-
[QUOTE=enorton;165832]3 ema nın her yeni zirvesine (dibine) göre hesaplanmış %2 lik hareketli stop... ema (3) bu stopu keserse pozisyon alıyorsun... Burada Ema (3) ve %2 default değerler... İsteyen değiştirebilir... Ve anlatmaya çalıştığım olayı formul diline dökebilen varsa MS ye de uygular... Aslında uygulayan olsa çok iyi olurdu, geçmişini de görebilirdik...
Vobix i gönüllü olmaya davet ediyorum :)[/QUOTE]
vertical shifti bulamadık horizontalı yaptım. Vahşi batıda sordum MSe formüle edebilen çıkmadı.
-
Enflation artmış py sevecektir, doları rahatlatır, faiz üzerindeki baskı kalkar,
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="7"]4isd .. [/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR="Purple"][B][SIZE="4"]dörtişlemkısadevam ..[/SIZE][/B][/COLOR]
-
[quote=VOBiX;165864]vertical shifti bulamadık horizontalı yaptım. Vahşi batıda sordum MSe formüle edebilen çıkmadı.[/quote]
açalım matrikse soralım o zaman ya.. müşteri herzaman haklıdır :D
-
[quote=security;165865]Enflation artmış py sevecektir, doları rahatlatır, faiz üzerindeki baskı kalkar,[/quote]
Tam tersi beklenenden düşük görünüyor...
17.11.2009 15:32:31 *ABD'DE EKİMDE ÇEKİRDEK ÜFE YILLIK +0.7% (BEKLENTİ +1.4%, ÖNCEKİ +1.8%)
-
Prechter'ın deflasyon tahmini tutmaya mı başladı ne?
-
ahada yeminle 450 de elim flate gitti ama yapmadım..long mu..mümkün deel
-
Abiler slm;
Toplantıda icim kıpır kıpırdı sabahdan itibaren,megerse küskü gelmis ondanmıs:),en tatlı sabahlarrrrr küsküyleee baslarrrrr,küsküüüüüüüü..
-
Bugün yine önemli bir dersi hatırladım. 50 EMA'nın tersi doğrultuda risk alma... Sabahtan beri nerde durduysa çıkıp az sayıda sözleşmeyle de olsa long'a döndüm, her birinde şamarı yedim. 50 EMA sabahtan beri aşağıyı gösteriyor... Uzun bir süre daha böyle swing trading mwing trading yapmayı düşünmüyorum. Yuvarlanan bir kayanın önünde durmanın anlamı yok. Buradan ralli gelmesi gayet doğal olur, DOW'un daha hedefe ulaşmak için birkaç puanı eksik, çıkış yapması lazım, ama ben artık long yönünde risk almam... Trendin tersi yönde kahramanlık denemeleri bazen tutsa da totalde bakınca kayıpla sonuçlanıyor...
-
Hala çok kritik veriler var, macera devam ediyor:
(Excali'den copy paste)
USD Net Uzun Vadeli Sermaye Hareketleri (Eyl) 16:00 $28,6Mlyr Yüksek
USD Toplam Net Sermaye Girişi (Eyl) 16:00 $10,2Mlyr Yüksek
USD Sanayi Üretimi (Eki) 16:15 %0,4 %0,7 Yüksek
USD Kapasite Kullanımı (Eki) 16:15 %70,8 %70,5 Yüksek
Home Depot Inc (HD) 0.36$ (Açılış öncesi)
-
[QUOTE=Barney;165869]açalım matrikse soralım o zaman ya.. müşteri herzaman haklıdır :D[/QUOTE]
Ben aboneleri değilim ama siz sorun. yawf forekse bir arkadaş sormuş devlet sırrı muamelesi yapıp baştan savmışlar. KAIRI ve CCI sormuş herhalde.
-
[quote=VOBiX;165881]Ben aboneleri değilim ama siz sorun. yawf forekse bir arkadaş sormuş devlet sırrı muamelesi yapıp baştan savmışlar. KAIRI ve CCI sormuş herhalde.[/quote]
yok matriks öyle değil yardımcı oluyorlar. zaten programları metastock un database ini kullanıyor nerdeyse. bir iki tanede kendileri eklemişler verirler metastock kodlarını diye tahmin ediyorum
-
[quote=Strategist;165870]Tam tersi beklenenden düşük görünüyor...
