırımlarımızı muhtemelen artıracağız..
Türkiyede yatırımları etkiliyecek şu anda ciddi bir risk yok.
Matriks
altın 1048 yükselen kanal direncinde [COLOR=red]ilgilenenlere[/COLOR]
15 dk indiklerde PU lar oluşmaya başladı ve BB daralıyor..benzer görüntü 61875 dede oluşmuş ve aşağı kırılmıştı.. bakalım bu sefer ne buyuracak ağalar...
[quote=fXci;166262]vay be almanyada domuz grıbı aşısı olduktan 1 gun sonra 7 kişi ölmüş allah rahmet eylesin :([/quote]
evet aşıdan ölenler olmuş almanyada...birde ukraynada olan bitenler korkunç.
dünya sağlık örgütü olanı biteni gizliyor diyor ukrayna.virüs mutasyona uğradı diyor.ingilterede biyolojik silah laboratuvarında incelenmiş virüs ve mutasyona uğradığı dorulanmış.eğer böyleyse şu anki aşılar bi işe yaramazki.yanılıyor muyum?
[URL]http://www.haberturk.com/haber.asp?id=187173&cat=220&dt=2009/11/18[/URL]
vah vah..çok yazık olmuş..tüh tüh..
[URL]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1163381&Date=18.11.2009&b=ABDli[/URL] askerlere yumurtali saldiri&KategoriID=15
[quote=Astatin;166267]15 dk indiklerde PU lar oluşmaya başladı ve BB daralıyor..benzer görüntü 61875 dede oluşmuş ve aşağı kırılmıştı.. bakalım bu sefer ne buyuracak ağalar...[/quote]
Benim de histemim topuklar fezaya çıkarız diyor. 325'ten açtığım 2/3 longlarımı hala tutuyorum. Benim histemim çıkarız diyorsa az sonra dünkünden de beter şelale gelmesi gayet normal olur... :..:
ya alıyorlar alıyorlarda..pek bi cılız iştahsız..sanki dax ın hatırına çıkıyorum ama dax sı az verirlerse ben çökerim der gibi çıkıyor bizimki
Mobıus:Piyasalarda 2-3 trilyon dolarlık halka arz bekliyorum...
Matriks
Naıl yaniiiii...:)))
Şimdi 2. seans 14:20'de açılıyor artık değil mi? Zaten 14:00'e kadar bir cacık olmuyordu, şimdi 20 dk. daha uzattılar işkenceyi. Şeytan diyor bırak VOB'u mobu full Forex moduna geç...
[quote=Astatin;166271]ya alıyorlar alıyorlarda..pek bi cılız iştahsız..sanki dax ın hatırına çıkıyorum ama dax sı az verirlerse ben çökerim der gibi çıkıyor bizimki[/quote]
Bu iş daha bitmez.
650 den ek şort yine
[QUOTE=security;166205]Bir arkadaşım var, banada fikrimi sorar, dairesini sattı, son vagona bindi, önce bir %20 kar, 65-58 arası 64 civarı çık dedim, çıktım dedi, rahatladım, sonra düştü diye bir daha girmiş, %20 zarar dı en son, niye yaptın dediğimde, beklentisi var dedi, klasik her zaman yedirebiliyorlar,....
Hadi vob neyse, vatandaşa hisse satabilirlermi acaba, durum böyleyken,[/QUOTE]
Hisselerin beklentisi, bilançosu, yatırımı, ihalesi vs si hiç bitmez zaten.
Birisi Aralık 2008de girmiş ralliyi yakalmış yani. Bilmiyor borsayı. Aldığın hissede neey göre alım yaptığını bil kaça düşerse zararına satacağını ve kaça gelince karını alıp çıkacağını bil hedeflerin olsun dedim.
Ülker aldım filan dedi. Hedefim 5 TL dedi. Neden 5 TL olacakmış dedim. Hedeef dedi. Cem Yılmazın ..tünden tahat diye element uydurması gibi hedef uydurulmaz. Ya açar teknik bakarsın bulursun ya da şirketin yaptığı işlere bakar hisse başı 5TL edip etmeyeceğine bakarsın. Ona göre de beklersin. dedim.
[QUOTE=Strategist;166273]Şimdi 2. seans 14:20'de açılıyor artık değil mi? Zaten 14:00'e kadar bir cacık olmuyordu, şimdi 20 dk. daha uzattılar işkenceyi. Şeytan diyor bırak VOB'u mobu full Forex moduna geç...[/QUOTE]
Evet rezalet... :mad:
[quote=juliano;166266]altın 1048 yükselen kanal direncinde [COLOR=red]ilgilenenlere[/COLOR][/quote]
100 dolar eksik sölemişim dorusu 1148$
[quote=Larossıan;166274]Bu iş daha bitmez.[/quote]
bu şarkı bitmez.lelele
[quote=enorton;166277]Evet rezalet... :mad:[/quote]
Bir de sizin gibi sistemcilerin sistemlerini de yanıltıyordur bu ara herhalde? Sistemler volatilite düştü zannediyordur, halbuki aslında gayri resmi seans arası... Sistemleri hiç öğle arasını dikkate almayacak şekilde programlayıp performans karşılaştırması yapan var mı? Merak ettim, performans artabilir gibime geliyor...
