PARİTE ZİRVEDEN DÖNECEKMİ DOLAR DİPMİ YAPIYOR BOŞKEN KATKIM OLSUN İSTEDİM DOLARDA SATIM DEĞİL ALIM DENENNECEK YER..[IMG]http://ressim.net/a/upload/6a1aac86.jpg[/IMG]
Printable View
PARİTE ZİRVEDEN DÖNECEKMİ DOLAR DİPMİ YAPIYOR BOŞKEN KATKIM OLSUN İSTEDİM DOLARDA SATIM DEĞİL ALIM DENENNECEK YER..[IMG]http://ressim.net/a/upload/6a1aac86.jpg[/IMG]
sıkıntılı seanslar, bastırılmış fiyatlar, dışarıya ters hareketler..doldur boşaltlar...tipik "uzatma dakikaları" olayımıdır nedir..ehuehuee..haydi kraşieynseync
[quote=perfectt;294326]PARİTE ZİRVEDEN DÖNECEKMİ DOLAR DİPMİ YAPIYOR BOŞKEN KATKIM OLSUN İSTEDİM DOLARDA SATIM DEĞİL ALIM DENENNECEK YER..[/quote]
öhi öhi...VOB la alakası açısından bir şey ekleyeyim..paritenin 1.40 ların üzerine çıkacağı ama borsaların bugündne aşağıda olacağı günler yakındır belki yarın belki yarından da yakın..eski bir Asti sözü olarak; dönem dönem borsalarla diğerleri (gold, pitrol, paritleyin) arasında bazı korelasyonlar kurulabilir dönem dönem..ve fekat bu kalıcı değildir.
Alıntı:
a.kaya Nickli Üyeden Alıntı
fiyuuuuu USDTL de 3 lü dipmi oluştu benmi yanlış görüyorum he [COLOR=red]buranın altı[/COLOR] [COLOR=red]tolar için tehlike çanlarını çaldırır 1,27 ler gündeme gelir[/COLOR] bakalım asti ne diyecek bu yorumuma
soru sormuşsun kayaboss, yorum yapmamışsın ki
Bak gene işine geleni almışın sırf kafa bulmak için Asti :..:
pehh dolar alıyoduk 2007 sonumuydu neydi 1196 idi dolar dediler arkadaş ne alıyon 1 dolar 1 tl olacak kekmisin dediler 1.80 görüldü *****
[quote=Astatin;294327]sıkıntılı seanslar, bastırılmış fiyatlar, dışarıya ters hareketler..doldur boşaltlar...tipik "uzatma dakikaları" olayımıdır nedir..ehuehuee..haydi kraşieynseync[/quote]
60 lıkta spot100 fena göçecek gibi burdaki sırf oyalama başka bi şey değil hala da yatay piyasa devam etmekte bana göre 83100 kırılmadan sağlam şekilde böyle git geller devam edecektir
[quote=a.kaya;294329]Alıntı:
a.kaya Nickli Üyeden Alıntı
fiyuuuuu USDTL de 3 lü dipmi oluştu benmi yanlış görüyorum he buranın altı [COLOR=red]tolar için tehlike çanlarını çaldırır 1,27 ler gündeme gelir[/COLOR] [COLOR=seagreen]bakalım asti ne diyecek bu yorumuma [/COLOR]
soru sormuşsun kayaboss, yorum yapmamışsın ki
Bak gene işine geleni almışın sırf kafa bulmak için Asti :..:[/quote]
yalnız ordada soru var:D
[quote=astatin;294328]öhi öhi...vob la alakası açısından bir şey ekleyeyim..paritenin 1.40 ların üzerine çıkacağı ama borsaların bugündne aşağıda olacağı günler yakındır belki yarın belki yarından da yakın..eski bir asti sözü olarak; dönem dönem borsalarla diğerleri (gold, pitrol, paritleyin) arasında bazı korelasyonlar kurulabilir dönem dönem..ve fekat bu kalıcı değildir.[/quote]
teknik analiz orda [color=red]önce alım dene[/color] der eğer kırılırsa sıkı bir şekilde sat der....
Caglayan: ıran'a ambargo)abd kararları bızı baglamaz-cnbce
-matrıks-
[quote=perfectt;294335]teknik analiz orda [COLOR=red]önce alım dene[/COLOR] der eğer kırılırsa sıkı bir şekilde sat der....[/quote]
perfect kardeş bende derim ki düşen bıçağın altına koymak çok ama çok tehlikelidir heleki haftalıkta çok tehlikeli iken usdtl ye bulaşmak intihar gibi bi şey olur.
Irak ı çaktırmadan işgal ediyoruz galiba petrol şirketlerini bizimkiler alıyormuş bide orda ziraatbankası vakıfbank gibi devlet bankaları açılıyor uff habere bak habere
Yön yok bişey yok izle dur sıkıldım yaw