17.11.2009 15:32:31 *ABD'DE EKİMDE ÇEKİRDEK ÜFE YILLIK +0.7% (BEKLENTİ +1.4%, ÖNCEKİ +1.8%)[/quote]
Diğerlerine de bak, cnbc- de artma var diyor, zaten haber yalan kokuyor, py nin ihtiyacı var, fena sıkıştılar, 08 aralık abd banka blançolarının atlanması gibi bir şey, öylede olsa eflasyon artışı, borsayada, dolarada yarar, geçici süre birlikte hareket edebilirler,
-
hadi be...yürüyün ayıcıklarım.vade sonuna kadar mı desem,50000 e kadar mı desem.boks.
-
[quote=Strategist;165880]Hala çok kritik veriler var, macera devam ediyor:
(Excali'den copy paste)
USD Net Uzun Vadeli Sermaye Hareketleri (Eyl) 16:00 $28,6Mlyr Yüksek
USD Toplam Net Sermaye Girişi (Eyl) 16:00 $10,2Mlyr Yüksek
USD Sanayi Üretimi (Eki) 16:15 %0,4 %0,7 Yüksek
USD Kapasite Kullanımı (Eki) 16:15 %70,8 %70,5 Yüksek
Home Depot Inc (HD) 0.36$ (Açılış öncesi)[/quote]
brak onları patronaj..veriye dayalı trade artık nostaljik kaldı..şu an butik trade var.. ne bulursan şortla...:..:
-
Astatin patron,resimdeki sen misin?
-
[IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/finansekibi/logo.gif[/IMG] [IMG]http://resim.ekibi.org/web/banner/banner468x60a.gif[/IMG][B][IMG]http://www.finans.ekibi.net/forum/portal/pl.gif[/IMG][COLOR=#026cb1] Portal[/COLOR]
[COLOR=#026cb1][IMG]http://www.finans.ekibi.net/forum/portal/fm.gif[/IMG] Reklam[/COLOR]
[COLOR=#026cb1][IMG]http://www.finans.ekibi.net/forum/images/destek.gif[/IMG] Destek[/COLOR]
[/B][B][COLOR=#026cb1][IMG]http://www.finans.ekibi.net/forum/images/siren.gif[/IMG] Kurallar[/COLOR]
[COLOR=#026cb1][IMG]http://www.finans.ekibi.net/forum/images/anons.gif[/IMG] Duyurular[/COLOR]
[COLOR=#026cb1][IMG]http://www.finans.ekibi.net/forum/portal/is.gif[/IMG] İstatistik[/COLOR] [/B][B][IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/finansekibi/toplinks/search.gif[/IMG][COLOR=#026cb1] Arama[/COLOR]
[COLOR=#026cb1][IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/finansekibi/toplinks/calendar.gif[/IMG] Takvim[/COLOR]
[COLOR=#026cb1][IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/finansekibi/toplinks/help.gif[/IMG] Yardım[/COLOR] [/B]
[LIST][*][COLOR=#026cb1]VOBiX Takip Sayfası[/COLOR]<LI class="">[COLOR=#026cb1]Finans Ekibi Seans Salonu[/COLOR][*][COLOR=#026cb1]Veri Takibi[/COLOR][*][COLOR=#026cb1]Teknik Analiz[/COLOR][*][COLOR=#026cb1]Sistemler[/COLOR][/LIST]
[COLOR=#026cb1]VOBiX Takip Sayfası (Aralık 2009 Vadeli)[/COLOR] [COLOR=#026cb1]VOBiX Takip Sayfası (Ekim 2009 Vadeli)[/COLOR] [COLOR=#026cb1]VOB Sistemlerinin Son Durumu 2009[/COLOR] [COLOR=#026cb1]VOB Sistemleri Test Merkezi 2009[/COLOR] [COLOR=#026cb1]VOB Sistemlerinin Performansları 2009[/COLOR] [COLOR=#026cb1]VOB Sistemlerinin Performansları 2008[/COLOR] [COLOR=#026cb1]VOB Dersleri[/COLOR] [COLOR=#026cb1]VOBda Açık Pozisyon Sayısı[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Preveze Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Breakout Setups[/COLOR]
[COLOR=#026cb1]VOB Takip Sayfası (Aralık 2009 Vadeli)[/COLOR] [COLOR=#026cb1]VOB Takip Sayfası (Ekim 2009 Vadeli)[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Devridaim Makinası (Trader'ın Günlüğü)[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Bir Borsa TIFIL'ının VOB İzlenimleri 2009[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Tuğhan İle Günün Beklentileri[/COLOR] [COLOR=#026cb1]trader38580 İle Sistematik VOB Takibi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Baybars Sezen Yorumları 2009[/COLOR] [COLOR=#026cb1]IMKB Seans Odasında Borsa Takibi 2009[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Ekonomi, Borsa Ve Finans Haberleri 2009[/COLOR] [COLOR=#026cb1]VOB Raporları ve Yorumları 2009[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Forex Takip Sayfası 2009[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Finans C@fe 2009[/COLOR]
