göstergeden stop yiyecek son sinyal bar sonu..
Printable View
göstergeden stop yiyecek son sinyal bar sonu..
[quote=The Tatar;359232]hoşgeldin patron nerelerdesin ?[/quote]
Aste'nin yokolma hastalığına yakalandım , patron:..::..:
sabancılarda boyuna AKBNK satıyorlar.az evvel yine haber düştü bu seferde DEMİR SABANCI 91 milyon tl nominal bedelli hisse satacakmış.
spotu çok olumsuz etkiliyor şu an AKBNK a gelen satışlar.
demır sabancı, 91.230.600 tl nomınal tutarlı akbank hısse satısı ıcın mkk'ya basvurdu
-matrıks-
[quote=excali;359235]Aste'nin yokolma hastalığına yakalandım , patron:..::..:[/quote]
dank parası yemeye tatile gitti kesin :::
[quote=The Tatar;359238]dank parası yemeye tatile gitti kesin :::[/quote]
Eyi Adamdı....dng
[quote=The Tatar;359234]göstergeden stop yiyecek son sinyal bar sonu..[/quote]
300 altına sarkınca pas geçti..
17:00 a bakalım :)
[quote=TÜRKOĞLU;359203]vobta yenisin galiba :D:D:D:D
biz alıştık artık bu şaklabanlıklara :..::..::..:[/quote]
Merhaba sayın PAMBIK,
Ben astatin. VOB da, fıçırlarda, emtialarda, komoditiislerde yeniyim. Sizin gibi üstadların sayesinde voleyi vurmayı düşünüyorum.. Acaba komoditiisslerde lonk poz alsam sesimi duyarmısınız..sizce iksauusede 2000 mi oluri 1000 mi olur? Öyle de roman olur???:D
[quote=excali;359235]Aste'nin yokolma hastalığına yakalandım , patron:..::..:[/quote]
Merhaba sayın Ekskalibur,
Ben astatin. VOB da, fıçırlarda, emtialarda, komoditiislerde yeniyim. Sizin gibi üstadların sayesinde voleyi vurmayı düşünüyorum.. Acaba komoditiisslerde lonk poz alsam sesimi duyarmısınız..sizce iksauusede 2000 mi oluri 1000 mi olur? Öyle de roman olur???
[quote=excali;359239]Eyi Adamdı....dng[/quote]
biri bizi izliyormudurki :)
[quote=Astatin;359242]Merhaba sayın Ekskalibur,
Ben astatin. VOB da, fıçırlarda, emtialarda, komoditiislerde yeniyim. Sizin gibi üstadların sayesinde voleyi vurmayı düşünüyorum.. Acaba komoditiisslerde lonk poz alsam sesimi duyarmısınız..sizce iksauusede 2000 mi oluri 1000 mi olur? Öyle de roman olur???[/quote]
vallahi görmeden yazdım patron :)
[quote=The Tatar;359243]biri bizi izliyormudurki :)[/quote]
Ben de gözetlendiğimden çok şüphelenmeye başladım , patron?
.dng