valla üstadım gönül diyor karı cebine koy kapat posizyonu...ama diğer yandan da fedden iyi haberler gelirse de zengin olmak var işin ucunda :)
Printable View
valla üstadım gönül diyor karı cebine koy kapat posizyonu...ama diğer yandan da fedden iyi haberler gelirse de zengin olmak var işin ucunda :)
buraya kadar olan palabey satışları hep kandırıktır,..işte gerçekleşme olunca piysa+palabey hep beraber satar,..
[QUOTE=Osmanaga;491597]valla üstadım gönül diyor karı cebine koy kapat posizyonu...ama diğer yandan da fedden iyi haberler gelirse de zengin olmak var işin ucunda :)[/QUOTE]
kısmet osman ağam,..birde günü kestirmek, sen mesela dün erken indin satıştan,..sonra long açtın,
bu gün yine long açtın, sonra shortladın,...
istiyosunki short long iki tarafıda yumurta gibi çırpıyım,..:..: koyum köşeye,..
o nedenle ben o forex filan falan uzak duruyorum,..yapamam yani o mereti,..
kaldıraçı düşük tutarsam e o zamnda forex anlamını yitiriyor vadeli bize yetr, hem yurdun malı,...
spot 2.6543 üzerinde,...
bizde saatlikte 2.6503 ü kırcaz gibi duruyor
bakın bizim vadelinin barları nizami, spotunki hep encektör,
çekiyor dolduruyor basıyor,çekiyor dolduruyor basıyor,...
bir vacuuummm, bir presaure,...
[QUOTE=indregandi;491601]spot 2.6543 üzerinde,...[/QUOTE]
17:00 barı ile,
2.6545 oldu
üstadım ben 2.65'in kırılmasını bekliyorum kapatmadım yani pozisyonu...ya herro ya merro yine :)... inşallah bu sefer de merroyu alırız da çeyrek araba paramız çıkar :D
[QUOTE=indregandi;491602]bizde saatlikte 2.6503 ü kırcaz gibi duruyor[/QUOTE]
vadelinin kırılış yeresi 17:00 barı ile 2.6543 oldu
tam dediğin rakamdayız üstad....ha gayret şurayı kırsın da keyfimize bakalım :)