[COLOR=#026cb1]Medyadan Haberler[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Anlık IMKB Verileri[/COLOR] [COLOR=#026cb1]3 Dakika Gecikmeli VOB[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Dış Borsalar[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Anlık Pariteler[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Serbest Piyasa Döviz[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Tahvil Bono[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Anlık Dow Jones Futures 1[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Anlık Dow Jones Futures 2[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Anlık Endeks Grafikleri[/COLOR] [COLOR=#026cb1]CNBC-E Ekonomi Programları[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Ekonomik Takvim (Haftalık)[/COLOR]
[COLOR=#026cb1]Göstergeler[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Formasyonlar[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Mum Grafikler[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Elliott Dalga Kuramı[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Metastock[/COLOR] Linkler [COLOR=#026cb1]Sermaye Piyasası Kurulu[/COLOR] [COLOR=#026cb1]TSP Aracı Kuruluşlar Birliği[/COLOR] [COLOR=#026cb1]İstanbul Menkul Kıymetler Borsası[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Vadeli İşlemler ve Opsiyon Borsası[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Merkezi Kayıt Kuruluşu[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Emeklilik Gözetim Merkezi[/COLOR]
[COLOR=#026cb1]Günlük Mav 5-22 Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]DALKILIÇ Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]CHHVLLV Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]COM Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]WRANGE Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]2BAR2 Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]BREAKOUT Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]CAMARILLA Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]Ichimoku Kinko Hyo Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]CCIMACDPSAR Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]VEMA Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]TRENDSCORE Sistemi[/COLOR] [COLOR=#026cb1]BLUELINE13 Sistemi[/COLOR]
[B]Şuanki Zaman:[/B] 17.11.2009, 15:40:31Hoşgeldin Misafir ! ([COLOR=#026cb1]Giriş[/COLOR] — [COLOR=#026cb1]Üye Ol[/COLOR]) [B]Hızlı Giriş:[/B] Beni Hatırla
[SIZE=+1][COLOR=red]Konuları Göremeyen Yeni Üyelerimiz [IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=509&type=sigpic&dateline=1243288143[/IMG] Adresine Boş Mail Atarsa Üyelikleri Aktive Edilecek![/COLOR][/SIZE]
[B]• [COLOR=#026cb1]VOBiX.NET Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?[/COLOR] • [COLOR=blue]VOBiX.NET'e Hoşgeldiniz[/COLOR] • [COLOR=green]Ücretsiz VOB Sinyal Sistemi 1[/COLOR] • [COLOR=blue]VOB Sistemi 2 (Dalkılıç)[/COLOR]
• [COLOR=brown]İddaa Tahminleri[/COLOR]• [COLOR=blue]2009 Yılında Burcunuz[/COLOR] • [COLOR=purple]Forum Saatinin Düzenlenmesi[/COLOR] • [COLOR=red]Aktivasyon Nedeniyle Giriş Yapamayanlar Buraya![/COLOR][/B]
VOBiX.NET IMKB, VOB, Forex, BES, VOB Sistemleri
-
[quote=Astatin;165887]brak onları patronaj..veriye dayalı trade artık nostaljik kaldı..şu an butik trade var.. ne bulursan şortla...:..:[/quote]
Yaw ben de onu yapacam ama başka param kalmadı. Afedersin donuma kadar şort'um... (Don yerine şort giydiğim anlaşılmasın onu kastetmiyorum... :..: )
-
[quote=elstock;165888]Astatin patron,resimdeki sen misin?[/quote]
nasıl dersinki alan delon 2 dimi...eheheheheheh
-
elstock patron resimdeki senmisin :..::..:
-
[quote=Barney;165892]elstock patron resimdeki senmisin :..::..:[/quote]
barney patron resimdeki senmisin.boks.