60600 den flattım, ama ayuluğum bitmedi,
Tüyap kitap fuarında domuz gribi virüsü kapan genç vefat etmiş... Çok insanın olduğu yerler tehlikeli malesef... Camiye bile gitmeye korkuyorum açıkçası...
[url]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1163288&Date=18.11.2009&b=Cevirisini%20yaptigi%20kitap%20yetim%20kaldi&KategoriID=5[/url]
Sn larossıan sizin sisteminizin durumu nedir ? teşekkür ederim
[QUOTE=enorton;166282]Tüyap kitap fuarında domuz gribi virüsü kapan genç vefat etmiş... Çok insanın olduğu yerler tehlikeli malesef... Camiye bile gitmeye korkuyorum açıkçası...
[url]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1163288&Date=18.11.2009&b=Cevirisini%20yaptigi%20kitap%20yetim%20kaldi&KategoriID=5[/url][/QUOTE]
ben nezamandır cumaya gıtmıyorum.cok tehlıkelı
[QUOTE=Strategist;166280]Bir de sizin gibi sistemcilerin sistemlerini de yanıltıyordur bu ara herhalde? Sistemler volatilite düştü zannediyordur, halbuki aslında gayri resmi seans arası... Sistemleri hiç öğle arasını dikkate almayacak şekilde programlayıp performans karşılaştırması yapan var mı? Merak ettim, performans artabilir gibime geliyor...[/QUOTE]
Tabi eskiden daha kötüydü... Vobda öğle arası vardı ve öğle arası gapları yaşıyorduk... Şimdi eskiye nazaran daha iyi ama imkb de işlem olmayınca orada da olmuyor... Ya da balon hareketler oluyor... Mesela düşen piyasada öğle arası yukarı hareket ve spot açılınca basmak gibi... İmkb de de öğlen arasının kalkması lazımdı ama çalışanlar istememiş... Eee vobdakiler insan değil mi? Ya da Daxtakiler...
[quote=fXci;166284]ben nezamandır cumaya gıtmıyorum.cok tehlıkelı[/quote]
Kaderde ne varsa o oluyor abi... Ben kendimi fazla sıkmıyorum... Olacağı varsa ne yaparsan yap engel olamıyorsun... Olacağı yoksa da ne yaparsan yap olmuyor.... Benim hayat tecrübem bana bunu gösterdi bu güne kadar...
efg nin shortları 12.800 e ulaştı..
[QUOTE=ERGEN;166272]Mobıus:Piyasalarda 2-3 trilyon dolarlık halka arz bekliyorum...
Matriks
Naıl yaniiiii...:)))[/QUOTE]
Di mi mevcut malalrın halka arzı mı yoksa yeni malalrın halka arzı mı ? .dng
Canlı takip edemeyenler için FDOW'dan bir esinti vereyim... Stairway to Heaven formasyonu yapıyor... :)))
Haberler çok kötü gelmezse akşam yine ralli zamanı gibi...
[quote=VOBiX;166288]Di mi mevcut malalrın halka arzı mı yoksa yeni malalrın halka arzı mı ? .dng[/quote]
Yoksa her zamanki gibi halkı mal yerine koyup birbirine mi arzedecekler? :)))
[QUOTE=enorton;166282]Tüyap kitap fuarında domuz gribi virüsü kapan genç vefat etmiş... Çok insanın olduğu yerler tehlikeli malesef... Camiye bile gitmeye korkuyorum açıkçası...
[url]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1163288&Date=18.11.2009&b=Cevirisini%20yaptigi%20kitap%20yetim%20kaldi&KategoriID=5[/url][/QUOTE]
Camiye gitmuye neden korkuyorsun ki?
Ne diyorlar bol bol elinizi yıkayın vs diyorlar.
Camiye de abdestsiz girilmediğine göre en güvenli toplu yaşam alanlarından biri orası.
Obama: Cın, dengesızlıklerın onune gecmek ıcın ıc talebını artıracak
-matrıks-
|
BAY BARNEY,
FYI
[IMG]http://i49.tinypic.com/kdr6zs.jpg[/IMG]
[quote=ttcetinkaya;166283]Sn larossıan sizin sisteminizin durumu nedir ? teşekkür ederim[/quote]
orta vade dün itibariyle satta.5 dklık 59550 longlamıştı.
[quote=jerfin;166287]efg nin shortları 12.800 e ulaştı..[/quote]
cerphhinnnn, nerdesin gızzzzzzz..yine yardım lazım valla inanmayacan amaüüü.dng