-
[QUOTE=Strategist;238004]Patron haritayı benim volpost'ta çizmiştin... Hatırlayalım:
[I][B]"strobaba .. pazartesileri isttatistiksel olarak yükesliyor borsalar ...salıları çöküyor ... pazartesi + 5000 gap olsun ... salıda -5000 gap olsun bence .[/B][/I]"
İlk kısım tamamlandı sayılır patron. İkinci kısım da yarına artık... Her gün 3000-4000 puan minimum gap var artık bence.. Pala and içmiş.... Piyasada tek bir KY kalmayana kadar devam... :..:[/QUOTE]
he patron iyi oldu hatırlattığın yarın sali .. sali sallanıir ....dimi bozamca ..
vakıfhan deyişleri part 2 : sali sallanır çarşamba çarşafa dolanır .. ehuehue :D:D
-
maliyetim 69.500.....piyasa sağlıklıysa.....benim kapanışa çook yakın kapanır....
slow trader maliyeti önemlidir.............eğer büyük fark varsa yarın tersi yönde kapanacaktır....bana göre .....
-
[QUOTE=boz ayı;238005][I]herşey olabilir....ama bana göre bugün eksi kapanması çook zor....[/I]
[I]özel bir olay gerekir...........[/I]
[I]amma önemli olan bence bugün en yüksek görülmesi....bana göre [/I]
[I]görüldü....geri alış yapmadan daha fazla çıkmamalı....çıkarsa kendi bilir..[/I]
[I]uçurumdan yuvarlanır..............[/I]
[I]yarın bana göre tüm dünya eksi olacak.....parasal etki bu.......[/I]
[I]aynı numero iki sefer çekilmez.......[/I][/QUOTE]
sağolasın abi .. izleyelim bakalım .. dediğin gibi herşey olabilir .. :o:o
-
dowwwwww kapanış tahminimmm 10555 :) ahaha yüzde 99.9 yanılmaylen.. şaka maka dow 12 bin seyahatine çıktıysa shortçü kardeşlerimmm bittik :)
-
klasik selçuklu dönemi kümbet formunda projeksyonel bakışlı 30 endeks grafı .. :o:o ..
[IMG]http://i41.tinypic.com/2pzxilh.jpg[/IMG]
-
Gazman haberler ve paketlerle dusus 1 gunde unutturmuslar gibi..
ancak bir realizasyon sonrası 60,000 yolculugu baslar bence.
[quote=caylakboga;237431]beklentim tutarsa onumuzdeki haftadaki gorunume baglı olarak yukseliş devam etmesi gerekiyor. AB den gelen patlamalar durulmasıyla paritenin tepkisi ve bizim borsada yeni zirve beklentim devam ediyor.
KOntratlardaki belirsizlik yuzunden her tarafta kapanmalar var, durum netlik kazanmasına gore bir yonde agırlık olusacaktır. stop lost koymadan işlem yapmak can yakabilir.
[IMG]http://i40.tinypic.com/2a69pck.png[/IMG][/quote]
-
mimkin değil bu dow bu kadar yükselmesi mantık almıyor.. hepsi diken üstünde -10 u yaşadılar..
-
kul aklı, para hırsı burudumu gozunu hersey unutulur 2 dakikada :)
[quote=seagate;238020]mimkin değil bu dow bu kadar yükselmesi mantık almıyor.. hepsi diken üstünde -10 u yaşadılar..[/quote]
-
[quote=seagate;238020]mimkin değil bu dow bu kadar yükselmesi mantık almıyor.. hepsi diken üstünde -10 u yaşadılar..[/quote]
yada yüzyılın tuzağı mimkin değil bu kadarda olmaz :)
-
Dow aplanın bu gece yapacağı hareket benim için çok kritik olacak. Babalar ister istemez ellerindeki kartları açacaklar.
Gap sonrası ralli olur ve gap kapanmazsa en azından kısa vadede sorun yok demektir. Bu hareket bir süre daha devam etmeli diye düşünürüm.
Gap kapanır da ondan sonra ralli olursa birkaç gün gidebilir ama bu yükselişin bu hafta sonunu bile bulmasını beklemem.
Yok eğer paket maket hikaye der, yukarı gap'ten sonra düşer, hatta yatay bile giderse iş bitmiş demektir. Çünkü artık piyasalara verebilecekleri başla gaz kalmadı. Bu bile işe yaramıyorsa hedeflerin çok çok aşağılarda olduğu anlaşılır.
Akşam yine ekran başındayım... üvvvvv...
-
Tepe formasyonlatrına baktıgımızda 100 iş gunu kadar oluyor. o yuzden az daha mesafesi var diye dusunuyorum. dususute 1 perde oldu gecti, simdilik pembe hayaller kurulmaya devam edicek... bir sonraki tur baslayana kadar...
-
eur/usd de yükselen takoz kırıldı (foruma grafik koymada acemi olduğum için ben yapana kadar bayağı zaman geçti). Hareket a-b-c şeklinde ilerlemiş olabilir. c dalgasında bir ayak eksik gibi ama olsun. Yukarı doğru a dediğim yere 1, b dediğim yere 2 , c dediğim yere de 3 denilebilir. Bu durumda tepkide ki a halen devam ediyor olarakta sayılabilir. 1,28 aşağı geçilirse a-b-c şeklinin ağırlıklı olduğunu düşüneceğim.
[IMG]http://i40.tinypic.com/s4p9g4.jpg[/IMG]