-
Avatardaki kişi Andreas Baader'dir.. Azılı bir kızıl militandır kendisi...Geçenlerde artık bu yükseliş olayı abarınca, vahşileşeyim, ürkünç bir şahsiyetin resmini avatar seçeyim dedim..ondandır
-
Selçuklu patron, resimdeki sen misin, pambık resimdeki sen misin, Bay SAZAn resimdeki senmisin...puffffffffff
-
[QUOTE=Astatin;165891]nasıl dersinki alan delon 2 dimi...eheheheheheh[/QUOTE]
Heee butik versiyonu .dng
-
[quote=VOBiX;165899]Heee butik versiyonu .dng[/quote]
VOBIX, resimdeki sen misin:..::..:
-
[quote=Astatin;165891]nasıl dersinki alan delon 2 dimi...eheheheheheh[/quote]
Abi bana benziyor diyecektim:))
Tüm makinacılar birbirine benzer diye laf vardır hocam:)
-
[QUOTE=Astatin;165898]Selçuklu patron, resimdeki sen misin, pambık resimdeki sen misin, Bay SAZAn resimdeki senmisin...puffffffffff[/QUOTE]
Sakin bu soruyu bana sormayin!!!.dng
-
[quote=elstock;165903]Abi bana benziyor diyecektim:))
Tüm makinacılar birbirine benzer diye laf vardır hocam:)[/quote]
makinada neymiş..yemişim makinayı..ben tronikçiyim...dngve hiçbir tronikçi birbirine benzemez:..::..:
-
[quote=thracian;165904][COLOR=red]Sakin[/COLOR] bu soruyu bana sormayin!!!.dng[/quote]
vahşice sorsak...seni gidi coni oryante parmaklı seni:D
-
dunku kısalar 1/2 oranındA 500 DEN KAPANIP DATA BEKLENİR VE DOW A BAKILIR...
-
[quote=Astatin;165905]makinada neymiş..yemişim makinayı..ben tronikçiyim...dngve hiçbir tronikçi birbirine benzemez:..::..:[/quote]
Bizim zamanımızda yoktu abi mekatronik,yoksa Oxford da okurdum mekatronigi:))hehehe..,yas 33 abi benim..abi dedigime bakma,ben herkese abi derim..
-
[quote=ATHLON;165910]dunku kısalar 1/2 oranındA 500 DEN KAPANIP DATA BEKLENİR VE DOW A BAKILIR...[/quote]
Tamam da, dek-ATHLON mu, pent-ATHLON mu? :)
-
[quote=elstock;165911]Bizim zamanımızda yoktu abi mekatronik,yoksa Oxford da okurdum mekatronigi:))hehehe..,yas 33 abi benim..abi dedigime bakma,ben herkese abi derim..[/quote]
la bildiğin tektronik (tektonik değil, tektronik) mekatronik mi..bir de elek-tronik var......benim yaşda 98 abi..:::::: elstock abi :)
-
[QUOTE=Astatin;165908]vahşice sorsak...seni gidi coni oryante parmaklı seni:D[/QUOTE]
Coni klavyem var benim:)
Ö var ü var ama kücük I yok. En kötüsü de onun olmamasi zaten. Türkce yazarken en rezil hatalari yapan da I oluyor:)
-
[QUOTE=Astatin;165913]la bildiğin tektronik (tektonik değil, tektronik) mekatronik mi..bir de elek-tronik var......benim yaşda 98 abi..:::::: elstock abi :)[/QUOTE]
Asti bir ayağın çukurda hala para kazanma peşindesin :::
-
[QUOTE=Astatin;165913]la bildiğin tektronik (tektonik değil, tektronik) mekatronik mi..bir de elek-tronik var......benim yaşda 98 abi..:::::: elstock abi :)[/QUOTE]
tronik falan anlamam ... 10 u dokuzu anlamam .. baskı belli küskü belli ... .:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;165916]tronik falan anlamam ... 10 u dokuzu anlamam .. baskı belli küskü belli ... .:D:D[/QUOTE]
Şampiyon Beşiktaş abi unutmayalım...
Şampiyon belli, baskı belli, küskü belli, sistem belli, MOST belli...
YYSD...
:D:D
-
[quote=enorton;165915]Asti bir ayağın çukurda hala para kazanma peşindesin :::[/quote]
Aslında Elstock söyle bir şey soraydı senin sorunla birlikte süper bir orta oalcaktı bana "abi 98 yaşındaysan nasıl elektronik okumuş olabilirsin" diye oracaktı... bende "85 yaşında üniversiteye girdim diyecektim sonra senin mesajını da alıntılayarak
"okumanın ve para kazanmanın yaşı yoktur" diyecektim..ama elstock orta yapmadı diyemedim..butik bir orta süper olurdu:D:D
-
[QUOTE=enorton;165917]Şampiyon Beşiktaş abi unutmayalım...
Şampiyon belli, baskı belli, küskü belli, sistem belli, MOST belli...
YYSD...
:D:D[/QUOTE]
he oda belli .. şampiyon karakartal .. :D
-
tahminimi değiştirmiyom %-5 ... tahminde belli ..